Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

cichy90 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.07.2007 21:57    #3121     Sufler - Porady do gry - Czy zostanie
gram lechem poznan i wlasnie piotr reiss oswiadzyl ze po zakonczeniu kariery pragnie zostac scoutem.czy po zakonczeniu kariery pozostanie on scautem w mojej druzynie czy przeniesie sie do innej/

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

04.07.2007 20:28    #3122     Sufler - Porady do gry - FMM 2.11 a FM 2007
Scout klasy światowej to scout bardzo znany, nie koniecznie z pracy jako scout, być może był bardzo dobrym piłkarzem i ma taką reputację. Ale z drugiej strony jeśli taką reputację zyskał dzięki scoutingowi to po prostu musi dobrze dobrać gracza do zespołu€, nie poda byle kogo. Najlepiej wysyłaj go do jednego kraju cały czas, aby miał więcej czasu na wyszukiwania graczy w tym samym regionie. A co do FMM to on powoduje błędy aplikacji typu Crash Dumps.

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

04.07.2007 18:24    #3123     Sufler - Porady do gry - FMM 2.11 a FM 2007
1. Gadżety typu FM Genie Scout, czy FMM zawsze troszkę "uszkadzają" (nie mogłem znaleźć lepszego określenia :/) save'a, ale przez ich stosowanie na pewno od razu Ci się nie popsuje.
2. Może po prostu nie znalazł nikogo odpowiedniego? Dla scouta najważniejsza jest nie reputacja, tylko Ocena Umiejętności i potencjału gracza i pod tym względem dobieraj takich wspólpracowników. :)

Tores ReDevil Młody aktywista

04.07.2007 18:07    #3124     Sufler - Porady do gry - FMM 2.11 a FM 2007
Czy po zabawie FM 2.11, takiej jak np.: zmienianie strojów w klubie i dodawanie różnych drobiazgów, może się coś popsuć z sejwem ? Jeśli tak to jak temu zapobiec ?
Mam też inne pytanie: czy jest jakaś umiejętność dla scouta, która stwierdza jak szybko bądź jaką ilość znajduje od zawodników ? Bo mam scouta klasy światowej, który przez 2 lata non-stop był w różnych krajach na obserwacjach i nikogo mi nie znalazł.

Gumierpool Młody aktywista

04.07.2007 15:38    #3125     Sufler - Porady do gry - skaut nie reaguje
No właśnie. Być może jest tak jak pisze Santosinho. No bo jak niby scout ma Ci ocenić zawodnika jak go nie widzi podczas meczów, bo ich nie rozgrywa?

Inaczej sprawa by wyglądała gdyby gracz, którego scout ma obserować rozegrał już parę spotkań, a Ty i tak nie dostajesz żadnych informacji na jego temat. To już by było conajmniej zastanawiające i musiałbym szczerze przyzać, że taki przypadek - o ile mnie pamięć nie myli - nigdy mi się nie przytrafił.

Gumierpool Młody aktywista

04.07.2007 15:30    #3126     Sufler - Porady do gry - skaut nie reaguje
Bardzo często mi się tak zdarzało na pierwszej bazie danych. Po wydaniu uaktualnienia już takie przypadki rzadziej się zdarzały, lecz jednak parę takich miałem. Szczególnie gdy wysyłałem scouta do egzotycznego kraju.

I może właśnie w tym sęk. Może Twoi skocui nie za dobrze czują się w zaleconym przez Ciebie kraju, może potrzebują więcej czasu, aby zapoznać się na tamtejszym rynku.

Ja w takich przypadkach staram się być cierpliwy i po prostu czekać. Na pewno dłużej niż dwa, trzy dni...

Scout Młody aktywista

04.07.2007 12:55    #3127     Sufler - Porady do gry - ulubieniec piłkarza
Jeżeli mamy w składzie piłkarza, który nigdy nie grał w reprezentacji i w końcu w niej zadebiutuje, możemy stać się jego ulubieńcem, że niby sporo nam zawdzięcza etc. lub niektórzy newgeni mają nas za ulubieńców od razu (np. u mnie Marc Lennon).

eaters Młody aktywista

03.07.2007 12:10    #3128     Sufler - Porady do gry - Zmiana atrybutów trenerów
Myślę że to nie wina bazy. Ja mam najlepszą bazę a staty moim trenerom ciągle spadają, nawet scoutom.

Tenorio Młody aktywista

02.07.2007 12:33    #3129     Sufler - Porady do gry - GKS BEłCHATóW
Skorzystaj lepiej z pomocy FM Genie Scouta.

Scout Młody aktywista

02.07.2007 12:31    #3130     Sufler - Porady do gry - GKS BEłCHATóW
http://www.cmrev(...)&pa=

Temat do zamknięcia.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution