Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

tinpex Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.08.2007 23:13    #3081     Sufler - Porady do gry - Nowe rejony dla scoutów
Właśnie mam napisane że mogę tylko w rejonie Polski... :/ A jak można zwiększyć fundusze na scouting? I czy wogóle można.
Scouci z Am.Płd i innych krajów co znają tamte rejony nie kwapią się do pracy w (L), zatrudnić mogę jedynie swoich i Rumunów :/

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

16.08.2007 23:11    #3082     Sufler - Porady do gry - Nowe rejony dla scoutów
Scoutować możesz tam, gdzie zarząd pozwoli. Wejdź sobie w Siedzibę Zarządu i sprawdź co tam jest napisane odnoście scoutingu.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

16.08.2007 23:07    #3083     Sufler - Porady do gry - Nowe rejony dla scoutów
Ale moze to tez miec zwiazek z funduszami przeznaczonymi na scouting.. Zatrudnij jakiegos scouta z Francji ktory dobrze zna Afryke i moze bedzie good ;]

kaczmar123 Partyzant

16.08.2007 23:01    #3084     Sufler - Porady do gry - Nowe rejony dla scoutów
inne rejony możesz obserwować tylko wtedy jak masz scouta z danego rejonu, np. żeby obserwować Nigerie czy inne kraje leżące blisko niej, musisz zatrudnić Nigeryjczyka, itd.

tinpex Partyzant

16.08.2007 22:56    #3085     Sufler - Porady do gry - Nowe rejony dla scoutów
WItam, mam mały problem.
Gram sobie Legią, zdobyłem mistrza, byłem w 1/4 LM, mam duży budżet (13mln) ale mam problem ze scoutami. MOgę przydzielić ich tylko do szukania w najbliższym rejonie, nie mogę dać ich do AFryki czy Ameryki Płd. Czy mogę coś z tym zrobić, może mam za mały budżet co raczej chyba odpada.
Prosze o szybką odpowiedź, z góry dzięki :)

Scout Młody aktywista

14.08.2007 14:02    #3086     Sufler - Porady do gry - Gra w okenku
Gdy chcę uruchomić grę w okienku, wyskakuje mi taki błąd(patrz screen). Nie wiecie może, jak temu zaradzić?

nicolas5 Partyzant

12.08.2007 12:42    #3087     Sufler - Porady do gry - Genie scout do updatea RRU
Czy istnieje program Genie scout który działałby na uaktualnieniu RRU ? bo z tego co czytam to wszystkie działają na 7.0.2 .
Ja chcę pierwszy raz zainstalować ten program ale gram już na RRU.
Może mi ktoś pomóc ?

Scout Młody aktywista

12.08.2007 11:52    #3088     Sufler - Porady do gry - Kontuzje rąk!
Wymuszają kasę za odszkodowanie chamy...

jaqb Partyzant

szukałem, ale nie znalazłem... Klikam na "file", później na "options" i tam jest tylko "language database" z rozszerzeniami "lang_db.dat", a wydaje mi się, że rozszerzenie powinno być ".lng"
Proszę o pomoc!!!

rokfor Partyzant

1. Jeżeli chodzi o to, to mi sie wydaje ze powinienes patrzec na current ability przeciez nie myslisz o meczu dajmy na to za 3 lata tylko o meczu za 3dni... Jeżeli zawodnik o PA=122 ma dobre ststsy to jest to juz nawet dobry grajek... a scout nie zawsze mowi prawde jak sie pilkarze beda kształtowali...
Ja sie spotkalem z sytuacja ze Carlos Elias byl o wiele lepszy niz przewidywal Scout

2. keine Ahnung:):)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.