Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

korek1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.11.2006 17:10    #3631     Sufler - Porady do gry - Efekty pracu SCOUT-a
wyślij scouta na inne wyszukiwania to znikną raporty z tych starych

FmFan Partyzant

05.11.2006 16:28    #3632     Sufler - Porady do gry - Cenny transfer
A więc kupiłem sobie do Widzewa Eddie'go Stanford'a z 3ligowej Sandencji (polecam, świetny skrzydłowy, szybki, świetny drybling) Okazał się to dla mnie strzał w dziesiątke. Przypominam że Stanford to Anglik. No i kiedy zdobył u mnie świetne recezje prawie co mecz 9 albo 10 ;) wtedy zainteresowało sie nim pare klubów z anglii m.in. Plymouth Alegre gdzie go sprzedałem za 5mln zł(!) a był wart jedynie pół miliona, ale dzieki temu transferowi mogłem zacząć zatrudniać trenerów, scoutów itp. do Widzewa, a wcześniej tego nie mogłem robić. Czyli wynika to z tego że ten transfer troche rozsławił mój klub w anglii i trenerzy z anglii( o wiele lepsi od polskich a takie same kontrakty sobie życzyli) zaczeli do mnie przychodzić! To tyle. Polecam tą taktyke transferową. Bo dzięki scotom angielskim wyszukiwali mi niezłe talenty z anglii

Sponsor1984 Partyzant

05.11.2006 12:54    #3633     Sufler - Porady do gry - Efekty pracu SCOUT-a
czy można wyczyścić raport scouta ?? chiałbym usunać piłkarzy których mój scout obserwował i którzy są zasłabi aby grać w mojej drużynie.

c_patryk Partyzant

05.11.2006 10:19    #3634     Sufler - Porady do gry - Scout
Pomocy jak zatrudnic jakiegos dobrego scauta jezeli kiedy wyszukuje to podaja mi jakis polskich slabiakow a z innych panstw nie chca HELP

Sponsor1984 Partyzant

03.11.2006 12:20    #3635     Sufler - Porady do gry - Efekty pracu SCOUT-a
czy można wyczyścić raport scouta ??

pavlov99 Żołnierz frontu ideologicznego

02.11.2006 20:02    #3636     Sufler - Porady do gry - Efekty pracu SCOUT-a
Ja też myślałem, do czasu że żaden Scout nikogo mi nie znalazł:D. Ale dałem: Wyszukaj piłkarzy --> Obserwacje i potem po prawej stronie jakiegoś scouta masz "raport". Kliknij na "raport" tego scouta którego wysłałes na zwiady. Będziesz miał tam wszystkie informacje dotyczące graczy wyszukanych przez szperacza.

Nemrod Partyzant

02.11.2006 18:00    #3637     Sufler - Porady do gry - Efekty pracu SCOUT-a
Witam,
moich kilku Scotów zostało przydzielonych do różnych regionów świata w celusz szuakania talentów.Mam napisane że Scouting trwa już tyle i tyle dni.... i jedyne raporty jakie dostaje dotyczą następnego przeciwnika.Żaden z 4 wysłanych Scout-ów nie polecił mi jeszcze żadnego zawdonika-czy ktoś poratuje mnie radą?? Z góry Dzięks

Tylek Partyzant

01.11.2006 18:00    #3638     Sufler - Porady do gry - Scouting
Gram Lechem mam sezon 2007-2008 mam na koncie klubu 13mln€ ale zarząt pozwala mi wysyłać scoutó tylko na własnym kontynęcie jak to zmienic

c_patryk Partyzant

31.10.2006 19:56    #3639     Sufler - Porady do gry - Nowy scout
CZy mozecie mi powiedziec jak mogę zatrudnic nowego scouta z góry dzieki za pomoc

Proletariat

31.10.2006 15:01    #3640     Sufler - Porady do gry - Błędy ?? Nie przesadzajcie
powiem tak... fm 2006 trening mialem ustawiony w sezonie na obcizalnosc wysoka i kontuzje owszam trafialy sie ale przede wszystkim krotkie do 2 tyg... a tu ustawilem trening ten co zawsze i w polowie sezonu pol skladu kontuzjowanych i wiekszosc to kontuzje ze przerwa na pol roku... ok zaczalem jeszcze raz zmniejszylem na sredni i co? fakt liczba kontuzji sie zmniejszyla po polowie sezonu okolo 7 w tym 5 ciezkich... :|
z kartkami jets u mnie inna sprawa:) a mianowicie u mnie obroncy grajacy agresywnie i def pomocnik maja ustawione agresywny odbior i jeszcze nigdy zaden z nich nie dostal czerwonej ale dziwi mnie jedno wpuszczam zawodnika w 2 polowie minute po dostaje zolta i kolejna minuta 2 zolta:| i tak mialem wilekrotnie a jest to skrzydlowi i odbior ma normalny :|
finanse to chyba ma kazdy nie wiem co to jest ale zawsze na minusie;/
Wracajac do treningu dziwnie mnie 1 opcja stosowalem zarowno wysokie obciazenia jak i srednie i zawodnik ladnie sie rozwija i w pewnym momencie atrybuty spadaja do wyjsciowych od razu powiem bo zaraz ktos bedzie glupio sugerowal ze mial kontuzje NIE NIE MIAL:]
Kolejny blad? prosze bardzo:) totalnie glupie bramki.... ustawilem moim obroncom totalna defensywe podania bezposrednie o akcji ofensywnych itd i co? obronca ma pilke i podaje do napastkika przeciwnikow:) o bledach bramkarzy nawet nie wspomne:)
Ogolnie moim zdaniem gra jest bardzo utrudniana przez te bugi
A i jeszcze jedno... Scouting mial byc poprawiony i wkoncu skuteczny... moim zdaniem nie jest mialem scouta z potencjalem na 17 bodajze wyslalem go by obejrzal wszystkich zawodnikow rep mlodziezowej dostalem kilkanscie raportow (zawsze bralem na 3 mecze) i postanowilem sprawdzic jak oceniaja uruchomilem scouta i co...? potencjal kompletnie sie nie zgadza.... bodajze zawodnik cieluch z jagielonii scout pisze ze gra na prawie max swoich mozliwosci... a w scoucie CA=100 PA=150 komentowac chyba nie musze:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution