FM Scout 3.20 jest już dostępny, uuuuuu jakże się cieszę. Pozdro
Co tak naprade oznacz ability i potencjal ability Czy jesli mlody gracz ma potecjal bardzo wysokie np 180 to oznacza ze jest super talentem?? wiadomo jescze dobry trening potrzebny I jeszcze jedno pytanie Jakie parametry musi miec dobry trener do trenowania zawodnikow z pola i co znaczy motywowanie??
Założę się, że zainteresowanie tymi zawodnikami baaaardzo wzrośnie i będą oni obserwowani przez wiele klubów. Wtedy zrób opcję - zaoferuj zawodnika innym klubom - i tam - wszystkie zainteresowane. Jaki z tego pożytek? Po pierwsze - przejdziesz już do etapu negocjacji (jak klubów będzie więcej, to i szanse na jakiś "deal" większe), a po drugie - zawsze możesz spróbować wymienić tego zawodnika za jakiegoś debeściaka z ich zespołu, który by Ci się przydał - na zasadzie bezgotówkowej - głowa za głowę. Tę drugą opcję testowałem wczoraj - co prawda nie z takimi sławami, ale - udało się. Pozbyłem się gracza zupełnie mi niepotrzebnego, którego w dodatku nikt nie chciał kupić, a zyskałem młodego perspektywicznego (ach ten CMScout
. Powodzenia!
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
430 online, w tym 0 zalogowanych, 430 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty