Wyniki wyszukiwania dla: scout

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
15.02.2006 20:26    #4201     Sufler - Porady do gry - FM Scout
Z tego co można wyczytać na forum FM Scout, nie ma jeszcze dokładnej daty wydania programu. Co do drugiej cześci pytania to CM Revolution planuje tłumaczyć FM Scouta, ale dopiero jego pełną wersję.
myspace.com/marneszanse

Proletariat

15.02.2006 12:13    #4202     Sufler - Porady do gry - FM Scout
Mam pytanie.Mianowicie chodzi mi o to,czy ktoś wie kiedy planowane jest wydanie nowej,pełnej wersji FM Scout'a ?? Albo,czy CM Rev będzie tłumaczyc ten program ?? Dziękuje za odpowiedzi...

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
07.02.2006 20:30    #4203     Sufler - Porady do gry - CA i PA
W samej grze nie, musisz użyć edytora takiego jak np. FM Scout
myspace.com/marneszanse

Proletariat

10.01.2006 14:46    #4204     Sufler - Porady do gry - Pytanie
Skad moge sciagnac FM scout??

Proletariat

09.01.2006 19:43    #4205     Sufler - Porady do gry - FM Scout - dziwne...
W fm scout wazne tez jest tzw scout rating i jesli jes na poziomie ok 60 % to zawodnik jest dobry bo juz nizej to tak w kratke :>

Proletariat

08.01.2006 22:09    #4206     Sufler - Porady do gry - FM SCOUT
Co to jest FM SCOUT i do czego sluzy??

Proletariat

06.01.2006 15:21    #4207     Sufler - Porady do gry - Defensorzy...
Nie wiem czy uda sie tobie tych graczy skusić do gry w Wiśle, ale możesz spróbować. Obecnie gram Leeds i tak jak ty miałem na poczatku problem z obrońcami, strzelałem sporo ale i sporo traciłem. Mój kres wytrzymałości się skończył gdy straciłem 5 bramek. Szukałem obrońców, zatrudniłem 3 scoutów by znaleźli mi dobrych graczy formacji obronnej, znaleźli dobrych, ale jednocześnie zbyt drogich (Leeds grało w 2 lidze) nie było mnie na nich stać. Zaczełem więc szukać graczy którym sie kończy kontrakt. I tak przypadkowo trafiłem na 3 świetnych defensorów: Sarki, Hubert Kornalski, Lamine Traore. Płacę im od 20 do 40 tysiecy euo miesiecznie, a dzięki im moja gra obronna jest teraz jedną z lepszych w premiership. dzieki im zajmuje obecnie 2 miejsce w lidze :)
Polecam też Giddingsa i Cohena (anglicy) dobry też jest Lionel Pereira. Z brazylii Sandro i Indio sprawdzili sie gdy grałem bełchatowem. Z polaków dobry jest Rzezniczak biją się o niego (rok 2009-2010) kluby z premiership, więc można na nim dobrze zarobić.

Phylum Partyzant

Grupa: Użytkownik
05.01.2006 06:23    #4208     Sufler - Porady do gry - Gwiazdki w ocenie asystenta
Mam pytanie - czy ktoś może wie na jakiej podstawie określane jest ile dany zawodnik ma gwiazdek w oknie raportu o drużynie.
Gram ligą angielska od conference - obecnie awansowałem ligę wyżej oczywiście ilośc gwiazdek u zawodników spadała na początku sezonu. Obecnie po połowie zesonu 1 miejsce w lidze i mimo tego że moi kopacze maja wysokie srednie i nietkórzy reputajce krajową to tylko jeden ma 5 gwiazdeczek a reszta max 3. Sciągłem FMSCOUTA dla sprawdzenia co tak naprawde mam w składie no i ie wyglada to źle średnio CP około 100 PA około 140.. Połowe moich kopaczy chcą kupic kluby z premiership za kwoty ponad 1 milion euro a przecież wg mojego asystenta (CP 132 PA 144) to chyba cieniasy skoro tak mało gwiazdek przyznaje.

Gepardhinho Partyzant

04.01.2006 20:37    #4209     Sufler - Porady do gry - o przeciwniku
Scout powie czy napadziory sa szybcy lub czy głowkuja dobrze.
Wiecej mozna sie dowiedziec tylko "recznie":
1) Wchodzisz do danej druzyny (klikasz na nia), nastepnie wybierasz "terminarz" i klikasz na poprzedni mecz np 2:1 i patrzysz kto tam rzadził, ew kto jakie oceny dostał, jakim ustawieniem grali itp.
2) Analiza zawodnikow, ktore formacje, skrzydla sa mocne a ktore slabrze i np czy jakis wazniak (np bramkarz albo napadzior) nie dostał kontuzji - jesli bramkarz to mozesz sprobowac ofensywne nastawienie - nawet jesli strzela Ci gola to ich "slaby" bramkarz rezerwowy pusci ich wiecej (chyba ze ten rezerwowy "wyglada" po statach jeszcze lepiej!).
Jesli maja mocnych bocznych obroncow trzeba atakowac srodkiem itd itp. - Zreszta taktyka powinna zalezec - IMHO - glownie od tego jakich TY masz zawodnikow.

Hager Partyzant

03.01.2006 17:30    #4210     Sufler - Porady do gry - Problem z Sav'ami
spróbuj odczytac sejwa fmscoutem np jak nie odczyta to kapa, ja straciłem sejwa z 2012 roku :| ale gram od nowa i jest ok :-)
FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.