Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

Tores ReDevil Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
j / w

Gdy biorę wyczyść filtry nic to nie daje :(

sm1leY Młody aktywista

25.07.2007 13:54    #3102     Sufler - Porady do gry - Czy to jednak nie za dużo?
Nie na sufler, FM Genie Scout.

marask506 Młody aktywista

tak myślałem że w grze nie idzie;/
a FM Genie Scouta tyklo raz ściągnąłem żeby zobaczyć co to i nie używam, a widzę żę fajne rzeczy dzięki niemu widać :D
ale lubie grać bez żadnych dopomagaczy:)

sefko1 Przodownik pracy

18.07.2007 09:08    #3104     Sufler - Porady do gry - Liga Angielska - parę problemów
Nastawiłem drużyne troche bardziej defensywnie. Zwiekszyłem pressing i w ostatnich 3 meczach nie przegrałem. Prawde mówiąc niezłe wyzwanie. Pobawie się jeszcze ustawieniami indywidualnymi. Złaszcza skrzydłowych.
Wreszcie gra sprawia troche problemow. Jeszcze pare sezonów i zdobede tytuł. Nie ma bata :)
Dzieki za rade. Juz wysłałem scoutów, a by poszukali dobrego prawego skrzydłowego i DP.
I wymieniłem jednego środkowego obrońce na kogoś kto lepiej gra głową i jest zdecydowanie szybszy od poprzednika. Ma dopiero 19 lat, ale ten Bułgar ma zadatki na obrońce światowej klasy.
Pozdrawiam.

kurzy13 Młody aktywista

17.07.2007 13:27    #3105     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczni Napastnicy
Mysl co chesz masz do tego prawo. Nie bawie sie w edytorach bo nie mam na to czasu i preferuje gre bez edycji. Znalazlem ich przez scouta. Moze tacy pilkarze beda 2024 roku? Kto wie...

martin Przodownik pracy

16.07.2007 13:30    #3106     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout Pomylka?
widocznie masz bardzo słabego scouta, który ma słabą ocenę potencjału gracza

Kampo Żołnierz frontu ideologicznego

16.07.2007 13:30    #3107     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout Pomylka?
No w sumie racja, moj scout ma ocene potencjalu gracza 9 xD

Kampo Żołnierz frontu ideologicznego

16.07.2007 13:24    #3108     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout Pomylka?
Czy FM Genie Scout sie pomylil bo wyszukalem programem zawodnika o PA cos kolo 180 - 190 a scout moj klubowy mowi ze ten zawodnik nie bedzie wartosciowym zakupem

distefano Partyzant

13.07.2007 18:30    #3109     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
A ja grałem niedawno klubem z niemieckiej 3 ligi - Union Berlin :) i w drugim sezonie awansowałem z pierwszego miejsca do 2 bundesligi, utrzymując się w niej i włączając do walki o awans ... Pamiętam ściągnąłem wtedy Bajdziaka, który grał o dziwo bdb :) ! Niestety nie mam ani screenów ani save, ale muszę przyznać, że był to mój pierwszy awans i ogólnie gra bez edytora :P i teraz nie wyobrażam sobie już gry w stylu EDYTOR, FM SCOUT :P

A teraz gram Zawisza Bydgoszcz :P, ale na razie bez większych sukcesów

Krystian88 Młody aktywista

10.07.2007 21:19    #3110     Sufler - Porady do gry - piłkarz/trener
Tenorio- nie zawsze, kiedyś gdy grałem Wisłą zatrudniłem sobie Ryszarda Czerwca, żeby pograł w rezerwach, a potem został u mnie w sztabie szkoleniowym. Powiedziałem w mediach, że widzę go jako trenera, mimo, że planował zostać scoutem. Czerwiec powiedział, że rozważy moją propozycję, a po sezonie zakończył karierę i został trererem juniorów w moim klubie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution