Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

efemowiec Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Zalezy to od potencjalu i umiejetnosci naszego scout'a. Z tego co wiem sztab szkoleniowy w tym nasi szperacze rowniez posiadaja swoje PA i CA. Rozpracowanie taktyki sposobu gry i najmocniejszych oraz najslabszych stron naszego najblizszego rywala zalezy od kilku czynnikow chociaz wydaje mi sie ze wieksza wiedza taktyczna pozwoli naszemu scout'owi lepiej 'rozgrysc' przeciwnika. Pozdrawiam.

Proletariat

19.11.2006 12:26    #3602     Sufler - Porady do gry - Czy klubowi scout'ci to imbecyle?
tak zgadzam sie demonem iefemowcem scouci to debile

ps SI sie nie przylozylo do tych scoutow

efemowiec Młody aktywista

19.11.2006 11:24    #3603     Sufler - Porady do gry - Czy klubowi scout'ci to imbecyle?
Taka kwestia. Gram Lechem Poznan. W pierwszym sezonie osiagnolem dobre wyniki : mistrzostwo Polski do tego Puchar Polski i w Pucharze UEFA dotarlem do cwiercfinalu gdzie napotkalem PSV i odpadlem. W drugim sezonie oczywiscie zarzad nie pozwolil aby scout'ci zostali wyslanie gdzies w odlegla Afryke czy Ameryke Poludniowa. Ograniczylem ich dzialania do dwoch panstw : Serbii i Ukrainy (w sumie sam szukam sobie kopaczy bo moim zdaniem moi szperacze to lekko mowiac debile - zaprzeproszeniem). Po pierwsze czemu kiedy zlecam obserwowanie gracza pierwszej kadry Crveny Zvezdy i reprezentacji Serbii to moj 'madry' scout mowi mi ze ten gracz jest slaby. Kiedy poprosilem o raport w sprawie Nigeryjczyka z Dynamo Kijow to stalo sie cos podobnego - otoz okazalo sie ze ten gracz cytuje : "nie zasluguje na zatrudnieje" i tutaj moj smiech bo on mial 3 wystepy w pierwszej kadrze Nigerii. Pytanie brzmi : jakimi parametrami kieruje sie nasz szperacz? Jak mozna podniesc (w uczciwy sposob) jego umiejetnosci i obeznanie? Dzieki za wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam.

P.S. Ten problem mialem juz w FMie 2006 - gdzie Michael Essien byl zbyt slaby na PSV wedlug scout'a.

bigos Partyzant

18.11.2006 19:25    #3604     Sufler - Porady do gry - Problem
Sciągnąłem z tej strony FM Genie Scout 2007, ale nie potrafie z niego korzystać. tam trzeba załadować gre? Bo wziąłem Load game ale niemoge załadować żadnego pliku.

mistrzart Partyzant

18.11.2006 09:31    #3605     Sufler - Porady do gry - Trenerzy
tak na 100% u mnie scout mial po 19 ocenianie potencjalu i umiejetnosci gracza a teraz ma po 20 :D

bini] Partyzant

18.11.2006 02:25    #3606     Sufler - Porady do gry - Trenerzy
Czy atrybuty trenerów w mojej drużynie zmieniają swoją wartość? Np. czy scout moze zdobyć doświadczenie i przez to polepszyć swoją zdolność oceny zawodników lub trener zwiększyć swoje umiejętności szkolenia piłkarzy?

Demon79 Młody aktywista

17.11.2006 19:22    #3607     Sufler - Porady do gry - Zawodnik zaginął
A najciekawsze jest to że już mam tak z drugim zawodnikiem. Znowu FM Scout pokazuje mi że jest Co-Owned by Watford. Czyli współwłasność. A kurka na żadne współwłasności się nie zgadzałem :/

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

17.11.2006 14:59    #3608     Sufler - Porady do gry - antek
a po co ci;> sprawdz w fm genie scout jego parametry.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

16.11.2006 20:15    #3609     Sufler - Porady do gry - Transfery.
W programe FM Genie Scout są minimalne ceny, które rządają kluby. Komputer ma wbudowane wartośći za które sprzedaje. Np Ronaldinho nie da się kupić, bo jest wart ponad 100 mln Ł. Jak twoj pilkarz dobrze gra, to zglosza sie po niego z ogromnymi ofertami, jesli natomiast nie wystawiasz go do skladu to nikt go nie kupi. Nowi zawodnicy ktorzy przyszli dopiero co do klubu niechetnie sa od razu oddawani.

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
16.11.2006 16:08    #3610     Sufler - Porady do gry - POLSKI ZESPÓŁ TALENTÓW
giersik - racja jest po Twojej stronie :) Mes - do Twojej osoby nic nie mam, ale do tego tematu mam - Sufler nie jest miejscem na chwalenie się talentami bądź miejscem do szukania talentów tylko do problemów z grą. Istnieje wiele sposobów szukania talentów, jak FM Genie Scout, samemu wysłać scoutów albo samemu poszperać w klubach. Tak chyba będziesz miał większą satysfakcję z gry?
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution