Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

potteromaniak Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.06.2007 22:06    #3131     Sufler - Porady do gry - Sztab Szkoleniowy
1) troche poglowkuj, on nie jest trudny. mozesz zmienic jezyk na polski (uruchamiasz genie scout, file --> language --> Polski)
2) na 90% nie ten sam, bo inny spis tresci (trzeba zaplacic zeby z niego korzystac)

wolek1986 Partyzant

26.06.2007 21:46    #3132     Sufler - Porady do gry - Sztab Szkoleniowy
GKS_M80 Najpierw zmień sobie język z angielskiego na polski w pierwszej zakładce programu. Następnie zrób plik wczytaj grę i poszukaj save'a np u mnie jest tak : C:Documents and SettingsWołekMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2007games i wczytaj save'a który masz ostatni w swojej grze. Potem wejdź na zakładkę szukaj i szukaj sztab szkoleniowy Potem przejdź do oceny treningowej i ustaw ile ma mieć gwiazdek twój trener na dany typ treningu (1-5) Wyświetli ci się lista różnych trenerów, managerów, scoutów itd Dobierz sobie takich ludzi aby przyszli do ciebie Pozdro PS. To najtańszy sposób na ściągniecie dobrych szkoleniowców

wolek1986 Partyzant

26.06.2007 15:16    #3133     Sufler - Porady do gry - Sztab Szkoleniowy
GKS_M80 Dobierając odpowiednich trenerów najlepiej skorzystać z programu Genie Scout Po prostu ładujesz w tym programie swojego sejwa i wyszukujesz odpowiedniego trenera na dany typ treningu Najlepiej 4 gwiazdki i więcej ale sadze ze będziesz miał problem sprowadzić 4gwiazdkowych trenerów, wiec sprowadź choć z 3ema gwiazdkami. Jeśli chcesz podejrzeć inne atrybuty danego szkoleniowca to po prostu kliknij dwa razy na dane nazwisko. O ile zarząd ci pozwoli zatrudnij po jednym trenerze na każdy element Program znajdziesz na stronie Pozdrawiam

pit9991 Młody aktywista

24.06.2007 15:12    #3134     Sufler - Porady do gry - wierni czy pazerni ?
To jest niestety błąd w grze,Ja prowadziłem Górnik Polkowice awansowałem do 1 ligi,wygrałem PP a później Ligę Polską,w pucharze UEFA byłem 1/8 finału.Moja reputacja klubu była prawie porównywalna z Wisłą Kraków(FM Genie Scout).Chciałem pozyskać mlodego bramkarza Piotra Czaplińskiego.Dalem mu bajeczną pensje kilkanaście razy lepszą niż jego pensja juniorska i co się okazalo...że odrzucil moją oferte i odpowiedział że w swoim klubie może się jeszcze wiele nauczyć choć mój klub miał lepszą bazę treningową i posiadał akademię mlodzieżową.Podpislem z nim kontrakt gdy miał 25 lat i był wart 5mln:P

Ichabod Crane Partyzant

24.06.2007 12:10    #3135     Sufler - Porady do gry - Poszukiwania sztabu
Baza jest duża, trenerzy z ukrainy są w sztabach swoich druzyn, np. Kulawika ściągnąłem z Wisły, przypadkowo przeglądając sztaby polskich druzyn ;)

Chyba tylko Genie Scout mi zostaje :)

Ichabod Crane Partyzant

24.06.2007 11:58    #3136     Sufler - Porady do gry - Poszukiwania sztabu
Kiedy szukam kandydatów na trenerów czy scoutów, na liście znajdują się zawsze tylko fachowcy z danego regionu (czyli w moim przypadku zachodniej Europy). Często jednak nie ma na liście trenera z oczekiwanymi przeze mnie atrybutami. W jaki sposób mogę przeczesać inne rejony świata w poszukiwaniu odpowiedniego fachowca?

(Bartosh! np. znalazł gdzieś na Ukrainie Olega Łuznego, ktory nie figuruje normalnie na liście wyszukiwania)

Podobnie jest w przypadku piłkarzy, jednak dzięki szerokiej sieci scoutingu nie stanowi to problemu.

Carramba_cortez Partyzant

21.06.2007 17:08    #3137     Sufler - Porady do gry - Znowu kluby filialne!!
Po prostu musisz mieć finanse pozwalające na scouting na całym świecie. Poziom scoutingu możesz sprawdzić w "Zaufaniu". Standardowo masz kontynentalny lub dla baaaardzo małych klubów krajowy.

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

Zatrudnić go i przydzielić mu robotę. Można użyć jeszcze FM Genie Scout'a

Bartosinho10 Partyzant

1. Nie ma takiej łatki ale w Fm 08 powinni naprawic ten blad
2.Skutecznosc gra glowa szybkosc
3.Czasami oglądam czasami wysylam scoutów
4.To jest bug ale mi sie nie zdarzyl

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

1. Zgadzam sie z przedmowca
2. Wykanczanie akcji, szybkosc, przysipieszenie, gra bez piłki, drybling.
3. Ogladanie jednego meczu raczej nic nie da chyba, ze dla przyjemnosci lepiej ogladac cały turniej, albo wyslac scouta on znajdzie jakies perelki i od razu napisze czy masz szanse danego zawodnika sciagnac
4. Bug, bug i jeszcze raz bug.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution