Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
2.Innego wyjścia jak oceniać po atrybutach i stasach meczowych nie widzę ... pozostają atrybuty nie widoczne w grze bez użycia edytora, takie jak zdolność do adaptacji do życia za granicą, skłonność do gry faul, uniwersalność - potrzebna do nauki gry na nowej pozycji, presja,ambicja,profesjonalne podejście do swoich obowiązków, lojalność wobec pracodawcy, i dwa najważniejsze Imp. Match - odpowiada za to jak zawodnik będzie sobie radził w ważnych meczach, Consistency - powtarzalność, zdolność do utrzymywania formy. Wszystko to tworzy system naczyń połączonych więc pozostaje obserwować i kierować się opinią scouta ... lub użycie programu typu edytor, czy scout.

3.Jeśli zawodnik gra świetnie np. w 3L, a jego atrybuty pozwalają na grę w wyższej klasie rozgrywkowej, to dlaczego nie ? Myślę że warto było by zaryzykować zakup takiego grajka :)

4."Czy jeżeli piłkarz 3 ligowy ma technikę na poziomie 16 to znaczy że będzie operował piłką tak samo dobrze jak Roger" - Tak, pod warunkiem że pozostałe atrybuty ma również porównywalne do Rogera. Atrybut technika np.16 u 1Ligowego Brazylijczyka i Poloka z okręgówki to ta sama wartość , nie ma czegoś takiego jak podział wartości atrybutów ze względu na ligę w której kopacz występuje.

bocian1916 Partyzant

12.01.2009 10:45    #2282     Sufler - Porady do gry - Strona z talentami FM 2009
Witam zapraszam na moją stronkę z moimi talentami do fm2009
http://www.wix.com/bocian/fm2009scout
Stronka jest narazie na etapie testów...wszystko działa ale lepiej sami ocencie:)
Na dniach bede ją upiekszać:) ale myslę ze jest i tak oki
Proszę również o przesyłanie uwag oraz innych rozwiazań dla dobra tej strony:)
Mysle ze strona wesprze również odnosnie wyławiania tealentów stronę CM REV i bedzie raczej pomocna niż konkurencyjna:(
Pozdrawiam bocian

nadal92 Partyzant

10.01.2009 18:32    #2283     Sufler - Porady do gry - Jak skompresowac sejwa ?
Witam. Nie wiem jak mam zkompresowac sejwa ktory jest potrzebny do fm genie scout ? Z gory dziekuje. Pozdrawiam !

thegunner20 Młody aktywista

09.01.2009 20:47    #2284     Sufler - Porady do gry - Emerytura talentu
nie ma takiej możliwości... przepadł Ci bo ciężko by było gdyby 17 latek został trenerem albo scoutem.. :):)

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

04.01.2009 19:11    #2285     Sufler - Porady do gry - Emerytura
A może by tak bez edytora? ;>

[quote=ndL]Dawaj interakcje z pilkarzem i jedź mu po "portach" o jego formie itd. ;d[/quote]
Skoro nie gra, to nie może z nim interakcji brać... Musi chyba 3 mecze zagrać z rzędu czy jakoś tak.
Może wskutek kontuzji, podobnie jak jak Solskjaer. Ja bym go po prostu zniechęcał czym się da, i zmienił status na 'Niepotrzebny". Zrozumie, że nie jest już przydatny, oraz przez interakcję gadał, że będzie dobrym scoutem itd.

Matiusz Młody aktywista

04.01.2009 16:16    #2286     Sufler - Porady do gry - Scout
only scouts....[Tylko Scouci]

majorzabrze Partyzant

04.01.2009 15:23    #2287     Sufler - Porady do gry - Scout
witam
chce zapytać czy tylko scouci mogą prowadzić obserwacje czy np asysteni lub ktoś inny też ?

monaas Partyzant

04.01.2009 13:38    #2288     Sufler - Porady do gry - Real Time Editor
[quote=sefko1]Niestety muszę sprostować mojego poprzednie posta. Jeśli posiadasz Vistę i nie chcę Ci się uruchomić Genie Scout, FMRTE lub inny program, spróbuj to zrobić klikając prawym przyciskiem myszki na piku wykonywalnym i uruchom go w trybie administratora (czy jakkolwiek inaczej uruchamia się dany program w trybie administratora). Podobno wystarczy to tylko za pierwszym razem. Pozdrawiam.[/quote]Niestety, mam Vistę, i nic nie dało zainstalowanie NetFramework, ani uruchomienie jako administrator :-( .

ndL Młody aktywista

01.01.2009 11:21    #2289     Sufler - Porady do gry - Problem z Genie Scoutem
Witam. Wchodzisz w ustawienia gry po prawej masz kompresje zapisywanej gry odzncz to. Zapisz gre wejdz do FM Genie Scout wczytaj i bedzie działało ;). Pozdrawiam

Owen-Michael Młody aktywista

01.01.2009 10:45    #2290     Sufler - Porady do gry - Problem z Genie Scoutem
Wiem ze jest po sylwestrze ale moze ktos mi pomoze.
Otoz jak wlacze Genie Scouta i chce zaladowac gre wyskakuje mi takie cos:

The save game is compressed
Uncheck 'Compress Save Games' option in the preferences,save game and try again

O co chodzi? niech ktos pomoze

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution