Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

unopropo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Co razi w tej edycji? Czego brakuje? Co jest niedopracowane i powinno byc poprawione?

1. Nie podoba mi sie sposob scoutingu.
2. Wplyw tego, ze kraj jest rozwiniety lub rozwijajacy sie na mozliwosc kupna zawodnikow
3. Chce zaproponowac sprzedaz zawodnika konkretnemu klubowi. Nie mam takiej szansy
4. Zawodnicy z innych klubow lub bezrobotni nie proponuja ze chca grac u mnie. W CM takie cos sie zdarza.
5.Nie mam mozliwosci dodatkowego nagrodzenia zawodnika za dobra gre.

unopropo Partyzant

24.04.2007 18:09    #3282     Sufler - Porady do gry - Anglicy nie przychodzą
Moja Legia rzadzi w Europie. W profilu druga narodowoscia jest angielska.Scout ma rozeznanie w ANGIELSKIEJ LIDZE. Oprocz polskiej mam ustawiona niemiecka i angielska lige. I taki gosciu lat 19, z jagiejs zapadlej dziury angielskiej, nie zamierza u mnie grac za zadne pieniadze. Dlaczego od groma mam szarych zawodnikow z ktorymi nawet nie moge rozpoczac negocjacji transferowych? Dotyczy to w wiekszosci krajow Afryki i Azji?

fudi Przodownik pracy

24.04.2007 12:17    #3283     Sufler - Porady do gry - kupno zawodnika
"rzadnej"....litości proszę....:/

wyslij scouta na obserwacje tego zawodnika i on Ci powie czy będzie mógł przejść albo nie. Jesli nie bedzie mogł to scout Ci poda przyczynę.

Proletariat

23.04.2007 10:30    #3284     Sufler - Porady do gry - Update z 3. Ligą Polską
jakubek15 - pozwolę sobie odpowiedzieć za Darka. To jest Genie Scout. :P

bury86 Młody aktywista

22.04.2007 21:16    #3285     Sufler - Porady do gry - Reputacja managera
Ma wybrane tylko U-18 , a dawalem juz nie raz zeby scout obserwowal
Polske i ustalalem limit wiekowy miedzu 16-24 lata, rzadko sie zdarzalo ze znalazl kogos ponizej 18 wiec narazie poczekam jak mu pojdzie z tym U-18 bo znalazlem super scouta.

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
22.04.2007 02:11    #3286     Sufler - Porady do gry - Reputacja managera
Co do tego scouta

- nie wiem dlaczego, ale jak przydzielisz go do obserwowania rozgrywek rezerw albo U-18 to nie znajduje nikogo... Możliwe, że dzieje się tak, bo np. ma włączone wyszukiwanie zawodników w jakimś innym kraju i wtedy przydzielasz mu do obserwowania rozgrywki. Wtedy nie ma czasu na obserwacje, bo kursuje między jednym krajem a drugim (przypuszczam jednak, że tak nie zrobiłeś ;) )

Rozwiązaniem jest przydzielenie go do szukania w Polsce (nie do rozgrywek, ale do całego kraju) znajdzie wtedy wyszstkich dobrych graczy i ich oceni. Od starszych o dużych umiejętnościach po młodych (nawet 16-latków) z dużym potencjałem.

aberdeen Młody aktywista

Aha, oprócz patcha 702 nie mam zainstalowanych edytorów, Fmscoutów logo i skinpacków, oraz żadnych tego typu wynalazków, więc nie w tym problem

fudi Przodownik pracy

21.04.2007 10:29    #3288     Sufler - Porady do gry - Reputacja managera
w lidze U 18 glownie musisz szukac pilkarzy z potencjałem a nie umiejetnościami. Tak więc dodawaj do takiego wyszukiwania scoutów takich ktorzy mają dużą wartość "ocena potencjału gracza".

bury86 Młody aktywista

21.04.2007 00:24    #3289     Sufler - Porady do gry - Reputacja managera
Polske trenuje i idzie mi calkiem niezle, ogrywam juz takie zespoly jak Hiszpanie, Argentyne czy Holandie. MŚ nie wyszly mi za dobrze ale nie wyrzucili mnie, za to teraz mam dobre wyniki w el. Mistrzostw Europy 2012(szkoda ze nie w Polsce w fm) . Oprocz tego chcial mnie Urugwaj i Nigeria(ograla mnie na MŚ i przez nia odpadlem), ale oczywiscie odmowilem.
Niechce zakladac kolejnego tematu to moze tu mi ktos odpisze- Zatrudnilem se dobrego scouta, nawet bardzo dobrego, wszytko ok wyszukuje nawet dobrych pilkarzy, ale dalem go wkoncu zeby szukal w Lidze U-18 w Polsce i.... NIC :/ oczywiscie to Polak. Mialem ten problem jeszcze z 1 scoutem a zauwazylem ze w juniorskich kadrach w naszej lidze jest sporo talentow wiec niewiem co zrobic. Sam tez szukam troche ale od czego sie ma scoutow przeciez.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

19.04.2007 21:35    #3290     Sufler - Porady do gry - Koledzy!
Dlaczego tytułujesz tak temat. Zamiast 'koledzy!' pasowałoby 'glupie pytania' lub 'jak grac w FM'. Tak poważnie -
1. Jeden strzela, a drugi nie. Sprzedałbym lewego obrońce z drużyny U-18 i byłoby wszystko w porządku.
2. Jeżeli masz 3 lewych pomocników drogi kolego to zainwestuj w scoutów. PP pozostaw w spokoju.

Pozdrawiam Serdecznie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution