Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

Kecaj1603 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.05.2009 20:43    #2161     Sufler - Porady do gry - Problem z atrybutami
[quote=devil11]pawel_raczek jeżeli chcesz, żeby były widoczne wszystkie atrybuty, to po prostu przy tworzeniu gry odznacz opcje ukrywaj atrybuty piłkarzy i tyle ;d[/quote]
najlepiej zrób tak jak napisał devill11 ale jeśli niechesz zaczynac od nowa musisz poprość scouta o raport o jakimś zawodniki

hidalgo Żołnierz frontu ideologicznego

01.05.2009 18:20    #2162     Sufler - Porady do gry - Problem z atrybutami
Po prostu nie masz wiedzy o regionie w którym gra ten zawodnik. Jeśli zatrudnisz scouta bądź trenera, który będzie "wiedział" coś o tamtym regionie, nie będziesz musiał wysyłać w niego scoutów, a atrybuty piłkarzy z tamtych krajów będą dla ciebie widoczne. Najprostszy sposób to jak powiedział bashey_pl:
[quote=bashey_pl]Jeżeli nie jest to Twój zawodnik to normalne. Musisz go "przeskautować" żeby zobaczyć jego atrybuty.[/quote]
Uderz na forum, a trolle się odezwą.

devil11 Przodownik pracy

25.04.2009 14:53    #2163     Sufler - Porady do gry - scouting
Ale jest kolumna wydatki pozasportowe i może tam to być zakwalifikowane, albo też może to się wliczać w kolumne inne. Ja sądzę, że to coś tam kosztuje, bo gdyby nie kosztowało nic, to w słabszych klubach nie byłoby ograniczenia scoutingu z powodu tego, że "budżet kluba pozwala na wyszukiwanie zawodników tylko w ..." Ja w Bursasporze mam w siedzibie zarządu na temat scoutingu napisane: "Zarząd klubu informuje, że przeznaczone na scouting fundusze pozwalają na wyszukiwanie nowych zawodników wyłącznie na naszym kontynencie" Z tego można wywnioskować, że scouting kosztuje w fm-ie.

krolik123 Partyzant

25.04.2009 14:50    #2164     Sufler - Porady do gry - scouting
czy poszukiwanie zawodnikow w innych krajach cos/dużo kosztuje? chodzi mi zarówno o poszukiwania, jak i pojedynczych zawodników. a pieniądze sa dla mnie bardzo wazne bo prowadze klub z coca cola league 2 i raczej sie tutaj nie przelewa. pytam, bo tak sobie frywolnie wysylam scoutow po szwecji, czy danii i nie pomyslalem, czy mnie to cos kosztuje. oczywiscie w rzeczywistosci kosztuje, ale ja potam w FM. a w wydatkach nie ma kolumny ,,scouting"

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

20.04.2009 18:53    #2165     Serwis - Uwagi i propozycje - Talenty na CM Revolution
[quote=pyras98]Mam pytanie. Chcę dodać talent, znajduje się on na forum, ale w innej wersji gry. Jest sens go dodawać czy nie???[/quote]

Nie. Wujek go odrzuci. Bez względu na to, jak bardzo się zmienił ;)

[quote=Kamil795]sorki że odświeżam, ale mam pytanie. Wujku co z moim Berandem Camilim? :P[/quote]

Cierpliwość to ważna cecha pracy scouta.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

19.04.2009 12:13    #2166     Sufler - Porady do gry - PA wzrasta?
[quote=Kecaj1603]to napewno błąd genie scout. Nie ma możliwości żeby zawodnik "przerusł" sam siebie.[/quote]
Te PRZERUSŁ wziąłeś w cudzysłów, bo to specjalnie, tak? :P

Devil: Chyba NIE JEST? :>

Kecaj1603 Młody aktywista

19.04.2009 12:10    #2167     Sufler - Porady do gry - PA wzrasta?
to napewno błąd genie scout. Nie ma możliwości żeby zawodnik "przerusł" sam siebie.

Taher Młody aktywista

19.04.2009 11:41    #2168     Sufler - Porady do gry - PA wzrasta?
Witajcie
Kupiłem jakies 3 sezony Czaplińskiego i sprawdziłem jak on ma się w nowej wersji gry.Włączyłem Genie Scouta no i pokazuje że refleks może mieć maks 17.Mijają 2-3 sezony wlaczam Genie Scouta i pokazuje ,że Czapliński może mieć refleks 18.Przez te sezony coś mu tam wzrosło jak 1v1 czy wykopy i refleks chyba nawet tez ,ale czemu Genie zmienia zdanie.Czyżby PA mogło wzrastać sobie.Podobna sytuacja z napastnikiem kupielem go jak miał wykończenie akcji 15 i gs pokazuje ze będzie miał 16 a po trzech sezonach on ma 17.Tutaj bylo dziwne zjawisko.Jak mu wzrosło do 16 to mu te statsy spadły na 2 miesiące i potem poszły w gore o 1 i po paru miesiącach znowu wzrosło.Takie zjawiska kojarzą mi się z rozbudowa stadionu kiedy to stadion może mieć np. maks 15 tys ,a po paru sezonach pojawia sie ze np.20tys.

bania77 Partyzant

08.04.2009 10:44    #2169     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy, newgeny![FM08]
raz na jakis czas trafi sie jakas perełka. ja grajac w oldchoolwego fm 2007 mialem dwie takie polskie perełki w r. madryt w 2017 jeden bramkarz najlepszyw grze drugi lewy pomocnik i to chyba zalezy od polskiego scouta ja mialem wojtka łobodzińskiego ktory rekomendowal raz na jakis czas jakiegos mlokosa.

Mlody_Trener Żołnierz frontu ideologicznego

07.04.2009 11:10    #2170     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy, newgeny![FM08]
[quote=Dawidek]Zatrudnij Polskich scout'ów, trenerów i czekaj.
BTW. Po co Ci Polacy jako wychowankowie w Hiszpańskim klubie? Chyba nigdy nie było w Valencii wychowanka Polaka w realnym świecie.
Pozdro[/quote]
By pomóc naszej reprezentacji :) Może uda mi się złowić drugiego Lubańskiego lub Deynę.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution