Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

Scout Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.08.2006 08:48    #3741     Sufler - Porady do gry - POMOCY EDYTOREM ROZWALIŁEM LIGE
al ejesli chcesz zachowac klub, dodaj go do nizszej ligi. Powinno pomoc.

Scout Młody aktywista

28.08.2006 04:43    #3742     Sufler - Porady do gry - WYPOZYCZENIE CZY KUPNO????
Mysle ze Jakubkwce chodzilo o cos innego. Np. ze gra na 2 menedzerow :)

Zibenek Partyzant

26.08.2006 16:13    #3743     Sufler - Porady do gry - Sztab Szkoleniowy
Jak robicie sztab szkoleniowy w słabszych klubach bo u mnie wogóle zawodnicy nie trenują chyba...
Gram jagiellonią właśnie skończyłem pierwszy sezon , treningi mam wszystko po 4 gwiazdki (każda umiejętność ma swojego trenera) i z tego co widze to po tym sezonie tylko niektórzy sie rozwineli i to NIELICZNIE naprawde ...

P.S. A i ile macie scoutów i jak ich ustawić bo oni 3/4 zawodników z bazy mi pod nos podtykają z umiejętnościami po 5 i mówią że będą dobra inwestycją ...

era Partyzant

Ja mam taki pomysl by byla opcja budowania szkolek pilkarskich w afryce , ameryce pld itd.
Jeszcze zeby juniorzy w klubach byli bardziej perspektywiczni niz sa teraz , po prostu by byli lepsi no i taka opcja dla obserwatora by np. przydzielic go do wyszukiwania mlodych talentow w ameryce pld ktorzy nie graja w brazylijskich klubach , ktorzy sa ze tak napisze
nierzeszeni , po prostu graja sobie tak 4fun a nasz scout widzi w nich talent i go sprowadzamy ;)
Aa i jeszcze taka opcja by pilkarze z klubow zachodnich mogli przychodzic do polskiego klubu bo nawet teraz najwieksza hiszpanska ciota nie chce przejsc do przykladowo legii ktora ma juz reputacje kontynentalna ;)
Rozmowy z pilkarzami poza meczem
Profesjonalne rozmowy z zarzadem bo przeciez nie menedzer sprowadza pilkarzy tylko dyrektor sportowy wiec my sobie upatrzymy jakiegos pilkarza a dyrektor sportowy stara sie go do klubu sprowadzic
Realistyczniejsze zachwanie pilkarzy podczas meczu
Przydaloby sie np. gdy gra sie liverpoolem to w trakcie meczu kibice spiewali nasz ukochany hymn " You'll never walk alone"
Mile widziane byly by bardziej rozbudowane opcje treningowe

To niech to teraz ktos przetlumaczy na angielski i przesle do tworcow FM'a ;)

XerfaX Partyzant

26.08.2006 03:43    #3745     Sufler - Porady do gry - ujemna PA a rozwój zawodnika
cze! mam pytanie. z tego co wiem zawodnik z ujemnym PA jest baaardzo perspyktywiczny (kto pamieta łukasza mierzejewskiego i tomka mazurkiewicza w CM00-01 :) ), ale w FM 2006 po raz pierwszy uzylem FM scout i zobaczylem ze zawodnicy co w zwyklym edytorze (wczesniej od czasu do czasu tam sprawdzalem jak wygladaja zawodnicy pod katem PA) maja ujemne PA to podczas gry (sprawdzone FM Scout) maja niezbyt wysokie PA- 135- 155 mam wiec pytanie... jak to wlasciwie jest z tymi minusami w PA i jak to dziala??

PS. do bazy talentow proponuje Macka Korzyma,Dawida Janczyka,Ahmeda Ghanema, Jose Manuela Mendoze, Seada Zilica i Michala Gottwalda :D zobaczcie sobie tych panow :D

adryan Partyzant

25.08.2006 20:12    #3746     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Scout to jest Fade 2 black, czcionkę instalowałem sam :D A stadion jest jaki jest, ale i tak w polsce największy 36 000

Scout Młody aktywista

25.08.2006 05:20    #3747     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
1.Adryan a co to za skorka? Bardzo mi sie podoba. i jeszcze jedno pytanko, czy ta cionka jest "przy" skorce czy trzeba ja jakos zainstalowac. Mozesz podac link tej skorki? pls :)

2. Gratulacje, tylko tak dalej. I powieksz stadion, bo jakis mialy... ;)

Stivo Partyzant

24.08.2006 06:06    #3748     Sufler - Porady do gry - Raport o zespole.
Jesli masz w slasku "dobrych" scoutow (yeah :). Sproboj, sam sprawdz, ale nie nastawiaj sie na 35 stronnicowy raport A4 oraz zapis video gry przeciwnika. Bardzo lakoniczny ten raporcik jest (mogli by poprawic w 2007)

Zibenek Partyzant

24.08.2006 06:03    #3749     Sufler - Porady do gry - Raport o zespole.
Nawet jeśli ma sie dobrych scoutów to to w sumie nie działa? Bo mi sie wydaje że sie zawsze przyda jak grają bo mam mecz Śląsk - Legia (ja jestem śląsk) w pucharze no i chciałbym bynajmiej zremisować bo z koroną zrobiłem towarzyski i wygrałem 4:0 =P (grali pierwszym składem)

Scout Młody aktywista

24.08.2006 05:54    #3750     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
chyba sformatowac musiales.Defragmentowac to mozesz ile chcesz, na FM-a ,a nawet windowsa to niewplywa negatywnie, a wrecz przeciwnie :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution