Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

Dawidek Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.04.2009 11:08    #2171     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy, newgeny![FM08]
Zatrudnij Polskich scout'ów, trenerów i czekaj.
BTW. Po co Ci Polacy jako wychowankowie w Hiszpańskim klubie? Chyba nigdy nie było w Valencii wychowanka Polaka w realnym świecie.
Pozdro

hidalgo Żołnierz frontu ideologicznego

05.04.2009 16:23    #2172     Sufler - Porady do gry - raczej nie zwiaze sie z footbolem
Możesz mu powiedzieć w opcji interakcja z piłkarzem, że ma zadatki na dobrego scouta/trenera/managera.
Uderz na forum, a trolle się odezwą.

heniu1990 Partyzant

załadowalem
są tam opcje :
raport scouta , interakcja zpilkarzem itd
zaraz pokaze na screenie

prosze o to on :
http://img6.(...)ello.png

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

01.04.2009 20:19    #2174     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=Seju]Jakim programem moge sprawdzic jego potencjal? Przyznam szczerze, ze nie korzystam z tych dodatkow, ale moze mi powiecie :> Dam screena.[/quote]
[quote=Seju]To newgen. I ma PA 180.[/quote]
jak na nieobytego Sejusza, który dawał niusy z genie scoutem dośc szybko sprawdziłeś ;>

McMoney Młody aktywista

30.03.2009 21:42    #2175     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
skorke bym prosil ;))[quote=Edek]Mój Akinfeev, transfery i półfinałowy dwumecz Carling Cup z Evertonem w FM 2009. (Hamanna musiałem wyrzucić, ponieważ kończył karierę wcześniej niż kontuzję i nie planował trenerki xD stąd w moim składzie [tymczasowo] Tacchinardi)

PS. Lewandowski również z konieczności do mnie dołączył (dostał 6 gwiazdek od scouta ;P)[/quote]
Glory, Glory MAN UNITED !!

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

30.03.2009 21:20    #2176     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Mój Akinfeev, transfery i półfinałowy dwumecz Carling Cup z Evertonem w FM 2009. (Hamanna musiałem wyrzucić, ponieważ kończył karierę wcześniej niż kontuzję i nie planował trenerki xD stąd w moim składzie [tymczasowo] Tacchinardi)

PS. Lewandowski również z konieczności do mnie dołączył (dostał 6 gwiazdek od scouta ;P)

Delle_Alpi Partyzant

30.03.2009 15:26    #2177     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Fajny ten Kabongo, a oto mój supertalent http://www.fotos(...)7d7.html Polecił mi go mój scout sprowadziłem go i z ciekawości sprawdziłem PA i jest imponujące 196.

procop Partyzant

29.03.2009 12:02    #2178     Sufler - Porady do gry - Patch 9.30 a atrybuty trenerskie
Tutaj dodatkowy opis plus kalkulatory w Excelu.
http://www.fmsco(...)930.html

Vision Partyzant

Możesz stworzyć drużynę idealną, tak jak pisali panowie u góry, ale co to za gra? Sprawia Ci takie coś przyjemność? Mi nie... Wolę wziąć jakiegoś 6-ligowca z Anglii i nim zbudować najpierw drużynę idealną na Conference North/South, potem kolejno na wyższe szczeble awansować, a na końcu zdobyć Ligę Mistrzów i Klubowe MŚ. To jest dopiero zabawa. I nie kupowanie samych talentów, bo jeżeli masz słabą szkółkę to i tak z nich nic nie zrobisz, ale samemu ich wyszukiwanie za pomocą scoutów. Tak zwany tryb HC. Wtedy jest niebywała euforia, gdy drużyną z którą zaczynałeś w 6.lidze, (wszyscy zawodnicy pochodzą od scout'ów) wygrywasz Ligę Mistrzów

Mlody_Trener Żołnierz frontu ideologicznego

Można by też było dodać w talentach trenerów, scoutów i fizjoterapeutów. Może nie jest to jakiś przełomowy pomysł, ale każdy chce mieć drużynę idealną, a do tego potrzebni są dobrzy trenerzy. Proponuję też by można było zwiększyć trochę rozdzielczość zdjęć w manifestach np. do 600 albo 650. Bo niektóre zdjęcia dodawane do manifestów słabo widać.

PS: Proponuję jeszcze dodać do strony shoutbox. Jest to bardzo fajna sprawa, można porozmawiać z wszystkimi nie wchodzą w zakładki nie pisząc róznych teamtów na donosie. Napisanie na donosie trwa 1,5 minuty. Trzeba wszędzie wejść i w ogóle. Tu będzie się można np. szybko pochwalić... o teraz gram z Barcą, kibicujcie:) dałem taki przykład, ale wiem, bo sam miałem kiedyś stronę o tematyce Counter-Strike i było nas znacznie mniej na stronie, a i tak shoutBox był cały czas oblegany. Proszę, by ktoś o tym pomyslał.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution