Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

m17essi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.12.2008 22:37    #2291     Sufler - Porady do gry - Edytory do FM
bo miniscouta miałem cały czas włączony razem z grą i i widziałem jakie zawodnik ma pa i ca, a FMM będzie czy może już jest bo szukałem i nie mogę znaleźć ( zaraz niektórzy napiszą że te różne edytory czy scouty to oszustwa ja uważam że każdy gra jak chce, a ja sobie zawodników nie polepszam tylko lubię w czasie gry tych starszych popolepszać typu:nedved,makelele ...)

m17essi Partyzant

31.12.2008 21:35    #2292     Sufler - Porady do gry - Edytory do FM
a czy jest może albo będzie FMModifier pod tego FM2009 i MiniScout??

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

Ja nie korzysta z edytorów. A jakbym miał korzystać to z tego dołączonego do gry.

Tu masz inne bajery:

http://www.fmscout.com/

Delle_Alpi Partyzant

29.12.2008 13:21    #2294     Sufler - Porady do gry - Sztab Szkoleniowy
Jeśli poszukujesz personel z duzym PA zainstaluj sobie Genie Scout(jest na cmrev) później załaduj gre daj na Staff List w Potentian Ability wpisz tam np.170 do 200 i ENTER wyskocza ci najbardziej perspektywiczni trenerzy i skauci.

Kash Przodownik pracy

29.12.2008 12:59    #2295     Sufler - Porady do gry - Sztab Szkoleniowy
Czy to taki problem ustawić sobie filtr szukaj-> Sztab szkoleniowy->scout/trener i zaznaczyć usuń nierealistyczne cele transferowe?

gamakatsu Partyzant

28.12.2008 17:03    #2296     Sufler - Porady do gry - Polska... 1 liga
Prosze o porady co do prowadzenia 2 ligowego zespolu z polski. Wielu graczy chwalilo sie ze czego oni nie zrobili z poskimi zespolam wiec prosze teraz o wsparciei. Jak mam cos osiagnac jesli budzet placowy wynosci 21 tys. W 3 ligowym oks-ie 3 najlepiej zarabiajacych pilkarzy wiecej zarabia niz cala korona. Wiem to bo moj brat tam gra :)
Jak mam "legalnie" sciagac grajkow. Ciezko zdobyc rynek. Ciezko sprowadzic nawet przecietnego trenera czy scouta. W jaki rynek najlepiej inwestowac?

Galileusz Partyzant

28.12.2008 09:48    #2297     Sufler - Porady do gry - sztab szkoleniowy a newgeni
Wydaje mi się, że gracze generowani są z krajów, o których nasz sztab szkoleniowy ma wiedze, oczywiscie z naciskiem na rodzimych graczy. Miałem kiedyś scouta z Danii ( w lidze szkockiej) i newgeni pojawiali mi się ze wszystkich nacji skandynawskich (oczywiście nie jednocześnie). A jezeli chodzi o wpływ trenerów myślę, że jest spory, grając terenerm hiszpańskim w Anglii zaczęli pojawiać mi się gracze z tego kraju, lub z krajów gdzie manager miał wiedze Portugalia, Francja itp. A tak na marginesie wracając do Nowej Zelandii, w Leeds miałem fizioterapeutę z tego kraju o co jakiś czas pojawiali mi się gracze z Australii i Nowej Zelandii

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

Przytrafił mi się okropny błąd w FMie.

Zatrudniłem jednego piłkarza, kibice uznali go za świetny transfer, więc postanowiłem sprawdzić, co na jego temat myśli asystent. I ujrzałem coś takiego (w załączniku).

Przejrzałem trochę klub, żeby zobaczyć, co się dzieje i co się okazało? Gra samoistnie zwolniła mi asystenta i dwóch scoutów! I nie dostałem informacji na ten temat w wiadomościach ani nic. Po prostu zniknęli. Gdy ich wyszukałem za pomocą wyszukiwarki, znalazłem ich bez klubu. I nie chcieli wracać do swojego byłego klubu.

Miał ktoś może taki błąd?

To może od razu dopiszę kolejne pytanie, coby nowego tematu nie zakładać.

Chodzi mi mianowicie o pozycje OP Ś. Zawodnik grający na tej pozycji w mojej drużynie otrzymuje bardzo słabe noty. Dopiero gdy strzeli bramkę bądź asystuje, jego ocena oscyluje w granicach 7. Normalnie, przy dobrej postawie drużyny i ocenach średnio 7-7.5, ocena mojego OP Ś jest około 5.5-6.

Czy ktoś może wie dlaczego tak się dzieje? Czy da się to jakoś zmienić?

sylar Partyzant

27.12.2008 14:04    #2299     Sufler - Porady do gry - prosba do majacych gemiescouta
Prosze tych co maja gemie scouta o sprawdzenie PA gracza Lechii Gdansk U-21 Tomasza Bobrowskiego bo nie korzystam z programu a jest mi potrzebne PA. Z góry dziekuje

St0pa Młody aktywista

26.12.2008 18:50    #2300     Sufler - Porady do gry - Problem
[quote=gamakatsu]Nie moge wyslac do zadnego innego kraju. Nie moge znalezc zbytnio zadnego scouta z zagranicy ktory istnieje lub chcialbym przejsc do korony... nie dziwie mu sie! Ciezko osiagnac chwale samymi polakami[/quote]

Nie możesz wysłać scouta bo pewnie klub nie ma wystarczających funduszy na scouting poza obszarami kontynentu, a może nawet kraju. Wejdź w opcje szukaj sztab szkoleniowy, wybierz filtr: Rola w klubie Scout, Narodowość - nie Polak, i zaznacz nierealistyczne cele transferowe. Wtedy Twoim oczom ukaże się garstka jakichś scoutów zza granicy która może podpisać z Tobą kontrakt. Tak samo zrób w opcji szukaj piłkarzy tylko tam nie ma oczywiście w filtrze opcji Rola w klubie bo to chyba logiczne. Wtedy Twoim oczom ukarzą się piłkarze z zza granicy którzy mogą przejść do Twojego klubu. A jeśli chodzi o sam scouting. To wejdź w opcje siedziba zarządu i sprawdź na co pozwala Tobie zarząd jeśli chodzi o obserwacje piłkarzy przez scoutów.

P.S nie używaj wyszukiwarki w górnym prawych rogu! Korzystaj z opcji: Menedżer - szukaj - piłkarze (tam masz filtry itp.) a jeśli chodzi o sztab szkoleniowy to:
Menedżer - szukaj - sztab szkoleniowy.
¡Hala Madrid!, Hala Madrid!, Hala Madrid!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution