Nie wiem czy uda sie tobie tych graczy skusić do gry w Wiśle, ale możesz spróbować. Obecnie gram Leeds i tak jak ty miałem na poczatku problem z obrońcami, strzelałem sporo ale i sporo traciłem. Mój kres wytrzymałości się skończył gdy straciłem 5 bramek. Szukałem obrońców, zatrudniłem 3 scoutów by znaleźli mi dobrych graczy formacji obronnej, znaleźli dobrych, ale jednocześnie zbyt drogich (Leeds grało w 2 lidze) nie było mnie na nich stać. Zaczełem więc szukać graczy którym sie kończy kontrakt. I tak przypadkowo trafiłem na 3 świetnych defensorów: Sarki, Hubert Kornalski, Lamine Traore. Płacę im od 20 do 40 tysiecy euo miesiecznie, a dzięki im moja gra obronna jest teraz jedną z lepszych w premiership. dzieki im zajmuje obecnie 2 miejsce w lidze
Polecam też Giddingsa i Cohena (anglicy) dobry też jest Lionel Pereira. Z brazylii Sandro i Indio sprawdzili sie gdy grałem bełchatowem. Z polaków dobry jest Rzezniczak biją się o niego (rok 2009-2010) kluby z premiership, więc można na nim dobrze zarobić.
Najnowsze posty