Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.06.2007 21:28    #3171     Sufler - Porady do gry - Prawdziwe PA i CA.
Karpin ja myśle że Supertaktyk chce zobaczyć CA i PA bo chce dodać jakiś talent bo jak nie to by się nie musiał mećzyć tylko zobaczyć w fm genie scout albo FMM jakie jest PA i CA już wygenerowane bo tak jak powiedział np Nasri ma -9 z tego co pamiętam a w grze już nie ma -9 tylko np 173 a co do twojego pytania to nie ma innego programu gdzie mógłbyś zobaczyć prawdziwe PA ale to spróbuj odpalić edytor jak np będziesz sobie robił kolacje i wtedy ci się baza wczyta a później już na pewno bedzie lepiej a jak nic tam nie bedziesz zmieniał to tylko wyjdziesz zrestartujesz kompa(ja tak musze robić jak wyjde z edytora bo mi wszystko wolniej chodzi mimo że wyłaczam edytor nawet w zarządzaniu programami) i ci wszystko ładnie śmiga i wiesz już co chcesz . ale żem się rozpisał ;p

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

05.06.2007 19:20    #3172     Sufler - Porady do gry - Wyszukiwarka talentów
1.fm genie scout.
2.wyszukiwarka dziala
3.tak

predaktor Młody aktywista

05.06.2007 17:36    #3173     Sufler - Porady do gry - Wyszukiwarka talentów
*FM Genie Scout

tabalugg Młody aktywista

05.06.2007 17:35    #3174     Sufler - Porady do gry - Wyszukiwarka talentów
1.FM Genie scout
2.Zależy do jakiego klubu do polski talenty to są już od 150 PA
3. dobrze sądzisz :) CA rośnie a PA nie

predaktor Młody aktywista

05.06.2007 17:35    #3175     Sufler - Porady do gry - Wyszukiwarka talentów
1.FM Genie Sort,FM Scout
2.Jak najwyższe ale to zalezy tez jakie ma atrybuty:)
3.Tyle razy bylo......wyszukiwarka dziala!!

DT Młody aktywista

moim zdaniem to jest wina asystenta, gdybys dal na przyklad swietnego scouta na asystenta pokazalo by ci realne transfery, ale jak masz slabego asystenta, a wiem bo gralem tez hertha pomoze ci tylko zatrudnienie nowego, lepszego. A na defensywnego radze kislyaka tak jak supertaktyk mowi.

Krawson Partyzant

05.06.2007 14:56    #3177     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout 2007 - litery
Czy da się coś zrobic aby były w tym polskie litery tj. ł,ś,ą.....

bartek09u6 Partyzant

05.06.2007 14:01    #3178     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
A ja teraz zmieniłem klub i gram od nowa. Gram se Tottenhamem jak narazie jestem 7 i jako moje zadanie od zarządu to zakwalifikować sie do LM i w lidze zając przyzwoite
miejsce czili w czołowce tabeli.I mam takie pytanie czy scout moze mi wyszukać jakis piłkarzy młodych po iluś tam dniach?Bo ja jednemu scoutowi przydzieliłem zeby szukał piłkarza do 24 lat i pozycji lewy pomocnik.I pisze mi ze w trakcie 51 dni .O co chodzi?

Tores ReDevil Młody aktywista

Gdy zacząłem grać Herthą Berlin to zobaczyłem sobie pierw najlepsze, realistycznie cele transferowe, na szczycie byli m.in. tacy zawodnicy jak C.J. Klaas Jan Huntelaar.
Później wyszedłem z gry, nie zapisałem, ale miałem sejw o jeden dzień wcześniej (w grze) czyli mało, a lista zawodników jest mniejsza i prawie nikogo wartościowego tam nie ma, tak jakbym miał jakiś beznadziejnych scoutów. Bez kitu teraz z tej listy nie mogę znaleźć kogoś porzadnego a minęło już pare tygodni. Proszę o pomoc.
Mam też takie małe pytanko nie na sufler, znacie jakieś świetnego DP pokroju Makelele, oczywiście nie takiego klasowego, ale takiego by przeszedł właśnie do Herty.
Pozdrawiam.

LOLECZeX Młody aktywista

04.06.2007 17:39    #3180     Sufler - Porady do gry - Wyszykiwanie talentów.
Panie portowiec ale mu chodzi o to że on nie wie jak poprosić, wchodzisz w profil zawodnika, który cię interesuje i bierzesz raport scouta i tam masz tylko karta informacyjna, przez 1 mecz itd. oczywiście możesz także wysłać trenera, ale mówię ci to jest totalnie nieopłacalne ;p

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution