Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

szfedo Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.10.2010 19:53    #3171     Sufler - Porady do gry - Steam? Jak to działa?
Może ja mam jakąś wadliwą wersję ale mi nie pytał o płytkę przy zapisie ani niczym w FMie. Grałem bez płyty po normalnej instalce jak i po Steamie.

Macias Partyzant

26.10.2010 17:10    #3172     Sufler - Porady do gry - Steam? Jak to działa?
Ja spróbuję od tego roku, ale to tylko dlatego, żeby po prostu grę wykorzystać jednocześnie na dwóch komputerach. Jeden ma połączenie do internetu i będę grał przez Steama, a płytkę wrzucę do drugiego bez internetu i tam będzie grane z płytką normalnie.

Przy graniu przez Steama nie woła płytki do zapisu stanu gry itd?

alle Partyzant

Witam.
Chcialbym sie dowiedziec jaka jest roznica pomiedzy wersja pudelkowa a ta, ktora mozna nabyc poprzez droge cyfrowa(nie przez steam a wersja download ze sklepu)??
Mam juz pelno plyt i pudelek i nie chce kolejnych tymbardziej, ze byloby taniej.
Zastanawia mnie cy wersja download wymaga podlaczenia do internetu(tak jak steamowa) zeby moc grac?
Czy wogole roznia sie czyms te wersje?
Z gory dzieki za pomoc.

KrzysztofR Młody aktywista

26.10.2010 00:46    #3174     Sufler - Porady do gry - Steam? Jak to działa?
[quote=Macias]
No OK, ale w tej chwili bardziej mnie nurtuje to czy na Steamie mozna całkowicie grać bez płyty, a płytę uzywać w drugim komputerze sobie.[/quote]

Tak, można. Steam zresztą też pozwala Ci na grę na wielu komputerach - ale jednym w danej chwili.

Ogólnie Steam jest super i naprawdę warto. Aktualizuje się samo, od razu, ma trofea czy tam osiągnięcia. No i brak płyty w napędzie.

Ja od FM 2009 mam Steama i jestem zadowolony do tego stopnia, że teraz kupuję tam różne gry.

Poza tym fajnie się w Steamie różne dema ściąga.

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
Rzeczywiście nastąpiła taka sytuacja, sam zdziwiłem się jak Steam zaczął mi coś pobierać, i poszperałem po forum SI - jedna wielka dezorientacja, nikt nic nie wie.
lucasinho.blox.pl

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

Na forum SI nic jeszcze nie wiedzą.

Czy ktoś kto ma jeszcze demo bez aktualizacji, albo pobrane nie przez steam może podać wersję bazy danych. Jak mi albo Guezowi się skończy aktualizacja to porównamy wersje :)
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Guezmir Młody aktywista

Jak w temacie. Kumacie o co chodzi?
Chcę odpalić demo a Steam je aktualizuje ok 13 min.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
25.10.2010 20:09    #3178     Sufler - Porady do gry - Steam? Jak to działa?
[quote=Macias]Generalnie cały temat bardziej dotyczy Steamu :)

Najprościej obrazując: jedna gra, dwa komputery. Komputer X - gra zainstalowana przy zaznaczeniu opcji Steam, komputer Y - gra instalowana standardowo. Na X można grać bez płyty w napędzie, w komputerze Y płytka włożona cały czas i gra chodzi.

Prawda, czy fałsz?[/quote]

Według mnie prawda.
lucasinho.blox.pl

Macias Partyzant

25.10.2010 20:04    #3179     Sufler - Porady do gry - Steam? Jak to działa?
[quote=Fifa]Instalujesz na Steam - musisz mieć połączenie z internetem żeby grać. Możesz potem przejść sobie na tryb offline i nie potrzebujesz internetu aby grać. Steam sam automatycznie uaktualnia patcha do najnowszego jaki jest.

Instalujesz na offline - nie musisz mieć połączenia z internetem żeby grać. Nie możesz przejść sobie na Steama. Sam sobie ściągasz patcha i instalujesz.

Ja tak to rozumiem :)[/quote]

No OK, ale w tej chwili bardziej mnie nurtuje to czy na Steamie mozna całkowicie grać bez płyty, a płytę uzywać w drugim komputerze sobie.

Fifa Partyzant

25.10.2010 15:05    #3180     Sufler - Porady do gry - Steam? Jak to działa?
Instalujesz na Steam - musisz mieć połączenie z internetem żeby grać. Możesz potem przejść sobie na tryb offline i nie potrzebujesz internetu aby grać. Steam sam automatycznie uaktualnia patcha do najnowszego jaki jest.

Instalujesz na offline - nie musisz mieć połączenia z internetem żeby grać. Nie możesz przejść sobie na Steama. Sam sobie ściągasz patcha i instalujesz.

Ja tak to rozumiem :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution