Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

thegunner20 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.10.2010 18:43    #3211     Sufler - Porady do gry - FM 2009 rejestracja
a co zrobić w przypadku gdy po zainstalowaniu gry, W OGÓLE po kilkunastokrotnym klikaniu w plik "activator" nie pojawia się okno w którym można wpisać klucz CD?? pamiętam że jak instalowałem FM-a ostatnio przez Uniloc to wszystko było ok, najgorsze jest to że instalacja przez Steam też niewiele dała...
Jakieś pomysły??

KrzysztofR Młody aktywista

Steam ma coś takiego jak parametry startowe (we właściwościach gry). Ja bym tam spróbował wpisać.

siwydawid Partyzant

no właśnie ja mam ten sam problem... jak wpisałem reset_preferences to się włączał już tylko steam, a fm niestety nie;) pozdrawiam;)

kamYcheck Partyzant

witam,

podobny problem, dostałem odpowiedź od Bolsona za co serdecznie dziękuje, problem w tym, że ja mam FM 2010 zainstalowanego przez STEAM i nie bardzo są tam takie opcje jak napisał BOLSON, cytuję: ""Dodano: 24/09/2010 @ 22:29Odpowiedź #1
1. http://www.cmrev(...)en_.html
2. http://www.cmrev(...)-_p.html
3. http://www.cmrev(...)010.html
4. http://www.cmrev(...)ml_.html
5. http://www.cmrev(...)n__.html

Mówisz, że nie mogłeś znaleźć tego reset preferences, tak to powinno wyglądać...
1: Wchodzisz w właściwości w skrócie do FM'a
2: Masz tam linijkę -> Football Manager 2010fm.exe"
3: Piszesz Football Manager 2010fm.exe" --reset_preferences
4 :Dajesz zastosuj, wchodzisz do gry.
5: Jak będziesz ponownie odpalał FM'a to odznacz tą linijkę do
Football Manager 2010fm.exe"

A tymczasem kłódeczka. W razie potrzeby proszę o donos."

nie ma gdzie "zaznaczyć" i "odznaczyć" jakiejś linijki...

załączam PRINT SCREEN

dzięki i pozdrawiam

kamYcheck Partyzant

Witam, wiem, że temat był już przerabiany kilkakrotnie ale w FM09 i pod vistą, ja mam problem z windows 7 i FM2010... wiadomość "not well-formed 9invalid token0 at line 1 of default.xml" szukałem w folderze c:/pliki programów/steam/steamapps/common/fm2010/ plik fm(.exe) ale nie ma gdzie pozmieniać to o czym pisano wcześniej ( --reset_preferences), usunąłem też pliki z folderu graphics (bo ponoć to też miało stanowić problem..) nadal nie działa.. dlatego proszę o pomoc. pozdrawiam i z góry dziękuje

Kamilx Młody aktywista

24.09.2010 10:12    #3216     Sufler - Porady do gry - FM 2009 rejestracja
[quote2=Pomstiborius][quote=Kamilx]Wyluzuj trochę, skoro nie wiesz jak mu pomóc to po wuja piszesz? Bezsens.[/quote]

LoL

Według komunikatu był problem z połączeniem internetowym, więc doradziłem sprawdzenie tego. Skoro internet działał, to podsunąłem pomysł firewalla/zapory.

[quote=Kamilx]Jak by napisał posta nie mając włączonego internetu?[/quote]

Gdzie jest napisane, że trzeba grać i wchodzić na CM Rev z tego samego kompa? Ja mam na przykład grę zainstalowaną na innym kompie, który często jest offline. Popełniłem przestępstwo?
[/quote2]

Screena by sobie meilem podesłał? Dobra skończmy już tą denną dyskusję, bo nic nie wnosi do tematu.

[quote=thegunner20]w tego FM grałem na swoim laptopie cały czas ale robiłem ostatnio reinstalkę całego systemu i muszę grę instalować od nowa na Windows 7 tylko problem właśnie polega na tym że nie moge jej teraz poprawnie zarejestrować...[/quote]

Spróbuj go zainstalować przez Steam i będzie po kłopocie. Będziesz go mógł później zainstalować na innym komputerze bez problemu i twój problem też się rozwiąże.

SlimShady7 Młody aktywista

23.09.2010 21:42    #3217     Sufler - Porady do gry - Multiplayer na jednej wersji gry
[quote=elsiete]Jeden moze grac przez steama a drugi z płytą w napędzie.[/quote]

Czy jeszcze jedna osoba mogłaby to potwierdzić tak dla pewności ?? Może ktoś już tak kombinował ??
Forza Grande Milan !!!

elsiete Młody aktywista

23.09.2010 21:36    #3218     Sufler - Porady do gry - Multiplayer na jednej wersji gry
Jeden moze grac przez steama a drugi z płytą w napędzie.

thegunner20 Młody aktywista

23.09.2010 20:13    #3219     Sufler - Porady do gry - FM 2009 rejestracja
a w przypadku gdy się FM nie odpalało przez Steama??

SlimShady7 Młody aktywista

23.09.2010 20:10    #3220     Sufler - Porady do gry - Multiplayer na jednej wersji gry
Witam. Moje pytanie dotyczy gry w FM-a 2010 przez sieć w 2 osoby na jednej wersji gry.
Mój brat wyprowadził się i postanowiliśmy popykać w FM-a przez sieć. Mam kupiony oryginał FM 2010. Obiło mi się o uszy że można zainstalować go na 5 komputerach. Czy jeśli mój brat wejdzie na moje konto ze steama, to czy bedziemy mogli zalogować się jednocześnie na jedno konto i grać 1vs1 przez sieć, czy niezbędny jest zakup drugiego FM-a ??? ;)
Forza Grande Milan !!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution