Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

Myaryhuan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.06.2009 11:07    #2121     Sufler - Porady do gry - Ukryte Atrybuty
Wysyłaj scoutów by przejrzeli się danemu zawodnikowi - albo pokarzą ci się wszystkie staty albo choć ich część.
Hala Madrid! Hala Madrid!
Noble y bélico adalid
caballero del honor
Hala Madrid! Hala Madrid!

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

26.06.2009 11:04    #2122     Sufler - Porady do gry - Ukryte Atrybuty
Chyba nie. Jedyny sposób to używanie Genie Scout.

jaruone Młody aktywista

25.06.2009 20:33    #2123     Sufler - Porady do gry - Najnowszy update 09/10 - 20.06.09
[quote=Przemu$^^]wrzuć to do manifestu i dokładniej opisz co i jak ;) jak Ci się chce oczywiście :D[/quote]

trzeba by najpierw pograć ;) może w poniedziałek jak w pracy będą nudy coś skrobnę.
Po godzinnych badaniach (gram Hellas Verona , ale ustawiłem sobie wszystkich Polaków) - jak ktoś chce grać w ligi polskie niech odpuści sobie ten update. Nic nie ruszono transferów (choć ceny zawodników niskie ;) )- np. w Koronie wciąż Bonin, Sasin. Costly w Bełchatowie, Edson (!) w Legii etc. ;)
Mi to trochę przeszkadza, ale po sezonie i tak co lepsi przejdą do Bułgarii czy Czech a reszta zostanie przemiksowana więc wsio ryba - a Lewandowski za 60 tyś, Boguski za 70 (mimo słabszych parametrów) to łakome kąski dla włoskiego 3 ligowca ;)
Tym bardziej że w updacie Devila polscy zawodnicy są IMO trochę przepakowani (aczkolwiek to subiektywne wrażenie po patrzeniu na statystyki - a te często kłamią. Miewałem graczy ze statsami na 10 a dzięki ukrytym wartościom CA i PA(tak podejrzewam, że to o to chodziło, bo scoutów nie używam) wymiatali ;)
Takie na szybko wrażenia ;)

ps. FM09 rządzi - teraz to widzę, gdy mam pogląd po kilku sezonach - tam taktyka jest sensowniejsza, tryb 3D daje radę, a wszelakie usprawnienia - usprawniają grę np. podgląd na to jak kto na danej pozycji się czuje. Dlatego jak ktoś nie jest przekonany do FM2009 namawiam do rozegrania kilku sezonów - polubicie zaręczam :)

El Commandante Partyzant

22.06.2009 20:24    #2124     Sufler - Porady do gry - Jdns i Best Rating?
Co oznacza skrót Jdns=Jadedness w FM Genie Scout?
Oraz drugie pytanie dotyczy oceny ratignu: co oznacza procentowe określenie Best Rating i Best Potential Raitng?

Black Młody aktywista

21.06.2009 22:12    #2125     Sufler - Porady do gry - Finanse klubu.
Po pierwsze, w jakiej walucie?
Po drugie, budżet ogólny czy transferowy?
Po trzecie, Genie Scout Ci wystarczy. Ew. edytor bazy danych dołączony do gry. W nich to łatwo sprawdzisz.
Po czwarte, jeżeli funty i ogólny, to tylko Watford. Reszta ma większe.

dooomiiin Młody aktywista

20.06.2009 13:41    #2126     Sufler - Porady do gry - Problem z raportami krajowymi.
[quote=Daniel_on]Chodzi o to żebyś sprawdził czy w sztabie Francuskim nie masz jakiegoś scouta, który penetruje Anglię ;) [/quote]

Nie mam. Te raporty przesyła mi trener ze sztabu szkoleniowego Anglii.
by dooomiiin

hidalgo4 Młody aktywista

19.06.2009 19:33    #2127     Sufler - Porady do gry - Problem z raportami krajowymi.
to bug jak prowadzilem WKS poznej BRaZIL obecnie Spain(marzenie) to teraz mam 10 raportow z tego tylko 3 od hiszpanskich scoutow wiec napewno bug..... ale repra zawsze byla niedopracowana

Dawidek Młody aktywista

19.06.2009 19:22    #2128     Sufler - Porady do gry - drużyna U-21
Ekran scoutingu -> Wybierasz scouta -> Dodaj nowy przydział -> Rozgrywki -> Polska -> U-21.
Pozdro

Daniel_on Partyzant

19.06.2009 18:07    #2129     Sufler - Porady do gry - Problem z raportami krajowymi.
Chodzi o to żebyś sprawdził czy w sztabie Francuskim nie masz jakiegoś scouta, który penetruje Anglię ;)

szfedo Przodownik pracy

19.06.2009 16:08    #2130     Sufler - Porady do gry - Problem z raportami krajowymi.
Zobacz u scoutów czy nikt nie penetruje tamtego rynku. Jeśli nie to bardzo dziwne.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution