Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

justin146 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.01.2012 10:03    #2641     Sufler - Porady do gry - tryb offline
tak robilem komp odciety od sieci wybieram tryb offline i pokazuje mi sie info nie mozna zakonczyc operacji gdy steam dziala w trybie offline.

Falcon Przodownik pracy

18.01.2012 09:55    #2642     Sufler - Porady do gry - tryb offline
http://www.cmrev(...)eam.html

Cytat
"Krok piąty - online czy offline?
Od teraz nie potrzebujecie połączenia z Internetem - nowym Football Managerem możecie cieszyć się za pośrednictwem trybu offline. Aby przetestować tę opcję najlepiej wyłączyć Steam, a także odciąć komputer od sieci. Następnie jeszcze raz uruchamiamy platformę - jeśli wszystko pójdzie dobrze, Steam zorientuje się, że nie mamy łączności i zapyta nas, czy przejść na tryb offline. Oczywiście mając Internet także nie musimy z niego korzystać - wystarczy w lewym górnym rogu menu wybrać opcję "Steam", a po rozwinięciu "Przejdź w tryb offline". Mimo wszystko zachęcamy do korzystania z dobrodziejstw, jakie Steam oferuje.
Od teraz program będzię włączał się za każdym razem, gdy uruchomimy Football Managera 2012. Zapewniam Was jednak, że do tego procesu szybko się przyzwyczaicie. Kilka sekund czekania to chyba niewielka cena za świadomość, że piraci nie skorzystają za darmo z pracy programistów, za którą inni uczciwie zapłacili."
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

zaskroniec Partyzant

18.01.2012 01:02    #2643     Sufler - Porady do gry - Edytor prośba
Wejdź w Steam> Biblioteka
I "wszystkie gry" zmień na "narzędzia (tools)" , tam jest edytor od SI

turbo0 Partyzant

Juz internet powrocil, co nie zmienia faktu ze jest to totalna porazka ze jezeli nie mam polaczenia z internetem nie moge uruchomic gier na Steamie.

zollw Partyzant

17.01.2012 20:19    #2645     Sufler - Porady do gry - Edytor prośba
[quote=Amikowiec]Czyżby pirat? Jeśli masz oryginała to zassaj sobie ze Steam[/quote]
Nie pirat, a iplus z ograniczeniami, nie posiadam nawet żadnych patchy z tego względu :)

[quote=Kleyo]Przeinstaluj grę, wszystko będzie jak należy. Albo nawet sam edytor, bo osobno jest ściągany to chyba można go osobno przeinstalować.[/quote] no właśnie nie wiem jak to zrobić ;/

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
Gdy Ci wyskakuje to okienko z updatem to co klikasz? Ja daję zamknij i śmiga w trybie offline. No chyba, że wybierasz Uruchom steam w trybie online to się nie dziw, że nie działa ;p
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

turbo0 Partyzant

Dopiero teraz zrobilem ze steam to gowno nad gownami. Moj dostawca netu ma jakies problemy i nIe moge polaczyc sie w trybie online. Gdy naciskam 'start in offline mode' to wychodZi mi okienko uPdatu steama a pozniej info 'could not connect to Steam network, this could be a problem with your intenet connection, po jaka cholere mi polaczenie z netem jak go chce w trybie offline uruchomic. Ma ktos moze pomysl jak uruchomic to dziadostwo ?

Amikowiec Młody aktywista

17.01.2012 19:02    #2648     Sufler - Porady do gry - Edytor prośba
Czyżby pirat? Jeśli masz oryginała to zassaj sobie ze Steam'a

JooVoo Partyzant

17.01.2012 17:06    #2649     Sufler - Porady do gry - Problem ze zdjęciami
Witam dziś pobrałem i facepacki, logopacki, kitspacki i jedne skin do FM 2011 i 2012. I tu zastałem pewien poważny problem. Otóż po "zainstalowaniu" tych wszystkich elementów FM odmówił Mi współpracy. Gdy wchodzę np. w profil zawodnika to gra wysypuje się i odmawia posłuszeństwa. Grę mam zapisaną na Steam i nigdy wcześniej nie miałem z nią problemów. Mam najnowszą wersję 11.03. Próbowałem na wszystkich save i na nowej grze. Nic nie pomaga :(

Dodam że nawet po usunięciu wszystkich elementów błąd ciągle pojawia się ponownie.

Czy ktoś ma jakieś rady ??

Mar1992 Przodownik pracy

17.01.2012 10:51    #2650     Sufler - Porady do gry - kod produktu
Powiem Ci, jak to wyglądało u mnie.
1. Instalujesz Steam.
2. Zakładasz konto, aktywujesz je (mail).
3. Weź do ręki instrukcję, która znajduje się w pudełku. Z tyłu powinien być klucz Steam.
4. Klikasz na dole (po lewej) "dodaj grę", następnie "aktywacja produktu Steam".
5. Jeśli go aktywujesz, to Steam zacznie Ci pobierać grę. Musisz zastopować pobieranie (w zakładce Biblioteka klikasz na Football Manager 2012 prawym przyciskiem myszy i "usuń zawartość lokalną";).
6. Na włączonym Steam-ie wkładasz do napędu płytę z grą i instalujesz.
7 U mnie wszystko zadziałało i nie było żadnych problemów.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution