Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
01.01.2006 14:18    #4211     Sufler - Porady do gry - FM Scout - dziwne...
Dokladnie. Poza tym przeciez CA i PA moga miec wartosci ujemne (losowe), a w takich przypadkach FM Scout czesto wariuje :>

Proletariat

01.01.2006 10:49    #4212     Sufler - Porady do gry - Talenty
Najlepszy do znajdywania talentów jest Fm Scout. Zwykle nie wieżę w talenty z neta bo często jest tak, że ten sam zawodnik u kogoś jest świetny, a u Ciebie będzie ledwo grzał ławe. Jest tak przez to, że młodym graczom PA jest poustalane w grze na od (-10) - (0). Oznacza to, że tak właściwie nie wiadomo jak dobry będzie gracz. jeśli nie chcesz kożystać z FMS to zauważyłem, że dobzi gracze na przyszłość powinni mieć wysokie atrybuty fizyczne (o bardzo mało wzrastają w czasie treningu) oraz psychiczne. Atrybuty techniczne wzrastają szybciej ale oczywiście czym lepsze na początku tym lepiej :)

Proletariat

01.01.2006 10:34    #4213     Sufler - Porady do gry - FM Scout - dziwne...
Witam wszystkich!
Mam mały problem - gram Groclinem (w mocniejszych klubach ten problem jest mniejszy lub nie ma go) już 10 sezonów i nie używałem FM Scout'a. Ostatnio tak z ciekawości chciałem zobaczyć jakie CA i PA mają moi kopacze. Ze zdziwieniem zauważyłem, że wielu moich graczy (1. jedenastka) ma słabe CA i PA (ok. 140), a atrybuty (którymi się kierowałem w doborze składu) świetne (prawie cała 1.tabelka na 18+, druga też pełno 15+, trzecia też dobra) na poziomie najlepszych klubów Europy! Mam też wielu takich z CA i PA ok.165, a atrybutami bardzo słabymi (kilka powyżej 15, dużo poniżej 10, większość 11-13). Jak to wkońcu jest czym mam się kierować w wyborze składu - CA i PA czy atrybutami? Acha, gram na najnowszej łatce.
:)

Proletariat

25.12.2005 18:52    #4214     Sufler - Porady do gry - zdjęcia piłkarzy
Wie ktoś kiedy może wyjśc FM Scout,ale nie beta demo,tylko pełna wersja?

omega Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
22.12.2005 21:26    #4215     Sufler - Porady do gry - rozgrywajacy
Gram z modyfikowana taktyka 4-4-2 4 obroncow w linii 2 skrzydolwych 1 defensywny 1 ofensywny 2 napastkow Postanowilem Grac na rozgrywajacego... Na ta pozycje mam zawodnika (blyskotliwosc kolo 20 kreatywnosc tak samo podania kolo 14 gra bez pilki kolo 16 ustawianie sie i przewidywanie kolo 15) czyli wazne rzeczy dla rozgrywajacego ma dobre Ustawilem ze maja grac srodkiem ustawilem ze ten zawodnik ma byc rozgrywajacym niby wszystko ok mecze wygrywam nawet udalo sie sie wygrac z Velencia 0:3 (gram Legia) ale rozgrywajacy gra slabo tzn noty ma dobre zawsze kolo 7-8... ale bardzo malo asyst bardzo malo podan w meczu jak ma 20 podan (niezaleznie czy dokladnych czy nie) to to jest max...Zawsze mi sie wydawalo ze taki gracz powinien miec najwiecej podac sporo asyst... Aha nie dalem mu wolnej roli bo jak sparwdzilem w FM scout nie umie tak grac;] Co moge jeszcze zmienic?? Ustawilem mu ze ma grac ofensywnie duza kreatywnosc czesto podania prostopadle Co jeszcze mam zrobic:)??

aneuman Partyzant

22.12.2005 18:25    #4216     Sufler - Porady do gry - Problem ze "szperaczami" ????
Gram w 2 ligdze niemieckiej, wysylam scoutow na poszukiwania "talentow" a tu po 3 miesiacach nici. Zadnego rezultatu. Wysylam w regiony, rozgrywki, kraje i nic. Pozdrawiam

arielus Partyzant

21.12.2005 20:55    #4217     Sufler - Porady do gry - FM Scout
Witam używacie czasem FM Scouta ja pameitam ze kozystałem z tej aplikacji w CM 4 i FM 2005, a w 2006 postanowiłem grać bez "dopingu" i jak ukazał sie FM scout do FM 2006 zainstalowałem, odpaliłem i wyszukałem mój klub i okazało się ze sprowadizłem bardzo utalentowanych grajków i za to cenie tne program można sie dowartościowac po kilku godzinach przeszukiwaniu ligi brazylijskiej i serbskij.
I jeszcze jedno pytanie czemu połowa Bułgarskiej reprezentacji niema klubów ??? To chyba takie nierealne.

Proletariat

21.12.2005 17:26    #4218     Sufler - Porady do gry - Fm scout
A gdzie zaznaczyc żeby mi pokazało zawodników co do mnie przyjdą. Gram w 3 lidze włośkiej Perugią i w scoucie pokazuje mi jak szukam obroncy piłkarze z Arsenalu, Interu itd. Ci piłkarze do mnie nie przyjda. Więc jak czy gdzie mam zobaczyc jacy piłkarze do mnie przyjdą. Aha i jeszcze jedno nie wiecie kiedy bedzie przetłumaczony FM scout?? Z góry dziex

Proletariat

20.12.2005 21:25    #4219     Sufler - Porady do gry - Fm scout
Wybaczcie ,ale proszę o cierpliwą odpowiedź.Jak korzysta się ze scouta i jak to jest z tymi potencjałami,dopiero odkrywam grę ,a tu juz jest tyle dodatków,z góry dziękuje i pozdrawaiam maniaków królewskiej gry.

Proletariat

20.12.2005 19:26    #4220     Sufler - Porady do gry - Kody do FMa
a czy fm scouty i tego rodzaju programy to nie kody?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution