Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

Kash Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.08.2009 16:41    #2091     Sufler - Porady do gry - Scouci a PA i CA
Scout weryfikując umiejętności patrzy na CA.

martinkovalsky Partyzant

11.08.2009 16:24    #2092     Sufler - Porady do gry - Scouci a PA i CA
Wydaje mi się, że scout ocenia atrybuty do najlepszej pozycji na jakiej piłkarz może grać, i jak się rozwinie: czy dorówna, przewyższy albo i nie najlepszego gracza na tej pozycji w drużynie. Większość raportów zawiera..., że piłkarz byłby dobrym zakupem, ale to można zweryfikować po kilku sezonach. Co do CA i PA to się nie wypowiadam bo znam to tylko z opisów.

ogbuke Partyzant

06.08.2009 13:21    #2093     Sufler - Porady do gry - fm2006
1.mam pytanie czy jest taki podobny program do fm genie scout do fm2006
2.czy jest update fm 2006 2009/2010
z góry dziekuję

Miglans Partyzant

02.08.2009 12:43    #2094     Sufler - Porady do gry - Utracony save
Używałem tylko Genie scouta. Kiedyś dałem radę dojść bez problemów do 2015 roku.
Czy kompresja pliku jest powiązana z psuciem się sav-ów ?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
16.07.2009 16:42    #2095     Sufler - Porady do gry - Scouci
Wyszukaj poprzez Genie Scouta.
http://www.cmrev(...)a-3.html
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Miglans Partyzant

16.07.2009 16:41    #2096     Sufler - Porady do gry - Scouci
Możesz ktoś podać nazwiska kilku/kilkunastu scoutów ,którzy podpiszą kontrakt z klubem z OE ? Nie mogę znaleźć nikogo kto miałby staty powyżej 10.

sylar Partyzant

także zdobywane doświadczenie odgrywa bardzo dużą rolę. Nie wiem, czy ta zależność zawsze się sprawdza, ale u moich np scoutów, którzy regularnie wyjeżdzają "w teren" zauważam wzrost atrybutów większy niż u tych, którzy przygotowują informajce na temat najbliższego przeciwnika. wiem, że potencjał również odgrywa tu dużą rolę, jednak praktycznie w każdej mojej karierze tak jest. pozdrawiam:)

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

tak.zmieniaja sie....trenerzy, scouci itp tez maja swoj potencjal...mi scoutowi z Opot i Oum ktore mial po 14 po 3 sez wzroslo do odpowiednio 16 i 18

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

Zastanawiam się nad tą sprawą jakis czas. Czy atrybuty moich scoutów np. ocena umiejętnosci moze się zminic wraz z wiekiem? Albo czy mój trener z czasem może stać się lepszy?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
13.07.2009 21:33    #2100     Sufler - Porady do gry - Nagły spadek formy?
Wcale, wcale nie trzeba wróżyć z fusów. Rozwiązanie jest dość proste - scouting i scouci. Na potrzeby tego testu znalazłem w Genie dwóch zawodników ze słabymi Mental Traits oraz dwóch z dość dobrymi. Posłałem scoutów. Oto najprostsze i najszybsze raporty:
http://img35(...)ylka.png
http://img21(...)ocki.png
http://img48(...)fink.png
http://img48(...)agli.png

Moi scouci w zakładce "Osobowość" jasno sugerują co to mogą być za goście :]. Coś podpowiadać może też zakładka rubryka "Osobowość" w profilu zawodnika.
Mental Traits nie odgrywają drugoplanowej roli, są bardzo ważne. Tyle, że tak jak naprawdę w piłce i w życiu, chociaż to chore porówanie w przypadku gry komputerowej żaden scout nie wyłoży Ci na tacy totalnie wszystkiego na temat potencjalnych zachowań danego gracza. A ja chciałem tylko udowodnić, że nie rządzi tym przypadek, tylko określone atrybuty połączone z danymi zdarzaniami oraz, że w jakiś sposób idzie to przewidywać.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution