Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

giersik Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.12.2006 23:01    #3561     Sufler - Porady do gry - Scouting
Scout porównuje zawodników do najlepszego na tej pozycji w twoim klubie biorąc pod uwagę zarówno obecne umiejętności, jak i potencjał. W raporcie scouta masz np. Zawodnik X jest o wiele słabszym zawodnikiem niż zawodnik Y. Oraz masz też coś takiego :
Zawodnik X ma szansę stać się lepszym zawodnikiem niż zawodnik Y.

Proletariat

04.12.2006 22:57    #3562     Sufler - Porady do gry - Scouting
zastanawiam sie jak scouci porownuja umiejtnosci gdy kogos oceniaja.. a mianowicie mam guarina w Legii i scouci (ja rowniez) oceniaja go za najlepszego mojego pomocnika i kazdego zawodnika ze srodka pomocy porownuja do niego i tu nasuwa sie moje pytanie czy porownuja go do obecnych umiejetnosci czy tez do jego potencjalu...? scout pisze w potencjale ze zwodnik X nie osignie takiego poziomu co guarin ale ja wiem ze guarin jest znaczaco sie rozwinie i wiem ze bedzie mi trudno znalezc zwodnika az tak dobrego ale jakby mial z -20 potencjalu mniej niz guarin to tez bym chetnie go kupil:)

111esede Młody aktywista

02.12.2006 22:59    #3563     Sufler - Porady do gry - Bugi
Seju: Mozliwe ale z drugiej strony nie wiemy tak naprawde ile dostaja tej kasy z pamiatek,
druga sprawa to ze posiadajac taki klub oszczedzaja na wysylaniu scoutow nie tylko do Polski ale tez do krajow o ktorych Twoj klub ma duza wiedze.

Po trzecie czy naprawde wydatek rzedu 0,5mln PLN jest duzym wydatkiem dla Liverpool'u?
Moze pamiatki etc pokrywaja akurat te 0,5mln - zauwaz ze przeciez jezeli gralbys z Liverpoolem zapewne mialbys komplet publicznosci czyli ze wiele osob przyszlo ogladac wlasnie ich a nie Twoja druzyne. One tez zapewne kupowalby pamiatki.
A teraz skoro wychodza na "0" a dodatkowo maja wiedze o zawodnikach z regionu plus zagwarantowane prawo ostatniej oferty do uzdolnionych zawodnikow to czemu mieliby nieskorzystac?

pablos_jaga Partyzant

02.12.2006 20:27    #3564     Sufler - Porady do gry - Wkurzający Genie Scout
Mam pytanko czy da sie jakoś w opcjach przestawić by dało się wyszukać typka bez znaków którcyh nie ma na polskiej klawiaturze np. w Ameryce płd. często jest nad a taka kreska i jak bez tego wpisuje w genie scoucie to mi nie znajdzie gracza a że nie mogę takiej literki zrobić to nie moge znaleźć tego gracza, czy można to w jakiś sposob wyłączyć?

Raptorek Partyzant

02.12.2006 20:10    #3565     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie na pracę
Mam egipcianina bramkarza siedzi sobie u mnie sez już.
Najlepszy bramkarz młody według fm scouta już 1 sez i nie grał nic tylko drożeje sobie. Teraz zaczął się 2 sez i jakie mam szanse że w 3 sez dostanie pozwolenie albo obywatelstwo nie gra w meczach rep bo Egipt ma bramkarza... Bo będę chciał w poł sez pozyskać klub fi?lialny z polski albo Belgii i nie wiem co robić

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
02.12.2006 19:54    #3566     Sufler - Porady do gry - FM Scout - pytanie
Można to zrobić bez FM Scouta, a VVV i Giersik wyjaśniają ci, w jaki sposób.

ceran6 Partyzant

02.12.2006 19:45    #3567     Sufler - Porady do gry - FM Scout - pytanie
Chodzi mi o fm scouta lol

ceran6 Partyzant

02.12.2006 19:32    #3568     Sufler - Porady do gry - FM Scout - pytanie
Jak sprawdzic czy jakis pilkarz przejdzie do danego klubu??

111esede Młody aktywista

02.12.2006 18:18    #3569     Sufler - Porady do gry - Bugi
Seju: tak jak ktos napisal kluby te moze i chca wypozyczac do Ciebie zawodnikow ale sam pilkarz musi sie na to zgodzic... a znajac reputacje polskiej ligi to bedzie raczej ciezkie...

po drugie zagraniczne klubu czesto podpisujac umowe z filia nie oczekuja ze beda tam ogrywac swoich zawodnikow ale ewentualnie sciagac zawodnikow do siebie do tego dochodzi zwiekszona wiedza "scoutow" a takze wzrost sprzedazy pamiatek, gadzetow etc...

mascherano Partyzant

02.12.2006 16:06    #3570     Sufler - Porady do gry - Bugi
chcę kupić do wigan dusana baste który jest wart 2 mln euro a mnie scout powiedział że można go wyciągnąć z belgradu za 8-10 mln euro !!!!!!!!!!!!!!!!!
szok

aha jak zrobić że jak piłkarz nie dostaje pozwolenia na pracę to jak go wypożyczyć do klubu np z hiszpanii.?????????

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution