Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.06.2007 17:12    #3161     Sufler - Porady do gry - Scouci
Nie. Ja w Portsmouth wysłałem do Brazylii, a on mi podał kilku Ekwadorczyków grających w Brazylii. Jednak większość graczy jakich Ci pokażą to zawodnicy w kraju, do którego wysłałeś scouta.

Javier De Rossi Partyzant

08.06.2007 17:11    #3162     Sufler - Porady do gry - Scouci
jezlei wysle to jakiegos kraju scouta to on wroci z zawodnikiem takiego jak sobie rzycze czy jak to bedzie wygladac??

decio24 Partyzant

08.06.2007 17:07    #3163     Sufler - Porady do gry - ludzie
Ja gram Legia, mam rok 2013. Cięzko jest kgos podac, ja stosuje inny sposób, a mianowicie wykorzystuje scoutów. Wysyłam ich na wschód Europy, do Serbi(najwięcej talentów). Wyszukuja oni mi zawodników w wieku 16-19 lat za czasami smiesznie male pieniadze. Na przykład Milan Jovanovic, przyszedł za darmo a sprzedałem go za 15mln$. W Bługari tez jest sporo dobrych grajków. Pozdrawiam

Ichabod Crane Partyzant

Najlepiej poczekać, aż obaj podpiszą zawodowe kontrakty - nawet do dobrych klubów zawodnicy z juniorskimi kontraktami maja opory by przejsć. Podobnie miałem z Torje, za nic nie chciał podpisać kontraktu, mimo że nawet raport scouta mówił, iż byłby bardzo zainteresowany przejściem. I faktycznie - transfer błyskawicznie doszedł do skutku, jak tylko Rumun podpisał "dorosly" kontrakt ze swoim macierzystym klubem.

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

07.06.2007 17:17    #3165     Sufler - Porady do gry - pytania
Sorry za dwa posty.
A szudow się jeszcze nabrał na to, pewnie nawet nie spojrzał na odpowiedź madeyki. Co ma scout wspólnego z rozmowami motywacyjnymi i taktyką?? Mam takie podejrzenia, czy to nie ta sama osoba.

szudow Partyzant

07.06.2007 17:07    #3166     Sufler - Porady do gry - pytania
1) jakie sa wazne cechy dla scouta procz znajomosci regionu i oceny pa i ca ?
2)Jak najszybciej zazegnac kryzys formy?
3)jak najlepiej dbać o talent mlodego zawodnika tzn zeby w ogole nie gral gral czasami czy caly czas ?

predaktor Młody aktywista

07.06.2007 14:25    #3167     Sufler - Porady do gry - Problem ze Scoutami!
Gdy zwiększy sie twoja reputacja i budżet to bedziesz mogl wysylac scoutow w najdalsze zakadki swiata.Po prostu wygrywaj trofea.W siedezibie zarządy masz taki punkt ktory muwi gdzie mozesz wysylac scoutow:).

CoxII Partyzant

07.06.2007 14:25    #3168     Sufler - Porady do gry - Problem ze Scoutami!
Prawdobodonie twój klub niema wystarczających funduszów aby wysyłać scoutów poza kontynent.Najlepiej sprawdź to w siedzibie zarządu .

Proletariat

07.06.2007 14:23    #3169     Sufler - Porady do gry - Problem ze Scoutami!
W Siedzibie Zarządu masz wyznaczone gdzie możesz wyszukiwać zawodników. W Legii jest tak, że wyszukiwać grajków możesz TYLKO w Europie, a Brazylijski scout nic Ci nie da. Jeżeli chcesz go wysłać to musisz mieć dużo kasy.

decio24 Partyzant

07.06.2007 14:21    #3170     Sufler - Porady do gry - Problem ze Scoutami!
Gram Legią Warszawa i chce wyslac scouta do Brazylii. Specjalnie poto zatrudniłem brazylijskiego scouta, który ma obszerna wiedze na temat Ameryki Południowej. Mimo to nie moge nikogo tam wysłac, a nawet dostac raportu na temat piłkarza ktory gra w brazylijskim klubie. Da sie cos z tym zrobic??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution