[quote=Przemu$^^]wrzuć to do manifestu i dokładniej opisz co i jak

jak Ci się chce oczywiście

[/quote]
trzeba by najpierw pograć

może w poniedziałek jak w pracy będą nudy coś skrobnę.
Po godzinnych badaniach (gram Hellas Verona , ale ustawiłem sobie wszystkich Polaków) - jak ktoś chce grać w ligi polskie niech odpuści sobie ten update. Nic nie ruszono transferów (choć ceny zawodników niskie

)- np. w Koronie wciąż Bonin, Sasin. Costly w Bełchatowie, Edson (!) w Legii etc.

Mi to trochę przeszkadza, ale po sezonie i tak co lepsi przejdą do Bułgarii czy Czech a reszta zostanie przemiksowana więc wsio ryba - a Lewandowski za 60 tyś, Boguski za 70 (mimo słabszych parametrów) to łakome kąski dla włoskiego 3 ligowca
Tym bardziej że w updacie Devila polscy zawodnicy są IMO trochę przepakowani (aczkolwiek to subiektywne wrażenie po patrzeniu na statystyki - a te często kłamią. Miewałem graczy ze statsami na 10 a dzięki ukrytym wartościom CA i PA(tak podejrzewam, że to o to chodziło, bo scoutów nie używam) wymiatali

Takie na szybko wrażenia
ps. FM09 rządzi - teraz to widzę, gdy mam pogląd po kilku sezonach - tam taktyka jest sensowniejsza, tryb 3D daje radę, a wszelakie usprawnienia - usprawniają grę np. podgląd na to jak kto na danej pozycji się czuje. Dlatego jak ktoś nie jest przekonany do FM2009 namawiam do rozegrania kilku sezonów - polubicie zaręczam
Najnowsze posty