[quote=hidalgo4]tak najlepiej jest wyslac jakiego trenera nawet asystenta na 3 mecze jak nie po 3 to na kolejne jak zalezy ci na zawodniku,
ostatnio zmagam sie z niechecia Aguero i po 6 raportach nie chce przyjsc, sciagnilem trenera motywacja 19 i po 1 raporcie juz moze byc zainteresowany ;p[/quote]
Szczerze przyznam, że nie wiedziałem o tym :-)) Czyli generalnie, jeśli zawodnik nie chce do Nas przejść, ale jesteśmy pewni, że spełnilibyśmy Jego oczekiwania co do kontraktu, to puszczając scouta z super motywacją, bardzo możliwe, że do Nas się skusi...super

Muszę wypróbować (gram w FM2007), tym bardziej, że awansowałem poprzez baraże ligę wyżej swoim Hayes, a zawodnicy w tych drużynach wiadomo jacy są

...No może oprócz tego u mnie--->
http://i50.tinypic.com/350w1ab.jpg :-)) 3-krotny król strzelców z rzędu w mojej ekipie, na którym opieram całą taktykę i chyba w dużej mierze dzięki niemu wskoczyłem do Conference...Teraz tym składem doczołgać się na koniec do miejsc 1-5, żeby walczyć znów o ligę wyżej wydaję się mało prawdopodobne, poziom jest zauważalnie wyższy, no ale zobaczymy jak to się ułoży:-) Przepraszam za lekki OT

)
Najnowsze posty