Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

dobry.adam Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=bartol122]A macie jakichś ciekawych napadziorów ?[/quote]

Z tyloma pytaniami warto byłoby chyba zwrócić się do Genie Scout'a... Myślę, że znajdziesz tam o wiele więcej odpowiedzi, niż tu; sprawdź jednak Neymara i Jonathana Cristaldo.

danielos_87 Partyzant

[quote=hidalgo4]tak najlepiej jest wyslac jakiego trenera nawet asystenta na 3 mecze jak nie po 3 to na kolejne jak zalezy ci na zawodniku,

ostatnio zmagam sie z niechecia Aguero i po 6 raportach nie chce przyjsc, sciagnilem trenera motywacja 19 i po 1 raporcie juz moze byc zainteresowany ;p[/quote]
Szczerze przyznam, że nie wiedziałem o tym :-)) Czyli generalnie, jeśli zawodnik nie chce do Nas przejść, ale jesteśmy pewni, że spełnilibyśmy Jego oczekiwania co do kontraktu, to puszczając scouta z super motywacją, bardzo możliwe, że do Nas się skusi...super :P Muszę wypróbować (gram w FM2007), tym bardziej, że awansowałem poprzez baraże ligę wyżej swoim Hayes, a zawodnicy w tych drużynach wiadomo jacy są :D...No może oprócz tego u mnie---> http://i50.tinypic.com/350w1ab.jpg :-)) 3-krotny król strzelców z rzędu w mojej ekipie, na którym opieram całą taktykę i chyba w dużej mierze dzięki niemu wskoczyłem do Conference...Teraz tym składem doczołgać się na koniec do miejsc 1-5, żeby walczyć znów o ligę wyżej wydaję się mało prawdopodobne, poziom jest zauważalnie wyższy, no ale zobaczymy jak to się ułoży:-) Przepraszam za lekki OT :))

danielos_87 Partyzant

[quote=hidalgo4]ochoa mistrz bramki ;p na poczatku nie chce p;rzejsc ale scout pomaga, wyslij scouta ktory ma wys wartosc motywacji ;p[/quote]
Jeśli dobrze rozumiem, to masz na myśli wysłanie scouta powiedzmy na 1 mecz, żeby go obserwował, a ta wysoka wartość motywacji u niego może sprawić, że skusi się na nasz klub??? :)

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

12.12.2009 18:10    #2024     Sufler - Porady do gry - Nowi juniorzy...
Sukcesy byly /LM itp/, prezes zmienil sie w ok.2015 i bylo ok. Tez mnie to zdziwilo bo do dzisiaj czasami grywam w kariere 07 i nad tym ubolewam:-]. Moze w nastepnym sezonie cos sie zmieni /poki co zmieniam scoutow...a noz cos pomoze/. Ale co jak co-wychowankowie w 07 sa mega. Podobnie gracze z bylego ZSRR i Balkanow......i Ameryki Pld ktora sam recznie przeczesuje:-] Pozdrawiam

RIDS Partyzant

12.12.2009 17:19    #2025     Sufler - Porady do gry - Nowi juniorzy...
Myśle że też od reputacji zależy i ew. scoutów. Ja w sezonie 2022/23 mam wychowanków niesamowitych, a prezes od sezonu 2006/07 jest ciągle ten sam, i nie ma żadnych dyrektorów itp.. Jak chcecie mogę dać pare screenów moich wychowanków i screen z informacjami o zespole. Jak chcecie to napiszcie.
Zapraszam wszystkich graczy CS 1.6 na serwer CsSniper[JailBreak] @OwnServer.pl !!!
IP: 188.165.209.38:25088. O szczegóły pisać na PRIV!

Dzyro777 Partyzant

12.12.2009 15:44    #2026     Sufler - Porady do gry - Nowi juniorzy...
mar1992? to napewno sprawdzone? ze scout z duza reputacja daje dobrych newgenow?

Mar1992 Przodownik pracy

12.12.2009 15:39    #2027     Sufler - Porady do gry - Nowi juniorzy...
Aby zwiększyć szanse na wygenerowanie ciekawego juniora musisz zatrudniać byłe gwiazdy jako scoutów. Jeśli np. zatrudnisz takiego Zidana jako scouta, to jest większa szansa na suces.

Dzyro777 Partyzant

12.12.2009 15:12    #2028     Sufler - Porady do gry - Nowi juniorzy...
Witam, wiecie moze od czego zalezy jakosc (potencjal) juniorow ktorzy przychodza na poczatku nowego sezonu do druzyny juniorow? oczywiscie oprocz bazy szkoleniowej i bazy treningowej? od trenerow juniorow? od scoutow? bo gram juz ok 7 sezon motorem lublin... doprowadzilem go juz 2 razy do wygranej w lidze mistrzow... mam naprawde dobrych zawodnikow w pierwszej druzynie... mam doskonala baze trningowa i szkoleniowa... ale nadal juniorzy ktorzy do mnie przychodza maja tylko 1 gwiazke max... no moze czasem sie zdarzy 1,5 gwiazdki:/ we wczesniejszych wersjach tez tak mialem... wiecie moze dlaczego? moze z moja mysla treningowa jest cos nie tak? moze zatrudniac jakis innych trenerow? pomocy

!JaQb! Partyzant

12.12.2009 13:00    #2029     Sufler - Porady do gry - FM'09 nowy patch
Mam pytanie - czy w związku z nowym patchem do fm (9.3.1 bodajże) nowego mini scouta, jeśli tak to czy takowy jest(lub coś w tym stylu), jeśli nie to czy da się wrócić do poprzedniego patcha???

hidalgo4 Młody aktywista

ochoa magik bramki tani ok 12 M, adler najlepszy potencjalny GK 185 potencjialu do wyjecia za 50 M na szaro, Akinfiev magia plus wazne mecze lecz cena odobna, neuer potenciaj gigant, mozesz srobowac tez uzyc scouta ;p

Lloris nie wyciagniesz za trefna kaske ;p

ochoa ma ustawianie sie i przewidywanie mistzrowskie - wie gdzie trzeba byc;p
akin sprawdzony w Barcie gdyby nie 30 M to bym napewno go kupil za te wazne mecze ....

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution