Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

ksgdamian Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.11.2010 06:44    #3161     Sufler - Porady do gry - Cd-key
a bedzie mozna sciągnąc FM'a ze Steam?

szfedo Przodownik pracy

03.11.2010 02:01    #3162     Sufler - Porady do gry - Cd-key
[quote=Tobi18]Na jednym komputerze instalacja przez Steam, a na drugim musi być płyta w napędzie. Tak jak w 10.[/quote]

Zawsze można zainstalować na 5 kompach bezpośrednio przez Steam i się nie użerać z płytką ;P

Tobi18 Młody aktywista

02.11.2010 22:02    #3163     Sufler - Porady do gry - Cd-key
Na jednym komputerze instalacja przez Steam, a na drugim musi być płyta w napędzie. Tak jak w 10.
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

NaVaR Partyzant

31.10.2010 22:24    #3164     Sufler - Porady do gry - Steam? Jak to działa?
Witam,
Czytam to i nie mogę zakumać, po co w w ogóle jest możliwość kupienia wersji pudełkowej lub wersji steam?? Skoro jak kpię pudełko to też mogę zainstalować jako STEAM??
Jak to w końcu jest? Może ktoś jeszcze raz dokładnie wytłumaczyć bo chciałbym kupić wersję STEAM ale jest jeszcze nie dostępna w przedsprzedaży i nie wiem czy udostępni się przed 2.11 do kiedy można zamawiać. A jeśli tak jest że jak ma się pudełkową to można zainstalować w Steamie to mogę już zamówić.

Z góry dzięki

sz4rlej Partyzant

30.10.2010 14:56    #3165     Sufler - Porady do gry - Zguba
ad. 2 nie potrzebujesz płyty do rejestracji na steamie, jedynie klucz
ad. 3 Na 99% nie, chyba, że płyta zniszczona zostałaby podczas dostawy lub przed zakupem (jeszcze w sklepie), wtedy zdaje się jest możliwość relkamacji.

Taher Młody aktywista

30.10.2010 14:24    #3166     Sufler - Porady do gry - Zguba
Jak zarejestrujesz sobie grę w steamie to masz ją potem na wieczność. Nie potrzeba płyty, bo steam ma zapisane, że wprowadziłeś klucz licencji. Nawet gdybyś zrobił formata i nie miał płytki to mógłbyś sciągnąć ze steama

Koo7i Partyzant

30.10.2010 14:17    #3167     Sufler - Porady do gry - Zguba
Nurtuja mnie pewne pytania na ktore chcialbym znalesc odpowiedz...
1.Jeżeli bym kupił pudełkowa wersje gry, to pozniej da sie ją jakoś połączyc ze steamem ?
2. Jezeli zgubiłbym/zniszczyła by mi sie plytka z fm 2011, jest mozliwosc zarejestrowac jej na steamie za pomoca klucza ?
3. Jezeli zniszczylbym/zgubilbym plytke z managerem, jest mozliwosc zebym dostal przesylka nowa jej wersje za okazaniem dowodu zakupu ?
4. Jezeli pod punkt 3 okazal sie mozliwy, to jezeli zamiast zlozenia wniosku o przeslanie nowego DVD z gra, sciagnal sobie Cracka, rowniez byloby to nielegalne czy tez moznaby to usprawiedliwic dowodem zakupu, ew. kluczem gry?
Przepraszam za takie pytania ale zawsze mnie to zastanawialo i chcialbym uslyszec konkretne odpowiedzi, zeby byc pewnym w przyszlosci.

MetaL2 Partyzant

Planujemy kupić z kumplem FM 2011 na spółke, lecz pojawia się pytanie czy będziemy mogli grać w tym samym czasie, czy będziemy musieli sobie przekazywać płytę? Gdzieś czytałem, że jest możliwość dodania pudełkowej wersji do Steama i wtedy trzeba by było się logować na jedno konto i u mnie i u niego i dało by sie grać jednocześnie. Prawda to? Tak by było w porządku. Bo kurcze jak trzeba będzie sobie przekazywać płytę to już chyba lepiej się wykosztować i kupić dwa egzemplarze...

EDIT
Sorki, że założyłem nowy temat, wyszukiwarka mi nic nie znalazła, dopiero ręcznie przeglądając zobaczyłem, że ta kwestia była już poruszana. Szkoda tylko, iż w żadnym temacie nie ma jednoznacznej odpowiedzi, bo jednak chcielibyśmy wiedzieć jak to będzie wyglądać przed zakupem.

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

27.10.2010 12:56    #3169     Sufler - Porady do gry - licencje
Na chwilę obecną nic o tym nie wiadomo - czyli najprawdopodobniej będzie tak jak w FM10 - na jednym kompie instalujesz przez Steam, na drugim grasz z płytą w napędzie. I tyle.
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

NaVaR Partyzant

A jak wygląda instalacja gry w przypadku reinstalacji systemu, kupna nowego kompa i innych zdarzeń które powodują to że musimy zainstalować grę ponownie. Wiadomo wersja pudełkowa jest i wkładam płytkę kiedy chcę a jak wygląda to w wersji Steam czy będzie gra dostępna cały czas np za rok, dwa???
Bo cały czas zastanawiam się którą wersję zamówić.

I jak wygląda gra w wersji Steam jak nie ma się podłączenia do internetu??
Bo właśnie zainstalowałem demo w Steam i już mam problem bo pisze mi że w tej chwili gra jest nie dostępna i że mam spróbować później.:(

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution