Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

Scout Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Wrzuciłbyś może screeny z Podbeskidzia? Bo save mi nie działa :/

Scout Młody aktywista

03.05.2007 07:39    #3262     Sufler - Porady do gry - Niemcy i Holandia
Wejdź do folderu, w którym zainstalowałeś grę. Następnie: Data-db-702(zależy od wersji)
W tym folderze usuń folder Inc/zawartość tego foldera. Zrób kopie zapasową folderu Inc na wszelki wypadek.

Scout Młody aktywista

03.05.2007 07:33    #3263     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność piłkarzy.
Trening Strzelecki-> opanowanie, strzały z dystansu, wykańczanie akcji.
Trening ataku-> kreatywność, podania.

Scout Młody aktywista

02.05.2007 18:33    #3264     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność piłkarzy.
Ustaw napastnikom uderzenia z dystansu na minimum, będą podbiegać bardzo blisko bramki, co powinno zaowocować większą ilością bramek. U mnie działa idealnie (8:0 z Man Utd :))

Scout Młody aktywista

02.05.2007 10:09    #3265     Sufler - Porady do gry - FM a konsole...
Jak PS2 to tylkko Tekken 5 :) Kazuya Mishima WIN!! Doryah, Doryah, doryah, doryah:D
http://www.youtu(...)9jcqz-ns

sefko1 Przodownik pracy

Wiem, że było pare takich tematów, ale proponowane roziązania były różne. A problem podobno pojawiał się tylko na piratach. Stąd moje pytanie. Oto garść informacji, żeby pomóc w rozwiązaniu mojego problemu.
1. Mam orygianał
2. Gram na oficajnym patchu 7.0.2 (bez żadnych updejtów)
3. Mam załączonone tylko 2 ligi (szwajcarskie)
4. Nie uzywam FMM
5. Używam FMScouta
6. Wgrałem logosy ligi szwajcarskiej
7. Nie mam sejwa przed rozpoczęciem nowego sezonu
A teraz problem. Awansowałem z Neuxatel Xamax do Szwajcarskiej Ekstraklasy. Dopiero po jakimś czasie zauważyłem, że terminarz na ten sezon kończy sie po rundziej jesiennej (ostani mecz 1.12.2007).Chyba, że w Lidze Szwajcarskiej terminarz jest dogrywany dopiero po 1 rundzie (kiedyś chyba był podział na grupe mistrzostrzowską i spadkową). Grałem już w tego FM-a z dobrych 30 sezonów różnymi klubami i pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło. Czy da się coś zrobic, żeby moża kontynouwać tę rozgrywkę. Szczególnie, że dobrze mi idzie i jestem na 1 miejscu. Co będzie jak dogram sezon do końca. Jeśli będe na 1 miejscu po 18 meczach. Zostanę mistrzem, czy sezon będzie uznany za nie ważny, a na przykład do europejskich pucharów dostaną się takie samy kluby jak w 1 sezonie. Wiem,że bodajże obserwator pisał kiedyś, że może pomóc reinstal gry. Próbował to ktoś kiedyś?? Mam wgraną dużą liczbe logosów i trochę mi sie to nie uśmiecha, jeśli pomoc byłaby wątpliwa. Dziekuje za pomoc. Pozdrawiam.

Scout Młody aktywista

02.05.2007 10:03    #3267     Sufler - Porady do gry - tragedia
Może reinstal Windy? :(

@ fan- Ja mam oryginalnego FMka i śmiga jak trzeba. Problemy z oryginałami pojawiają się głównie przez Windowsa, za słaby sprzęt lub złą jego konfigurację. I jak powiedział Kuba10...

Scout Młody aktywista

1. Zależy jakich napastników stosujesz. Jeśli wysokich, dobrze zbudowanych fizycznie (wiesz- takich mięśniaków typu Drogba) i umiejących grać głową na poziomie ok 16-17 itd. to daj w opcjach taktyki grę na rozgrywającego, oraz podania do odgrywającego: na głowę. Jeśli napastnicy są szybcy i mają dobre przyspieszenie- na dobieg, jeśli są doskonali technicznie i dobrze dryblują- do nogi.
2. Przedmówcy wyjaśnili.
3.
a) Podania krótkie- "Zawodnicy będą starać się podawać do najbliższego, nie krytego kolegi",

b) Podania bezpośrednie- "Piłkarze będą starać się jak najszybciej przekazać piłkę z linii obrony i pomocy do napastników",

c) Podania długie- Twoi gracze będą przy każdej możliwej sytuacji wykonywać długie podania na połowę przeciwnika, licząc na to ze napastnicy poradzą sobie z obroną przeciwnika. Jest to taktyka dobra dla zespołów o kiepskich atrybutach podań, oraz na boiskach o złej nawierzchni."

PS- nie zapominaj, że celność podań jest w pewnym sensie uzależniona od tempa gry.

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Kurde, a ja dalej nie mogę tego wczytać!! Teraz to mi się w ogóle gdzieś plik zgubił!! Dalej mogę to wszystko tylko przez Genie Scouta oglądać!! :((((

sefko1 Przodownik pracy

01.05.2007 16:08    #3270     Sufler - Porady do gry - Pytanko....
Jest tylko jedna możliwość, żeby zmiejszyć ilość kontuzji. Sam kiedyś to przetestowałem, gdy podczas tygodnia wyleciało mi ze składu 9 zawodników. Samo usunięcie kontuzji w edytorze pomoga na krótką chwilkę. Trzeba to robic praktycznie cały czas. Ja sam postanowiłem się pobawić w testera łatki 7.0.2. Bardzo częto kontuzje łapał gracz Hamdi Salihi. Okazało się, że był bardzo podatny na kontuzje (współczynik podatności na kontuzje miał 80). Szcztucznie zmniejszyłem go do 10 i do końca seoznu nie złapał żadnej kontuzji. Obecnie grając więc klubem Neuchatel Xamax kupując garczy sprawdzam, czy scout nie pisze mi, że jest podatny na kontuzje. Jeśli tak raczej go sobie odpuszczam.
Więc jak widzisz są 2 wyjścia:
1) Oszukać i zmniejszyć wszystkim graczom współczynnik kontuzji na 1
2) Wyszykiwać zawodników z małą podatnością na kontuzje. To i tak nie wyelimuje ich wszystki ale może je znacznie zredukowac, ale nie welimoować całkowice.

W załęcznie mój skład z Neuchatel Xamax z 6 kontuzjami.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution