Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

Fenix Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
W FM gram już bardzo długo, długo, a i tak nie znam i nie wiem paru podstawowych czynników które wpływają na to że piłkarz jest dobry. Mam bowiem problemy, kogo wystawiać do swojego składu i czym się właściwie kierować.

1. No więc - od dawna kieruje się własną filozofią, że zawodnik o potencjale 122 (przy użyciu scouta FM-oweo, którego dość rzadko, ale czasami używam, tak z ciekawości - bynajmniej nie do wyszukiwania graczy) nie ma żadnych perspektyw i że na pewno i NA PEwno lepszy jest zawodnik o wyższym potencjale. Ale czy to jest prawda? I czym tu się właśnie sugerować wystawiając takiego piłkarza - jego atrybutami, czy potential ability lub raczej current ability - tzn. obecną siłą piłkarza?? Czy takiego zawodnika o słabym potencjale można jeszcze dobrze wytrenować by był przydatniejszy niż ktoś o wyższych umiejętnościach? Bardzo proszę o pomoc.

2. Czy ma ktoś link do jakiegoś "poradnika taktycznego" tzn. jak dopasowywać taktykę pod swój skład? Nie chodzi mi tutaj o ten artykuł co jest na stronie co tam jest wspominane coś o Ulatowskim itd. bo to mało pomaga ale o coś innego ... Powiem szczerze - niby mam dobrą ekipę, ale nie wszystko się w niej klei!

Mattii Przodownik pracy

Bo na starszej wersji FM Genie Scout rzeczywiście może tak być.

Mattii Przodownik pracy

1.Domyślnie powinno być to tak:
Moje Dokumenty ----Sports Internactive-Football Manager 2007----games-----(wybierasz save jak go tam zapisałeś np.Polska)
2.Nie wkleić tylko wchodzisz w FM Genie Scout potem CTRL+L włączasz save i robisz co tam chcesz.

Mattii Przodownik pracy

04.08.2007 22:07    #3094     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout 2007
Wchodzisz w FM Genie Scout,a potem w lewym górnym rogu jest taka mała ikonka folderu z zieloną strzałką.Jeśli nie będzisz wiedział nadal co zrobić po prostu wejdź w FM Genie Scout,a potem CTRL+L,wybierz save i rób co dusza zapragnie:) :PP

kodzio Partyzant

1. Gdy zapisuję managera ( konczac grę) gdzie on sie zapisuje? I gdzie mogę znalesc, w jakiej ikonie, folderze tego save
2. FM Genie Scout 2007 v1.00 RC3 - mam problem z jego uruchomieniem. musze tam wkleić tego save. Gdzie i jak go odszukać?

kodzio Partyzant

04.08.2007 19:51    #3096     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout 2007
Mam problem ze wczytaniem mojej gry w tym programie. Nie wiem jak to zrobić? Proszę o pomoc!!! Z góry dziekuję;)

Ciartur Młody aktywista

02.08.2007 16:14    #3097     Sufler - Porady do gry - Reputacja
Mam pytanie co do reputacji, wiem może takich pytań było dużo ale ja nie znalazłem zadowalającej mnie odpowiedzi, a mianowicie mam reputację krajową
I w Genie Scout mam reputację home=5887, a world=więcej niż 5000
i moje pytanie brzmi ile punktów potrzeba na każdą reputację np.
0-2500 --> nieznany
2500-7500 --> krajowa
itp.
Proszę napiszcie :D

Kampo Żołnierz frontu ideologicznego

01.08.2007 21:04    #3098     Sufler - Porady do gry - Koniec kariery i tournee
1.Nie, nie idzie zmusic zawodnika do skonczenia kariery, ale mozesz mu zaproponowac posade np. scouta
2.Ha nie zle mnie rozbawiles xDD.Honorarium sie daje.Np. jak grasz jakims slabszym klubem to proponujesz sparing u siebie i tam pisze ile wyciagniesz pieniedzy za ten sparing i honorarium dajesz (ja daje polowe) zeby nakusic klub do przyjazdu

Jackob_1992 Partyzant

31.07.2007 21:44    #3099     Sufler - Porady do gry - Emerytura-edytor
Normalnie najlepiej zrobic z nich jakiegos scoouta czy fizjoterapeute np. Zinedine Zidane jest scoutem Tomasz Iwan podobnie .

Kampo Żołnierz frontu ideologicznego

29.07.2007 15:40    #3100     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout
czy mozna w tym programie ustalic zeby szukal zawodnikow tylko z krajow nie rozwinientych jesli tak to jak?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution