Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

qwx675 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=loswariatos]Skoro nie masz 14 czy 17 lat to z łatwością powinieneś zrozumieć, że skoro ktoś się użerał z całą masą danych nie mając do nich żadnego szablonu i udało mu się stworzyć z tego działające narzędzie to może oczekiwać jakiegoś wynagrodzenia za tę pracę.[/quote]

Rozumiem to. Nie oznacza to jednak, że mam ochotę płacić, zwłaszcza, gdyby była możliwość zrobienia tego inaczej. Dlatego zapytałem. A Twoja wypowiedź nijak się ma do pytania.

@Klejo: w tej edycji FM chyba jest to niemożliwe, patche wychodzą tylko na Steam. Wydaje mi się, że pozostają 2 opcje: zapłacić lub napisać coś swojego ;)

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
Jeśli chcesz cofnąć aktualizację musiałbyś zdobyć jakoś patche, które można instalować nie przez Steam i wtedy przeinstalować grę i zainstalować tyle patchów ile potrzebujesz. Oczywiście cały czas na Steamie offline, żeby nie pobrało uaktualnień.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

qwx675 Partyzant

Witam,

do dziś miałem FM2012 w wersji 12.0.4. Z powodu crash dumpa włączyłem jednak Steam w offline i zaktualizował mi grę do 12.1.1. Crash dump ustąpił, ale nie działa FMRTE. I nie chcę płacić za działającą wersję.

Jednakże potrzebuję FMRTE, bo do mojego klubu sprowadziłem o kilku zawodników spoza kraju więcej, niż mogę zarejestrować do pucharów, a skład jest zbyt liczny, by zgłosić do ligi. Nie chcę z nikogo rezygnować.

I tu pojawia się moje pytanie, a właściwie 2:

1) czy można cofnąć jakoś aktualizację?

2) czy po reinstalacji FM2012 będzie możliwe zainstalowanie przez Steam tylko uaktualnienia 12.0.4? Czy musi zaktualizować do najnowszej wersji?

Dziękuję z góry za pomoc :)

dasznasz Partyzant

11.01.2012 20:01    #2664     Sufler - Porady do gry - Aktualizacja na steamie.
Wersję którą aktualnie posiadam to: 12.1.1
Czy to jest najnowsza update ?

zaskroniec Partyzant

11.01.2012 17:08    #2665     Sufler - Porady do gry - Błąd steam
Wylacz stema.
Usuń plik "ClientRegistry.blob,, z folderu ze steamem i wlacz go ponownie

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

11.01.2012 15:25    #2666     Sufler - Porady do gry - Patche na steam?
[quote=sbartongo]Piractwo- piractwem. Kradzież kradzieżą. Mam pytanie dlaczego po opróżnieniu mojego portfela na tą zacna grę,w której występuję zbyt wiele Bug'ów oraz nie korzystaniu ze Steama jestem pozbawiony kolejnych łatek jak np. 12.1.0 i 12.1.1 Leo Why ? nie rozumiem dlaczego muszę być uzależniony od feralnego Steama którego nie lubię i nie mam zamiaru z niego korzystać. Co można zrobić aby w/w latki nabyć by iść z biegiem czasu i postępu.[/quote]

Przecież aktywując grę i grając offline też korzystasz ze steam'a tylko że jest on w trybie offline,więc jaki problem włączyć steam online na chwilę i pobrać łatki tym bardziej że musiałeś go zainstalować żeby aktywować grę,tego nie rozumiem? Nie rozumiem też jak można w ogóle nie korzystać ze steam'u posiadając oryginalną grę (przecież tak jak pisałem wyżej nawet w trybie offline najpierw uruchamia się steam a później dopiero fm,inaczej się raczej nie da,chyba że kupiłeś grę ale grasz na crackach) ???

P.S. Poza tym łatki są w internecie bez steam,wystarczy poszukać...co do steam'a ja w sumie na niego nie narzekam zawsze wolę mieć uaktualnioną grę jak wychodzi jakiś patch...pzdr

yayme Partyzant

11.01.2012 09:16    #2667     Sufler - Porady do gry - Patche na steam?
Ja wiem, że kolega miał szybciej pirata, niż ja oryginał. Więc da się, oj da. Dziś ma te same łatki, co ja, wszystkie zdobyte nielegalnie. Nigdy nie uwierzę, że korzystanie z systemów takich jak steam, miałoby choć w piątej kolejności wiązać się ze szczytnym celem, jakim jest walka z piractwem. Dlaczego? Niejednokrotnie miałem pirackie różne gry. Niezależnie od poziomu skomplikowania zabezpieczeń etc. zazwyczaj w piracie rozwiązuje to jeden folder z plikami, które trzeba przekopiować do odpowiedniego folderu - i tyle. Generalnie to samo, co w piratach nie na steama, tylko kilka pliczków więcej.

Nie rozumiem więc motywacji twórców gry i nigdy ich nie zrozumiem. Prawda jest taka, że gracze powinni mieć możliwość decydowania nawet o tym, czy chcą mieć zainstalowaną daną łatkę w swojej wersji FMa, jakkolwiek logiczne wydaje się to, że chcą grać w sprawną wersję. Dlatego zawsze będę zwolennikiem przeciwników tego systemu, który naprawdę uprzykrza życie.

U mnie przyczynia się czynnie do tego, że przez jego "obowiązkowe patche" (nie tylko fmowskie) 10 stycznia przekroczyłem limit (1gb/miesięcznie) Internetu i przez tydzień nie mogę z niego właściwie korzystać (cmrev nie jest w stanie się załadować). Dziś znalazłem chwilę, by pisać ze szkoły, więc nadrabiam zaległości. Nie mniej skazało mnie to na męki i odcięcie od świata - już drugi raz. Nie znoszę steam'a i mam ku temu powody,

over.
Na nasze wspólne nieszczęście wracam na cmrev. Niedługo pojawią się pierwsze manifesty.

gucioprawda Młody aktywista

11.01.2012 04:34    #2668     Sufler - Porady do gry - Patche na steam?
"Leo Why?"
Because of... ja nie korzystam ze Steama w ogóle. Nie dałem zarobić tym sposobem na mnie. Kilka razy mnie Steam zrobił w bambuko. Dziękuję. FM 2011 też jest fajny, jak się ma pomysł na grę :)

Swoją drogą poroniony pomysł. Aktywacja przez Steama została złamana po ok. 2 tygodniach przez SKIDROW-a, wypuścili potem fix do cracka i z tego co widzę po torrentach, to patche też robią.

sbartongo Partyzant

10.01.2012 23:07    #2669     Sufler - Porady do gry - Patche na steam?
Piractwo- piractwem. Kradzież kradzieżą. Mam pytanie dlaczego po opróżnieniu mojego portfela na tą zacna grę,w której występuję zbyt wiele Bug'ów oraz nie korzystaniu ze Steama jestem pozbawiony kolejnych łatek jak np. 12.1.0 i 12.1.1 Leo Why ? nie rozumiem dlaczego muszę być uzależniony od feralnego Steama którego nie lubię i nie mam zamiaru z niego korzystać. Co można zrobić aby w/w latki nabyć by iść z biegiem czasu i postępu.

damianslca Partyzant

10.01.2012 19:55    #2670     Sufler - Porady do gry - Błąd steam
Gdy chce uruchomić FM12 wyskakuje mi błąd o treści: Steam.exe (main exception): CMultiFieldBlob (pSerialized); Partial Field header at end of record.

Wie ktoś co można zrobić z tymi błędem?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution