Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

Proletariat

10.11.2004 17:09    #4241     Sufler - Porady do gry - FM 2005 Scout
FM Scout 3.20 jest już dostępny, uuuuuu jakże się cieszę. Pozdro

rafal Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.11.2004 18:17    #4242     Sufler - Porady do gry - CM SCIUT
mam takie pytanko: w jakiej walucie w programiq CM scout jest podawane SALE VALUE??????

Proletariat

07.11.2004 14:05    #4243     Sufler - Porady do gry - FM 2005 Scout
Mam pytanko czy wie ktoś może czy jest dostępny jakiś Scout do FM 2005 bo dla mnie gra traci sens bez tego porgramu. Z góry thx

omega Młody aktywista

14.10.2004 14:33    #4244     Sufler - Porady do gry - talenty i trenerzy
Ostatnio zaistalowalem sobie CM Scouta i teraz mam pytanie :) Co tak naprade oznacz ability i potencjal ability Czy jesli mlody gracz ma potecjal bardzo wysokie np 180 to oznacza ze jest super talentem?? wiadomo jescze dobry trening potrzebny I jeszcze jedno pytanie Jakie parametry musi miec dobry trener do trenowania zawodnikow z pola i co znaczy motywowanie??

Behemot Młody aktywista

28.07.2004 08:22    #4245     Sufler - Porady do gry - problemy z quaresmą
Jeżeli bardziej chcesz się ich pozbyć, niż się na nich dorobić - możesz zrobić jeszcze jedną rzecz - ustaw dla nich cenę wywoławczą np. 200.000 zł :) Założę się, że zainteresowanie tymi zawodnikami baaaardzo wzrośnie i będą oni obserwowani przez wiele klubów. Wtedy zrób opcję - zaoferuj zawodnika innym klubom - i tam - wszystkie zainteresowane. Jaki z tego pożytek? Po pierwsze - przejdziesz już do etapu negocjacji (jak klubów będzie więcej, to i szanse na jakiś "deal" większe), a po drugie - zawsze możesz spróbować wymienić tego zawodnika za jakiegoś debeściaka z ich zespołu, który by Ci się przydał - na zasadzie bezgotówkowej - głowa za głowę. Tę drugą opcję testowałem wczoraj - co prawda nie z takimi sławami, ale - udało się. Pozbyłem się gracza zupełnie mi niepotrzebnego, którego w dodatku nikt nie chciał kupić, a zyskałem młodego perspektywicznego (ach ten CMScout :). Powodzenia!

david Partyzant

21.07.2004 18:12    #4246     Sufler - Porady do gry - CM Scout - skąd ściągać?
czy można ściągnąć z tej stronki CM Scout ? jak tak to gdzie on jest a jak nie to prosze o wysłanie go na

Behemot Młody aktywista

15.07.2004 09:06    #4247     Sufler - Porady do gry - wing back i inne takie
Witam. Odpaliłem sobie CMScouta i zrobiłem mały "przegląd wojska" mojej drużyny - kto co potrafi najlepiej i takie tam. I trafiłem na dwa określenia, których nie potrafię do końca zinterpretować - odnoszą się do preferowanej pozycji zawodnika: wing back (kilku zawodników ma tu 20-tki) - domyślam się, że chodzi o "skrzydłowość" - ale co - lubi/umie biegać po skrzydle? Czyli najlepiej dać go na bok ze strzałką do przodu? Druga pozycja to "sweeper" - tu z kolei domyślam się, że chodzi o takiego "wymiatacza" ustawionego za linią obrońców, a przed samym bramkarzem, który jest taką ostatnią deską ratunku?Proszę o potwierdzenie, ew. inne wytłumaczenie tych określeń. I może jeszcze jedno pytanko - od jakiego poziomu (podpatrzonego ofc w CMScoucie) warto dawać zawodnikowi "wolną rękę" (free role) na boisku? Mam dwóch zawodników, którzy mają 11 (Piątkowski) i 15 (Morawski) i nie wiem, czy warto korzystać z tej opcji w ich przypadku.

Behemot Młody aktywista

02.07.2004 08:25    #4248     Sufler - Porady do gry - Wartość zawodnika - cz.II
Wątek pierwszy widać - umarł, a mam w sumie dość podstawowe pytanie. Skoro current ability się nie zmienia, a potential ability oznacza to, na co stać zawodnika w przyszłości, to jaki jest sposób (o ile jest) na sprawdzenie, w którym miejscu drogi pomiędzy current a potential zawodnik się akurat znajduje - i co za tym idzie - czy się rozwija, czy też stoi w miejscu (albo się cofa)? Można by było w zasadzie zapytać nawet - po czym poznać wartość zawodnika? Po potentialu, do którego może nigdy nie dojść? Po ocenach cząstkowych jego umiejętności indywidualnych? Po wkskazaniach trenerów / asystentów menedżera / scoutów, które bardziej przecież zależą od klasy oceniającego niż ocenianego?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution