powiem tak... fm 2006 trening mialem ustawiony w sezonie na obcizalnosc wysoka i kontuzje owszam trafialy sie ale przede wszystkim krotkie do 2 tyg... a tu ustawilem trening ten co zawsze i w polowie sezonu pol skladu kontuzjowanych i wiekszosc to kontuzje ze przerwa na pol roku... ok zaczalem jeszcze raz zmniejszylem na sredni i co? fakt liczba kontuzji sie zmniejszyla po polowie sezonu okolo 7 w tym 5 ciezkich...

z kartkami jets u mnie inna sprawa

a mianowicie u mnie obroncy grajacy agresywnie i def pomocnik maja ustawione agresywny odbior i jeszcze nigdy zaden z nich nie dostal czerwonej ale dziwi mnie jedno wpuszczam zawodnika w 2 polowie minute po dostaje zolta i kolejna minuta 2 zolta

i tak mialem wilekrotnie a jest to skrzydlowi i odbior ma normalny

finanse to chyba ma kazdy nie wiem co to jest ale zawsze na minusie;/
Wracajac do treningu dziwnie mnie 1 opcja stosowalem zarowno wysokie obciazenia jak i srednie i zawodnik ladnie sie rozwija i w pewnym momencie atrybuty spadaja do wyjsciowych od razu powiem bo zaraz ktos bedzie glupio sugerowal ze mial kontuzje NIE NIE MIAL
![:] :]](/upload/emots/krzywy.gif)
Kolejny blad? prosze bardzo

totalnie glupie bramki.... ustawilem moim obroncom totalna defensywe podania bezposrednie o akcji ofensywnych itd i co? obronca ma pilke i podaje do napastkika przeciwnikow

o bledach bramkarzy nawet nie wspomne

Ogolnie moim zdaniem gra jest bardzo utrudniana przez te bugi
A i jeszcze jedno... Scouting mial byc poprawiony i wkoncu skuteczny... moim zdaniem nie jest mialem scouta z potencjalem na 17 bodajze wyslalem go by obejrzal wszystkich zawodnikow rep mlodziezowej dostalem kilkanscie raportow (zawsze bralem na 3 mecze) i postanowilem sprawdzic jak oceniaja uruchomilem scouta i co...? potencjal kompletnie sie nie zgadza.... bodajze zawodnik cieluch z jagielonii scout pisze ze gra na prawie max swoich mozliwosci... a w scoucie CA=100 PA=150 komentowac chyba nie musze
Najnowsze posty