Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

Hager Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.12.2006 20:12    #3581     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout pod patch
Witam, wie ktos może kiedy wyjdze FM Genie Scout kompatybilny z versja 7.0.1? lub czy jest jakis inny scout kompatybilny?

Ps: Wiadomo cos o Fm scoucie ? czy wogole wyjdzie?

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

29.11.2006 15:30    #3582     Sufler - Porady do gry - zaskakujące transfery
U mnie wisła kupiła Grzegorza Krola za 1,7mln, a byl warty 30tys. sprawdzilem w genie scout i mogli kupic o wiele taniej :|

DonVIto Partyzant

Kumpel jak gral Pogonia Szczecin to mial filie w Chinach ! sporo kasy mu za pamiatki wplywalo. a zrobil to chyba tak ze mial wlaczone jakies ligi azjatyckie. i zatrudnil jakis scoutow z Azji i potem mu wladze zaproponowaly jakis chinski klub Schenua czy cos takiego

111esede Młody aktywista

28.11.2006 23:34    #3584     Sufler - Porady do gry - jak wyjść z długów
1)Nie musicie koniecznie sprzedawac zawodnikow z rezerw, juniorow itp mozecie postarac sie wypozyczyc ich naprzyklad na caly sezon do innego klubu tak zeby ten klub pokrywal 100% pensji zawodnika, czesto jest to lepsza metoda bo jezeli zawodnik dobrze wypadnie w takim klubie to pozniej beda chcieli go kupic - tak jak napisal DonVito

2)To ze macie budzet placowy na poziomie 150 tys. nie oznacza ze jezeli go nie przekroczycie to nie bedziecie ponosic strat. Tak jak pisalem w zakladce sprawdzcie ile tracicie miesiecznie a potem w zakladce zobaczcie co da sie z tamtych pozycji ograniczyc -> najczesciej pewnie tylko place i transfery ale bedziecie mieli roznanie o ile musicie co obnizyc...

3)Nie starajcie sie tez za wszelka cene wykorzystac budzetu transferowego czy tez tego co otrzymaliscie ze sprzedazy swojego zawodnika...

4)Ograniczcie wysylanie scoutow bo to tez kosztuje...

Jaru Partyzant

27.11.2006 22:05    #3585     Sufler - Porady do gry - Trzej asystenci
Witam jak zwykle coś mi się uroiło i nie wiem co z tym zrobić :0
Mam świetnego asystenta Batistutę - ma dość wysokie współczynniki oceny potencjału i umiejętności (jako trener też nienajgorszy) więc jego porady czy warto zatrudnić zawodnika,ile dać mu pensji,raporty po treningach traktowałem całkiem serio (lol) - m.in po to chyba są te wskaźniki (no i oczywiście do scoutingu ). Aby mieć każdy rodzaj treningu na 5 gwiazdek musiałem podkupic 2 zdolnych trenerów z Juve i mianować ich asystentami - niestety wiąże się to z tym że rzucają swymi mądrościami przy podpisywaniu kontraktów a że wskażniki oceny pot. i umiej. mają liche to im nie ufam :) Jest jakiś sposób by ustawić Batistutę jako głównego asystenta a tamtym "nakazać milczenie" ?? Próbowałem podpisać niowy kontrakt jako trenerzy - podwyższam im pensję o 10 tysi w stosunku do asystenta (więcej nie mogę),daję po 2 mln kieszonkowego a te mendy wybrzydzają - da się z tym coś zrobić??

giersik Przodownik pracy

25.11.2006 10:53    #3586     Sufler - Porady do gry - Sprawozdanie
Może dałeś scoutowi obserwowanie kilku zawodników i nie ma czasu na następnego rywala ??

Gucio10 Młody aktywista

24.11.2006 23:46    #3587     Sufler - Porady do gry - Sprawozdanie
sprawdz czy przy jego zadaniu(obserwowaniu najblizeszego rywala) nie ma statusu zakonczone, ukonczone,(nie pamietam dokladnie:P)jesli jest daj wznow i po sprawie!! Albo sprawdz czy determinacja scouta jest wysoka, moze leniwego scouta masz:pp

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

24.11.2006 23:33    #3588     Sufler - Porady do gry - Sprawozdanie
zdaje mi sie, ze nie do konca niektorzy zrozumieli sprawe. mnie tez to wkurza, ze na niektore mecze scout powolany do raportowania najbl. rywali po prostu sie obija i nie daje mi sprawozdania o nim. ale czy jest na to jakas rada...trudno powiedziec, moze ustaw 2 scoutom raport o najblizszym rywalu.

giersik Przodownik pracy

24.11.2006 22:45    #3589     Sufler - Porady do gry - Sprawozdanie
*scout

Mattii Przodownik pracy

22.11.2006 13:53    #3590     Sufler - Porady do gry - Czy klubowi scout'ci to imbecyle?
Scout to komputer więc często się myli niestety.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution