Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

efemowiec Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.12.2006 15:25    #3551     Sufler - Porady do gry - Ustawienia przedmeczowe
Hehe tak patrze sobie i wszyscy widze uzywaja tego calego FM Genie Scouta - panowie i panie co to za 'wspomaganie' gry? Tutaj mozna mowic o dopingu! ;D Ja osobiscie wole sam wyszukiwac. Teraz odpowiedzi :
1. Nie
2. To zalezy. W OE nie natomiast w LM i P UEFA jak najbardziej.
3. Wlasciwie nigdy.
4. W kazdym meczu praktycznie. Kilku zawodnikow (tzn pewniakow) ma miejsce a tak okolo 3-4 jest zmienianych co spotkanie.
5. Nie wiem skad i nie uzywam FM Genie Scouta.
Pozdrawiam.

Mitek13 Partyzant

06.12.2006 15:00    #3552     Sufler - Porady do gry - Ustawienia przedmeczowe
Rem-8!

A gdzie znajde ten FM Genie Scout 2007????

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
06.12.2006 14:35    #3553     Sufler - Porady do gry - Ustawienia przedmeczowe
5. FM Genie Scout 2007
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

aneuman Partyzant

05.12.2006 23:31    #3554     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout pod patch
a możecie podać poprawny link do scouta bo ten nie dzial

Pozdrawiam

efemowiec Młody aktywista

05.12.2006 22:15    #3555     Sufler - Porady do gry - NERWY i transfery
No co do 1. albo zmien klub na lepszy albo przyzwyczaj sie do porazek lub tez naucz sie wygrywac. 2. ja osobiscie probuje sam szukac daje tez prace scoutom i zdaje sie na szczescie przy kupowaniu graczy. Polska lige mam opanowana Lechem i nie mam problemu z PP i z OE. Co do europejskich rozgrywek - nie jest zle ale bez sukcesu. Najpierw zbuduje team potem bede walczyl. Polecam Tobie cierpliwosc ciezka prace i dlugie zarwane dni i noce a na 100% w koncu Ci sie uda. Pozdrawiam i zycze jak najszybszych sukcesow.

Mitek13 Partyzant

05.12.2006 19:56    #3556     Sufler - Porady do gry - NERWY i transfery
A co to jest ten FM Genie Scout bo nie spotkalem sie z czymś takim??

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

05.12.2006 19:40    #3557     Sufler - Porady do gry - NERWY i transfery
1. Z tym problemem to raczej do psychologa...
2. Użyj FM Genie Scout.

kondziolek4 Partyzant

05.12.2006 13:19    #3558     Sufler - Porady do gry - Scout
to sciagnij scouta co zna sie na rumuni - np rumuna i wtedy bedziesz mogl go tam wyslac. Kazdy scout ma okreslona liczbe krajów na których się na. skoro nie wie nic o rumuni, to po co go tam słać. Dlatego scotów najlepiej muieć różnych narodowości!!

grzesiek1 Partyzant

05.12.2006 12:57    #3559     Sufler - Porady do gry - Scout
dlaczego jak gram legia nie moge wyslac scouta nigdzie poza europe a i w europie ma tylko kilka mozliwych panstw i to tych z silnymi ligami skad i tak nikt do legii nie przyjdzie

Proletariat

04.12.2006 23:27    #3560     Sufler - Porady do gry - Scouting
giersik wszystko fajnie ale skoro guarin ma wysokie ca i pa towszystko bedzie porownywane do niego ja nastawiam sie na szukanie zdolnej mlodziezy (a kto nie:P) wiec wiadomo ze mlodzik bedzie napewno gorszy pod wgledem ca ale rowniez chcialbym powiedziec o ile ew zeby bylo porownanie scouta do innego srodkowego pomocnika jest wogole cos takiego da sie jakos domyslec co moze byc z zawodnika X majac powiedziane ze jest slabysz od bardzo dobrego zawodniak ktory jeszcze znaczaco sie rozwinie i scout dodaje ze nie ma szans byc taki jak twoj najlepszy zawodnik... ( i tu jest nawazniejsze pytanie) czy to oznacza ze zawodnik X nie osiagnie obecnego CA mojego dobrego zawodnika czy tez to oznacza ze nie bedzie tak dobry jak maksymalne PA mojego zawodnika bo jesli bede wiedzial ze on nie masz szans osiagnac tego co moj guarin ma w tej chwili ( za rok 2 bedzie juz mial zajebiste statsy) to wiem ze nie mam co sobie nim glowy zawraca:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution