Możecie mi powiedzieć jak w fm 07 przydzielić do przeszukiwania jakiegoś obszaru albo rozgrywek. Może jest to banalna sprawa ale naprawde nie wiem jak to zrobić. Aha. Szukałem i nie znalazłem odpowiedzi
Ja gram walijskim Newport County - obecnie w 2. lidze angielskiej. W jednej z najnowszych wersji FM Genie Scouta można już obejrzeć dane dot. reputacji danego zespołu - w formie liczby. Jak sprawdziłem po raz pierwszy - miałem 1910. Po tym sprawdzeniu awansowałem na 1. miejsce w tabeli (sezon trwa - jest po półmetku), awansowałem do 2. rundy Pucharu Anglii - jak sprawdziłem ponownie po jakichś dwóch miesiącach - było już 1925. To nadal najniższa reputacja w lidze, ale idzie ku lepszemu
Hej Dostałem oferte pracy w drugiej lidze portugalskiej klub sp.cośtam (jeszcze nie pamiętam bo wczorej w nocy dostałem ten klub) Jest tylko mały broblem Oprócz prezesa ten klub nie ma nikogo więcej (brak trenerów scoutów fizjoterapełtów itd) Nie ma też zawodników (nazwisa podswietlone na szaro ) Budżet na transfer 15 000 Euro
i budzęt na wynagrodzenia 15 000 euro/na tydzień
Czy ktoś miał już taką sytuacje ?
jakie mam szanse żeby ten klub wogóle wystartował w lidze )okno transferowe już jest otwarte do startu ligi miesiąc) ?
Nom, info jest, ale spolszczenia oficjalnego jak nie było tak nie ma
Poza tym, FM Genie Scout 2007 jest bardzo podobny do FM Scout'a, ponieważ autor FM Genie Dużo się uczył od autora FM Scout'a i sporo rozwiązań jest zaczerpniętych właśnie z FM Scout'a.
A'propo, jeżeli ktoś chciałby pomóc przy lokalizacji to proszę o kontakt na maila bądź na GG: 6536318
Pozdrawiam
PS. Od razu dodam, że nie robię lokalizacji dlatego, że chcę "zabłysnąć" w sieci czy w świecie FM'a, tylko dlatego, że sam wolałbym mieć polską wersję FM Genie, więc wszelkie "oskarżenia" o tego typu rzeczy OLEWAM. To tak na przyszłość piszę, bo już na forum się z tym spotkałem
Pozdrawiam i życzę powodzenia w karierze menadżera
Najnowsze posty