Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

Tenorio Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.07.2007 20:02    #3111     Sufler - Porady do gry - piłkarz/trener
I tak odpowie ci, że w tej chwili pragnie skupić się na piłce. Mi tak mówił nawet piłkarz, który myślał o zostaniu scoutem i za miesiąc miał odejść na emeryturę...

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

10.07.2007 19:59    #3112     Sufler - Porady do gry - piłkarz/trener
Wydaje mi się, że jeśli chce być scoutem to powinien nim zostać. Lepiej więc daj mu, że sądzisz, że nadawałby się na scouta.

eaters Młody aktywista

Zauważyłem że na cenę danego zawodnika, oprócz czynników wymienionych przez Mattiego wpływa również potencjał danego gracza jak i jego staty.. Też miałem kilku graczy którzy naprawdę nieźle grali i robili karierę w swoich reprezentacjach, ale mieli nie najlepsze staty i byli raczej kiepsko oceniani przez scoutów . Ich wartość wiecznie była niska.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

06.07.2007 19:00    #3114     Sufler - Porady do gry - Trudność
1. Trudniej sie gra slabszym klubemm, ale jak sie podniecasz grajac slabiutkim klubem e europie ( Jaralem sie godzine jak wygralem Śląskiem Wrocław Lige Mistrzów )
2. Moze
3. Jak masz dobrego scouta to warto, jesli nie nie sluchaj go i rob wedlug swojego uznania
4. Slaby, poczekaj na update Fudiego i Managera.

wojtek2303 Partyzant

06.07.2007 18:27    #3115     Sufler - Porady do gry - Trudność
1. Zasada jest jedna im kasy na koncie tym trudniej.
2. Prezes może powiedzieć, że chce gwiazdę, ale to Ty wybierasz zawodnika.
3. Tak nawet trzeba, ważne, żeby scout miał jak najwyższy współczynnik oceny umiejętności i potencjału zawodników.
4. Update Wawrowa to plagiat, poczekaj do 20 a doczekasz się upadte Fudiego i spółki:)

Actimel Młody aktywista

06.07.2007 18:18    #3116     Sufler - Porady do gry - Trudność
1. Witam mam pytanie czy trudniej będzie zagrać np. Bardzo dobrym klubem jak Real Madryt czy takim np. jak Newcastle czy trudniej będzie grać jakimś klubem z 2 ligi angielskiej ?
2. Czy prezes może sam kupić zawodnika i kiedy to się dzieje ?
3.Czy dobrze jest zwracać uwage na opinie zawodnika wygłoszoną przez Scouta chodzi mi o coś takiego : ( Ten zawodnik przydałby się klubowi) ?

Z góry dziękuje za pomoc ;P

Tores ReDevil Młody aktywista

05.07.2007 17:45    #3117     Sufler - Porady do gry - Wtrącanie się prezesa
Scout znalazł mi bardzo dobrego, młodego zawodnika, który za kilka lat będzie dużo lepszy od obecnego DP - Owena Hargreavesa. Chodzi o Dennisa Krola z Barcelony, miał klauzule 1.2 mln euro czyli bardzo mało i za tyle go sprowadziłem. Przy finalizowaniu transakcji prezes powiedział mi, żebym jeszcze raz przemyślał sprawę, bo ten transfer nie będzie korzystny dla klubu, o co mu chodziło? Zawodnik za miesiąc dołączy do drużyny i mam nadzieję udowodni prezesowi swoją wartość.

RAFIKO Partyzant

05.07.2007 08:35    #3118     Sufler - Porady do gry - Czy zostanie
a wogole to dobry z niego scout? moze nie warto?

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

04.07.2007 22:01    #3119     Sufler - Porady do gry - Czy zostanie
Możliwe, że będzie Twoim scoutem, ale to zależy w głównej mierze od Ciebie. Jak przejdzie na emeryture to zaoferuj mu kontrakt na scouta. Możesz też dać opcje [przy podpisywaniu kontraktu] menedżerska klauzula odejścia i wtedy, gdy zostanie scoutem to w Twoim klubie, i jak ktoś go będzie chciał zakontraktować to dostaniesz kase zawartą w klauzuli. :D

Cavalerra Młody aktywista

04.07.2007 21:59    #3120     Sufler - Porady do gry - Czy zostanie
Oczywiście, że zostanie, ale musisz wejśc w profil zawodnika-> interakcje a piłkarzem-> i wybrac, że mógłby zostac dobrym scoutem po zakończeniu kariery (takie coś tam jest :)) Ja tak zrobiłem raz z Tomkiem Hajto w ŁKSie i został trenerem :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution