Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

LV Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.05.2009 15:03    #2141     Sufler - Porady do gry - Asystent - kontrakt
lajner, ale mi najbardziej zależy na ocenie umiejek i potencjału, a w tej chwili z dwoma dwudziestkami jest chyba tylko dwóch.. McClair właśnie i mój scout, German Vaya.

McClair jest u mnie od pierwszego sezonu, był trenerem w MU.

devil11 Przodownik pracy

27.05.2009 18:35    #2142     Sufler - Porady do gry - Reputacja klubu, a ligi
kurupt w FM-ie reputacja ligi w trakcie gry się nie zmienia. Zmienia się tylko reputacja klubu.

Co do scoutingu to chyba w momencie, kiedy zarząd pozwoli ci na wysyłanie scoutów do innych krajów europy, to od razu będziesz mógł to zrobi. Nie będziesz musiał odczekiwać na koniec sezonu, czy coś w tym stylu. A ten proces możesz przyspieszyć jedynie poprzez sukcesy. Im wyższa reputacja twojego klubu, tym na więcej jeśli chodzi o scouting pozwala ci zarząd.

radek10183 Partyzant

27.05.2009 18:21    #2143     Sufler - Porady do gry - Reputacja klubu, a ligi
Witam.Mam do Was pytanie.Gram ligą fińską.Kiedy będzie "podskakiwać' ranga ligi i klubu?Czy możliwe jest ze jeśli będę wygrywał ligę i grał regularnie np. w Lidze Europejskiej czy LM to do mojego zespółu będą przechodziły jakieś gwiazdy?Bo w tej chwili to wygląda tak że gram 2 ligowcem i nikt oprucz bardzo małej ilości finskich zawodników nikt nie chce do mnie przejść;/

PS.Pytanie dotyczące scouting.W tej chwili scouci mogą pracować tylko w kraju ale jesli za kilka zesonow bedzie inormacja ze: Zarząd pozwolił mi na obiecie scouttingiem całego kontynentu tzn.ze juz od tej chwili moge wysyłac scoutów do innych krajow europy czy dopiero puzniej po jakimś czasie jak sie ukaze taka wiadomośc.I co moge zrobic zeby przyśpieszyć ten proces?

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

23.05.2009 17:07    #2144     Sufler - Porady do gry - Man Utd
[quote2=Arek96][quote=lajner]nic nie zrobisz...mozesz ich tylko rzucic do rezerw i robic wszystko zeby byli niepotrzebni i niezadowoleni...po jakims czasie albo zawodnik albo zarzad najczesciej madrzeje ...ale jezeli jestes az tak zdesperowany ze chcesz ich wyslac na wolny transfer to pamietaj ze wtedy i tak musisz im wyplacic pensje do konca kontraktu[/quote]

Gdybyś przeczytał uważnie pierwszy post (a potrafisz?), to byś zauważył, że już to robił...

[quote=lajner]robic wszystko zeby byli niepotrzebni i niezadowoleni[/quote]

No na prawdę, dokładnie mu opisałeś. Po co pisałeś to, skoro to co Ci przyszło do Twojej rzekomej "głowy" to już próbował?...

..z autopsji wiem ze zniechecajac wkoncu albo zarzad albo zawodnik sie ugnie-a jakos tego w poscie autora nie zauwazylem-klania sie 13-letni brzdacu czytanie ze zrozumieniem....po drugie napisalem ze jestes mistrzem edytorkow nie dla robienia syfu-jak ty to robiles w dziale przechwalki-tylko po to ze SIE NA TYM ZNASZ I MOZESZ MU POMOC...kiedys tak sie zarzekales ze grasz czysto az wkoncu wyszlo ze nas wszystkich oszukiwales..a po trzecie jezeli uwazasz ze sie nie korzystasz z edytorow to zapraszam do tematu-TALENTY DO WARTY...pieknie wytlumaczyles zasady korzystania z genie scouta...TAK WIEC DZIECIAKU ZANIM BEDZIESZ ROBIC SYF TO NAJPIERW POMYSL 'W RZEKOMEJ GLOWCE SWEJ" A POTEM PISZ W DONOSACH

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

20.05.2009 14:31    #2145     Sufler - Porady do gry - Talenty do Warty
Jak używasz Genie Scouta:

Wysz w FM -> Usuń nierealistyczne -> Zaznasz wszystkich (SHIFT i zaznacz pierwszego i trzymając SHIFTa ostatniego) -> Dodaj do Listy Życzeń -> Lista życzeń (w górnym menu) -> Listy Życzeń (na dole po prawo_ -> Zapisz listę -> Zapisujesz -> Włączasz GS -> Gdzieś tam w górnym menu masz Open ShortList FIle, coś takiego -> No i masz tam zawodników którzy przyjdą do CIebie i wybieraj sobie według PA :)

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

18.05.2009 12:17    #2146     Sufler - Porady do gry - Najlepsze obiekty
Jak nie masz dobrych juniorów to do różnych krajów wyślij swych scoutów, bo baza treningowa to jedno, a juniorzy drugie. Baza to pop prostu dobre warunki do rowzoju piłkarzy, ażeby takich mieć muszą Ci ckauci ich wyszukac.

Kecaj1603 Młody aktywista

15.05.2009 20:01    #2147     Sufler - Porady do gry - problem z genie do FM 09
może ściągnij jeszce raz genie
http://www.cmrev(...)_0_.html

Henry14 Partyzant

15.05.2009 19:57    #2148     Sufler - Porady do gry - problem z genie do FM 09
[quote=Kecaj1603]musisz odznaczyć w ustawieniach "kompresyj zapisane gry" i zaspisać save jeszcze raz i wtedy wyszystko powinno działać[/quote]

mam to i w dodatku nie dziala mi FMRTE mi sie wydawalo ze cos chyba trzeba bylo zainstalowac do 08 zeby mini scout dzialal ale nie pamietam co to bylo

Julius Partyzant

gram na tym treningu juz ponad sezon i wszystkie talenty, które sciągnąłem za poleceniem scoutow zupełnie się nie rozwijają, wiec chyba jednak cos jest nie tak..
ustawilem wszystkim juniorom obciązenie na lekkie, poczekamy pare tygodni i zobacyzmy...

aha, jeszcze jedna sprawa: jak sie pozbyc asystenta... Kevin Bond ktory jest od początku ma bardzo cienkie atrybuty, nie mozna z nim rozwiazac kontraktu, bo zarząd blokuje, nie mozna zatrudnic kogos nowego, bo mam juz asystenta... tragedia, mam czekac az skonczy mu sie kontrakt ? ;/

franz_flash Partyzant

09.05.2009 11:33    #2150     Sufler - Porady do gry - aktualne PA zawodnika
szukam do wersji FM2008... sprawdzałem na takich dodatkach: Real Time Editor v1.0.05 Final, FM Genie Scout 2008 v1.00 beta 3, Mini Scout Editor v1.5, FM Modifier 2.25 i pokazują tylko PA które pojawia się na początku kariery/gry...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution