Wyniki wyszukiwania dla: scout

kornik Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.03.2006 07:31    #4191     Sufler - Porady do gry - FM Scout
a skad mozna sciagnac tego scouta do FM 2006 nawet wersje angielska podajcie link

Proletariat

11.03.2006 16:26    #4192     Sufler - Porady do gry - Wisla Krakow
powiedzcie co robicie ze udaje sie wam wygrac np juz w drugim albo troche dalszym sezonie lige mistrzow wisla krakow ,ja na przyklad to najdalej doszedlem do polfinalu tyle ze ze scoutem :/ zawsze chcialem z wisly zrobic potege ale nie udawalo sie , pieniadze byly ale pilkarze nie chcieli przychodzic

p.obrocki Partyzant

07.03.2006 06:52    #4193     Sufler - Porady do gry - Od zera do Milionera!
Do ... i ;) - powiem Wam, że również grałem swego czasu Wisłą i nigdy nie używam FM SCOUT'a anie nie gram techniką SAVE&LOAD. Wszystko polega na własnym dokładnym wyszukiwaniu w grze piłkarzy o dokładnie takich umiejętnościach jakie są potrzebne na daną pozycję. I drugą podstawową rzeczą jestpromowanie i sprzedawanie piłkarzy. Po 2 sezonach Wisłą obracałem już w transferach kwotą ok. 100 mln złotych - większość pochodziła z byłych piłkarzy Wisły (Kryszał, Kuźba, Głowacki) a reszta z kupionych za grosze i wypromowanych, obiecujących piłkarzy z Ameryki Płd.

fan Partyzant

07.03.2006 00:22    #4194     Sufler - Porady do gry - Od zera do Milionera!
w fmie 2005 12 sezonow gralem wisla . co rok tytul 8 pucharow polski ale w lidze mistrzow to najwyzej 1 do polfinalu doszedlem mimo uzywania scouta

Proletariat

06.03.2006 20:39    #4195     Sufler - Porady do gry - Od zera do Milionera!
Dobre pytańie "Birkini" jak Oni to rąbia tu ktoś zdobywa LM Hetmanem Zamość... Powiem szczerze jak to czytam to mi sie odechciewa grac w tego menegera... Znałem takiego jednego co wygrał LM Górnikiem ale robił "wały" zapisywał i jak nie wyszło to jeszcze raz kupował przejmując klub za bezcen piłkarzy no i korzystał z Scouta... Ale to już nie jest zabawa tylko... Własnie nie wiem co:) W każdym raie jakoś mi sie nie chce wierzyć że Hetmanem można 2 razy zdobyc LM nie robiąc przy tym przekretu... A jeśli sie myle to ten ktoś powinnien zastąpić Janasa!!!

Proletariat

06.03.2006 19:27    #4196     Sufler - Porady do gry - Od zera do Milionera!
birkin mnie spisza takie rzeczy jak czytam ze liga mistrzow co rok polskimi druzynami itd... Ale powiem Ci jak oni to robia:) Przede wszystkim FM scout:) szukaja perelek i maja gwiazdy ale to tylko chwilowe bo kazda z tych perelek w koncu sie zbuntuje wiec co sezon panowie kupuje nowe perelki:) Cudowny scouting;p Po 2 jestem pewny i nie wieze ze panowie nie uzywaja load&save Bo zaloze sie ze posadzic tych panow przy uczciwej grze to nawet wisla mistrzostwa w 1 sezonie nie zdobeda:) i tak maja LM:)

Proletariat

05.03.2006 15:13    #4197     Sufler - Porady do gry - CA i PA manadżera...
Dziieki FM Scout wiem manadzer ma PA i CA. Jesli ktos wie od czego zalezy to niech napisze:)

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
03.03.2006 16:42    #4198     Sufler - Porady do gry - Jak znaleźć CA i PA zawodnika?
Z mala adnotacja - FM Scoutem mozesz sprawdzic parametry graczy po rozpoczeciu gry (laduje sie savegame), natomiast przed zaczeciem rozgrywki tylko dzieki oficjalnemu edytorowi dolaczonemu do FM.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
02.03.2006 16:12    #4199     Sufler - Porady do gry - Jak znaleźć CA i PA zawodnika?
Najłatwiej jest przez FM Scouta. Linki do niego znajdziesz używając naszej wyszukiwarki, gdyż temat byl już wałkowany kilka razy ;)
myspace.com/marneszanse

Proletariat

17.02.2006 18:01    #4200     Sufler - Porady do gry - FM scout
Kiedy będzie pełna wersja Fm scouta ??
FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution