Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

Frej Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam,

podczas wczytywania bazy danych wyskakuje błąd "Invalid floating operation". Jak zaradzić temu?

chelmianinl Młody aktywista

17.02.2010 15:23    #1972     Sufler - Porady do gry - bledy?
witam. chcialbym sie zapytac, dlaczego napisane jest, ze koles jest niezadowolony ze zdjecia go w meczu napoli - napoli? skoro gralem z roma. kilka miesiecy wczesnije wyslalem scouta do ameryki polnocnej, przyslal mi raport, a napisane bylo, ze po obserwacji w afryce polnocnej scout poleca nastepujacego zawodnika. sprawdzilem zawodnika, bo myslalem,z e moze gral wczesniej w jakims afrykanskim klubie, ale przez rok gral tylko w jakims columbus, bo to newgen byl. co to za bledy? http://i49.tinypic.com/1zywrgj.jpg

Szemek Ekspert

15.02.2010 17:22    #1973     Sufler - Porady do gry - narada przed meczem
Raport na temat rywala robi scout, którego wybierzesz. Wybierasz menu z nazwą drużyny, później obserwacje. Zaznaczasz wybranego scouta -> dodaj nowy przydział w prawym dolnym rogu ekranu i decydujesz co ma robić - w tym wypadku "następny rywal".

Na narady przed meczem nie masz wpływu - przynajmniej tak mi się wydaje.

"To tylko Internet k*rwa."

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Chociaż może nie powinienem, to podzielę się z Wami taką refleksją, która nasuwa mi się kiedy czytam ten temat. Będą to jednak trochę pytania retoryczne.

Czy nie znacie takiego programu jak FM Genie Scout? Czy macie problemy z jego obsługą, bo może tu tkwi problem? Bo jak przyglądam się temu co piszecie, to wiem, że to wszystko moglibyście wklepać tam w odpowiednie okienka.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

clicers Partyzant

31.01.2010 22:07    #1975     Sufler - Porady do gry - Zdolni juniorzy
Mimo posiadania doskonałej bazy treningowej juniorskiej jak i seniorskiej wraz z akademia oraz świetnych trenerów i scoutów nie mogę się "dorobić" zdolnych juniorów PA 150 to max. Jest na to jakiś sposób?

Taher Młody aktywista

Witam
Przeglądałem sobie co ciekawego może genie scout wyszukac i przy wyszukiwaniu personelu wybrałem filtr.Dalej ostatnia zakładka "others" i tam są atrybuty prezesa,charakteru i jeszcze 2 dane pod napisem "old coaching attributess". Jest tam coaching outfield i coaching technique.Do czego one są?

A jak jestem już pry atrybutch prezesa to może warto by to zmienić ze prezes ciagle rządzi klubem i go kocha a ma juz 104 lata.Moze jakas nagla zmiana zarzadu po smierci albo prezes idzie sobie na emeryturke maja 90 lat i sprzedaje klub normalnie komus z zarzadu itp.

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

30.01.2010 18:15    #1977     Sufler - Porady do gry - Lech LM
no cóż... można wykorzystywać błędy w grze, i cieszyć się, że poradziło się z sytuacją.

Ambitniejszym efemowcom polecam uzbierać trochę kasiorki, to się zarząd nie będzie czepiał transferów, a i na scouting na całym świecie pozwoli. W Polsce wystaczy 10M Euro, mi Wisłą zarobienie takiej sumy zajęło 1,5 sezonu. Po prostu nie wydawaj wszystkiego na wzmocnienia! :)

Dzięki scoutingowi na cały świat w rok znajdziesz tylu zawodników do ściągnięcia za grosze, którzy są na poziomie Twoich gwiazd, że kasa zacznie płynąć strumieniem :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

30.01.2010 11:48    #1978     Sufler - Porady do gry - Oszust-piłkarz
Jak piłkarz ma koło 29lat wzwyż to w interakcji dajesz mu, że będzie świetnym menedżerem.trenerem/scoutem.
Jak już ma napisane że skończy karierę to jedyne co możesz zrobić to poprosić, żeby się jeszcze zastanowił.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

29.01.2010 20:04    #1979     Sufler - Porady do gry - Trenerzy
Atak - David Lowe
Obrona - Ian Woan
Panowanie - Mark Chamberlain
Strzały - Bobby Downes
Bramkarze - masz już Stewarta.
Stałe - Peter Farrel
Taktyka - Bernhard Peters
Siła/Aerobik - Tony Colbert i Miodrag Krivokapic
Asystent - Werner Kenr lub Rui Cacador
Fizjoterapeuta - Grant Downie
Scout: Oliver Bierhoff

jordaneq Młody aktywista

20.01.2010 15:58    #1980     Sufler - Porady do gry - jeden trener,młodzież,asystent,
techniczny:
Dokładnie tak, mam 3 sezon. Drugi sezon wygrałem i odrazu zatrudniłem 5 trenerów(m.in Prosineckiego, trenera br. repr.Brazylii ) (:D) i 3 scoutów ( m.in. Grzesia Mielcarskiego o rep.kontynentalnej). Teraz mam 3 sezon. Jade wszystkich do zera, po 12 kolejach ( sezon ma 27 ) mam 11 zwyciestw i 1 porazke. Frekwencja poprawila sie tak że karnetów zamiast 200 sprzedałem ... 273 :) Na meczach jest ok 3-4 tysiące. Czekam na nowy stadion. Czy jesli będe zarabiać co sezon 200tysięcy na konto i wygrywał co sie da to wybudują mi? Bo strasznie irytuje mnie ten stadion. Murawa fatalna, chociaz baza dosyc podstawowa a obiekty mlodziezowe zadawalające. Ale chciałbym mieć no swój zakątek. Dziwne jest to że jest jeden stadion a o tej samej godzinie w jednym dniu są 3 mecze.. Pewnie bug.
Ponad pół składu to Polacy. Mój cel to naturalizacja i do kadry Wysp Salomona, które nie chwaląc się prowadze ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution