Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

Mattii Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.02.2007 15:15    #3421     Sufler - Porady do gry - Pytanie
możesz robic róźne przekręty w FM genie scout.heh.

lucko17 Partyzant

20.02.2007 11:37    #3422     Sufler - Porady do gry - sztab szkoleniowy ???
Gram sezon Juve i zostalo mi jescze 15 meczy do knca sezonu mam 15 punktow przewagi nad 2 druzyna i zaden dobry scout czy z Lille czy z Marsellie nie chce do mnie przyjsc szukam tez asystenata i proponuje innym asystentom np. z Romy, czy z Sevilli lub proponuje pozycje asystenta tym bez klubu np.Lippiemu,Ranieremu i nie chca co zrobic by zatrudnic dobrych scoutow asystenta itp.??? I gdy wysylam, scouta np do Argentyny na obserwacje to mi nie zdaje raportow ze znalezionyc zawodnikow itp. co i jak ustawic i czy mozna dac jakos ogloszenie o poszukiwanie asystena scouta itp. ???

pavlov99 Żołnierz frontu ideologicznego

19.02.2007 20:53    #3423     Sufler - Porady do gry - pytanie
Nie będę ci mówił co to jest, bo tematów tego typu jest mnóstwo, wystraczy odrobinka chęci. Mogę tylko powiedzieć, że PA bądź CA zawodnika znajdziesz w edytorze bądź FM Scout

martin Przodownik pracy

poszukaj piłkarzy w fm genie scout

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

16.02.2007 23:59    #3425     Sufler - Porady do gry - Profil menadżera
opisy zależne są od tego jakie CA osiągnąłeś (mozesz to zobaczyc w fm genie scout'cie.
P.S. Ja mam 197/200 :P

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

1. Musisz ustalac ok. 3 miesiecy przed zakonczeniem twojej ligi
2. Zaladuj FM Genie Scout - poustawiaj sobie parametry jakie tobie odpowiadaja, free transfer itd.
3. W FMM sprawdz.
4. Popatrz w przechwalkach, ale mysle ze po 10 sezonach na pewno ci sie uda ;P
Zmienil mi sie prezes gry gralem Southampton, mialem troche zadluzen, a gdy przyszedl - zadluzenia znikly i mialem 20mln na transfery! tylko czasem jest tak glupi, ze gdy przyjdzie nowy prezes to cie zwalnia, jezeli slabo zespol prowadzisz.

jordaneq Młody aktywista

1.jak mam zarobic jesli zaden ( doslownie zaden ) klub z 1 , 2 ani nawet 3 ligi niechce ze mna rozegrac meczu tow.Bardziej sie godza na turniej tow czy na normalny mecz??
2.Jakich zawodnikow proponujecie do Conference za darmo ( mam srednia baze danych z dod.pilkarzami z brazylii i polski.Patrzylem w talentach i kupilem tylko G.Lawa.
3.W siedzibie zarzadu pisze ze ,,fundusze przeznaczone na scouting pozwalaja na szukanie tylko w kraju``. Czy w FMM mozna sobie dodac funduszy na scouting??
4.Gram Fisher Athletic ( Conference Płd.)Jesli ktos gral tym klubem to czy udalo wam sie awansowac chocby do championship a moze nawet do Premiership??
Czy zmienil wam sie prezes??

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
16.02.2007 14:44    #3428     Sufler - Porady do gry - biglia2
Nie znamy. Sam sobie poszukaj, albo użyj FM Genie Scouta.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

15.02.2007 17:23    #3429     Sufler - Porady do gry - cena minimalna
W najnowszym FM Genie Scout jest wszystko dopracowane. Najnizsze kwoty transferowe bierzesz patrząc na Sale Value. Dobre jest też to, że gdy bierzesz atrubuty jakie będzie mógł on mieć w przyszłości uwzgledniane sa fizyczne.
FM Genie Scout'a mozesz sciagnac z fileplanet.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
15.02.2007 16:19    #3430     Sufler - Porady do gry - cena minimalna
Wyślesz kilka razy scouta i będzie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution