Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

jimiH1967 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.04.2010 21:25    #1931     Sufler - Porady do gry - Problemy osobiste zawodnika
[quote=parachutes]Ale czasem pomaga.. Najlepiej zatrudniać graczy z wysokim poziomem Adaptibility. Jak ktoś nie korzysta ze Genie Scouta, to wydaje mi się, że w raportach skautów w słabych stronach gracza może być informacja o tym, że ma problemy z przystosowaniem się do nowego miejsca. Ale to dziwne, bo Khouma Babacar według mojego Genie Scouta jest mentalnie w porządku. A nawet gdyby miał niski poziom Adaptibility, to nie ujawniłoby się to po 3 czy 4 sezonach, tylko od razu...[/quote]
Dlatego też napisałem, że jest to dziwne. Miałem problemy z Argentyńczykami ale to w 1 sezonie, a Khouma już w zdobywa u mnie bramki w Premier League, wszystko ładnie... No ale nic, napisze jeszcze dzisiaj czy pomogło.
Ha, wrócił po niecałym miesiącu, powiedział, że już nie tęskni za domem, w osobistych ma,że jest szczęśliwy grając w tym klubie.;) Ale niestety najważniejsze nie jest spełnione. Dalej nie chce przedłużyć kontraktu...;/
Sorry, że cały czas tak męczę, ale nie wiecie jaka może być przyczyna tego,że Babacar nie chce przedłużyć kontraktu? Morale ma znakomite jestem jednym z jego ulubieńców, jest szczęśliwy, że gra u mnie w klubie, jest jeszcze zaszczycony grą u boku takiej gwiazdy jak Modrić...

parachutes Młody aktywista

05.04.2010 19:56    #1932     Sufler - Porady do gry - Problemy osobiste zawodnika
Ale czasem pomaga.. Najlepiej zatrudniać graczy z wysokim poziomem Adaptibility. Jak ktoś nie korzysta ze Genie Scouta, to wydaje mi się, że w raportach skautów w słabych stronach gracza może być informacja o tym, że ma problemy z przystosowaniem się do nowego miejsca. Ale to dziwne, bo Khouma Babacar według mojego Genie Scouta jest mentalnie w porządku. A nawet gdyby miał niski poziom Adaptibility, to nie ujawniłoby się to po 3 czy 4 sezonach, tylko od razu...
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Cocxa Partyzant

03.04.2010 18:05    #1933     Sufler - Porady do gry - Atrybuty Menadżera
Witam!! Mam pytanie dotyczące atrybutów menadżera. Otóż skorzystałem a Genie Scout'a, aby zobaczyć niektóre atrybuty mojego menadżera. I widzę, iż mój "menago" ma ambicję na poziomie 1, podobnie jak profesjonalizm. Natomiast determinacja wynosi zaledwie 5. Od czego to zależy? Czy można to jakoś zmienić? Co robić, żeby te atrybuty nie były tak niskie

najdi013 Partyzant

02.04.2010 20:27    #1934     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout 10 PL
raczej chodzi o to

Jednak się poprawiłeś :)

daniel22 Młody aktywista

02.04.2010 20:24    #1935     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout 10 PL

crisadus Partyzant

02.04.2010 20:23    #1936     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout 10 PL
Zamiarza ktoś zrobic spolszczenie? Pamiętam, że ktoś podejmował się tego zadania, ale słuch o wersji PL zaginął...
Może ktoś posiada polską wersję? Nie musi być to cała, aby miała tylko najważniejsze rzeczy spolszczone.

Z góry dzięki za odpowiedź.
GO GO THE GUNNERS

parachutes Młody aktywista

Najnowszy Genie Scout (v 1.11): rapidshare link
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

loswariatos Młody aktywista

31.03.2010 10:43    #1938     Sufler - Porady do gry - Atrybuty
Nie wiem jak w tej wersji, ale we wcześniejszych gdy piłkarz ogłaszał przejście na emeryturę a później planował zostać trenerem/scoutem/fizjoterapeutą to bardzo łatwo można było wzmocnić swój sztab gdyż w takim wypadku nie obowiązywały limity w zatrudnianiu.

To tak apropo sprzedawania podstarzałych zawodników. Czasem warto poczekać ;)
meglio fascista che frocio

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

30.03.2010 20:25    #1939     Sufler - Porady do gry - Problem z bramkarzem(transfer).
Dawaj mu szansę w meczach o pietruszkę, o ile jego oceny za występ będą zadowalające to zwiększy się szansa, że ktoś zechce go sprowadzić.
Oczywiście daj go do rezerw. No i rzecz jasna, jest szansa, że jeżeli będzie grał bardzo mało w pierwszym zespole to sam się do ciebie zniechęci, co spowoduje chęć opuszczenia klubu, o ile dobrze pokierujesz rozmową z zawodnikiem, na temat jego występów zgodzi się na odejściu, rozwiązując kontrakt za obustronnym rozwiązaniem kontraktu. Pozostaje jeszcze ewentualność, że kwota jego odprawy nie będzie, aż tak wielka dla prezesa pozwoli ci go wyrzucić.
Ostatnią już opcją jest użycie edytora czasu rzeczywistego FMRTE, bądź też Genie Scouta chociaż to już podchodzi pod czitowaniem. Takiego rozwiązania osobiście nie polecam.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
27.03.2010 12:57    #1940     Sufler - Porady do gry - supertalenty w polsce
Mam u siebie regena z Polski, zjawił się w moim klubie i zabił mnie swoimi statami. Po raz pierwszy włączyłem genie scouta, żeby sprawdzić jego PA. Moim oczom nie uwierzyłem, gdy ukazała mi się liczba 199! Polak pełną gębą i czekać tylko aż szturmem wejdzie do pierwszego składu United ;]
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution