Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

Tome888 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Szukam jakiegos dobrego scouta z polskiej ligi.

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
27.07.2010 10:50    #1832     Sufler - Porady do gry - Pomoc talenty
W centrum nie pokazuje wszystkich piłkarzy. Wyślij scouta do Czech, to piłkarze grający w tym kraju zostaną dodani do centrum transferowego.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

Cocxa Partyzant

24.07.2010 13:41    #1833     Sufler - Porady do gry - Problem z wczytaniem gry
Ja nie mówie tylko o Scoucie. Bo nie działa też save ... Wyskakuje 'zapisana gra nie została wczytana' .Mam łatkę 10.3, najnowszego scouta też.

Cocxa Partyzant

24.07.2010 13:28    #1834     Sufler - Porady do gry - Problem z wczytaniem gry
Kopii, niestety, nie zrobiłem. Podczas korzystania z Genie wyskakuje następujący komunikat ' Contract data seems to be corrupt. Please make sure that you are using the last version of the FM Genie Scout and that the file is not corrupt.

Current Squad Status: 108' W skrócie wygląda to tak. Zawarłem te najważniejsze informacje.

Cocxa Partyzant

24.07.2010 12:50    #1835     Sufler - Porady do gry - Problem z wczytaniem gry
Witam. Mam spory problem. Otóż moja gra nie chce się wczytać. Wcześniej pokombinowałem coś w FMRTE i gdy chcialem wczytac save'a przez Genie Scouta, wyskakiwał mi bład. Teraz doszło do tego nie wczytywanie się save'a. Wydaje mi się, że raczej będzie trudno to naprawić, ale nadzieja umiera ostatnia.

dudek_9 Partyzant

19.07.2010 16:52    #1836     Sufler - Porady do gry - Co siędzieje z pieniędzmi?
Też tak miałem...Wydaje mi się że one nie idą do budżetu transferowego/płacowego lecz do "ogólnego"...."Ogólny" ci da szerszy scouting,rozbudowanie stadionu etc. O to chodziło ??
– I co? Są bunkry?
– Bunkrów nie ma. Ale też jest zajebiście!

domis23 Partyzant

Szukam dobrego scouta do polskiej ligi ;)

szfedo Przodownik pracy

19.07.2010 11:48    #1838     Sufler - Porady do gry - Staty menadzerskie
GenieScout pokazuje ukryte staty. Wchodzisz w zakładkę Staff, wpisujesz tam swoje imię lub nazwisko i po wejściu na swój profil masz pokazane wszystko.

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

15.07.2010 13:23    #1839     Sufler - Porady do gry - newgeny
Teoretycznie jest, bo gra generuje im sztuczne statystyki, ilość meczów, gole itd. Jednakże nie możesz np. obejrzeć żadnego meczu z udziałem swojego zawodnika, nie możesz poprosić scouta o raporty. Jeśli zawodnik nie ma miejsca w składzie, to możesz go w takim klubie "przezimować", ale jeśli ma się rozwijać - ja bym nie ryzykował.

Newgeni się rozwijają w każdym klubie, oczywiście lepiej lub gorzej :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

radzik27 Młody aktywista

13.07.2010 15:08    #1840     Sufler - Porady do gry - Baza trenigowa i młodzieżowa
[quote3=Godman][quote2=parachutes][quote=Godman]1. u mnie po każdej rozbudowie nazwa się zmienia, ale nie wiem, czy rozbudowa oznacza wzrost zawsze o 1 punkt - ale zapewne tak.[/quote]
Nie, sprawdzałem Scoutem.[/quote2]

Ale co nie? Nie zmienia się o jeden punkt? :)
[/quote3]

Zmienia się o kilka punktów, w wyniku czego "wchodzi" na wyższy poziom i zmienia się nazwa.

W okolicach czerwca następuje akceptacja planów bazy/szkółki i dopiero wówczas rozpoczyna się rozbudowa. Tak więc jak napisał Godman czy zarząd zgodzi się w grudniu czy marcu, rozbudowa zakończy się dopiero w okolicach października:/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution