Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

szfedo Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.08.2010 19:24    #1821     Sufler - Porady do gry - Problem z scoutem
A masz łatkę 10.3.0 i pasującego do niego Genie Scouta?
btw. zrób większy screen bo na tym to kija widać :P

szfedo Przodownik pracy

05.08.2010 17:25    #1822     Sufler - Porady do gry - Problem z scoutem
Widocznie masz skompresowany zapis gry. Genie Scout ażeby zadziałał musi mieć pełnego sejwa bez kompresji. Wejdź w ustawienia i odznacz kompresuj zapisane gry. Powinno zadziałać.

Czuły Stefan Partyzant

05.08.2010 16:43    #1823     Sufler - Porady do gry - Problem z scoutem
Gram Borussia Dortmund, minal już mi 1 sezon, i zapisalem gre 16maja 2010 roku, a gdy chce w scoucie załadowac ten sejw to wyskakuje mi jakis blad w jezyku rosyjskim ( mam angielskiego scouta zaznaczam) z tekstem "Compress Save Games" i co teraz zrobic? Inne sejwy normalnie sie ładują :/ czy to oznacza ze nie pykne ze scoutem na Borrussi? :P

edit : dodam ze mam oryginalnego fma 2010. a scout z internetu

szfedo Przodownik pracy

Ja też uważam, że FM jest łatwy w porównaniu do 09. Ale nie rozpaczam z tego powodu, taksę mam swoją od FMa 08 i zmieniam w niej tylko małe drobnostki - póki co działa od kilkunastu sezonów, w europejskich mocarzach (Tottenham), ligowych średniakach (Espanyol), czy ciulowatych drużynach (Southport). Jeśli FM jest dla Ciebie za łatwy, pójdź tropem Dobrego.Adama, który radzi Ci grę w trybie HC (zero ściągniętych taks, żadnego Genie Scouta i inny TiRTów). Poszukaj w googlach więcej na ten temat bo to jest świetne urozmaicenie gry i chyba najbardziej realistyczny tryb, dla tych, którzy przesycili się grą i uważają ją za drobnostkę ;)

ps. co do zagrania od najniższej ligi, podzielam tą opinię. Wraz z kumplem rozpoczęliśmy kariery od Blue Square North i w 3 sezony - 3 awanse. Teraz jesteśmy w League One, Premiership i wielkie pieniądze coraz bliżej! :D

thelead Partyzant

Witam mam problem z FM10, jakiego sie nie spodziewałem i jakoś nigdzienie znalazłem rozwiązania.

Na początek chciałbym zaznaczyć że nie jestem jesli chodzi o serię FM jakimś wymiataczem, nie mam papierów na genialnego taktyka czy wychowawcę młodziezy. Co więcej nie jestem też purystą FM, toteż nie wzgardzę od czasu do czasu zapożyczeniem taksy z netu albo sprawdzeniem talentu w geniescout. Słowem pytanie moje nie jest próba przechwałki a po prostu cpróba pogrania w FM10 bo to gierka w którą zagrałem najkrócej odkąd znam tę serię managerów.

ALe do rzeczy... chodzi mi o to że FM10 szybko mnie zniechęcił bo gra jest za łatwa (tzn. nie wiem co zrobić zeby była w miarę realistyczna, coś na poziomie 09 albo 08. Żeby nie być gołosłownym, zacząłem grać w angielskiej championship, w Nothingham konkretnie, owszem przyznam że takse jaką tam ustawiłem podpatrzyłem gdzieś w necie, ale to mniej istotne. W kazdym bądź razie już pierwszy sezon mnie rozwalił, bo transfery zrobiłem żadne, Smolarek do ataku i ze dwóch jeszcze innych leszczy, w treningu też żadnej rewolucji i po sezonie awans Nothingham do premiership, smolarek królem strzelców bodajże z 36 bramkami słowem, cud miód i malina, ale myślę sobie w premiership wreszcie dostnę w kośc i będę musiał pokombinowąc nic bardziej mylnego, w połowie sezou w premiership znów smolarek strzela średnio bramkę na mecz a drużnya po 3, jako beniaminek byłem na 5 miejscu w tabeli... no i jakoś mi się odechciało grać.... wiem że to może problem kuriozum, ale chciałbym znów poczuć smak rywalizacji ... jakaś rada na to ??

szfedo Przodownik pracy

Ściągnij tego. Powinien Ci odpalić

konieczk0 Partyzant

Witam, postanowiłem wymienic prawie cały sztab szkoleniowy w Legii zostawiam tylko Brychczego i Dowhania. Możecie polecic jakiegoś asystenta, scoutów, tr. juniorów, i trenerów?
FM2010.

A przy okazji szukam młodego bramkarza do Legii aby Lung jr miał z kim walczyc o miejsce w składzie. Cena do 5 mln

Tome888 Partyzant

[quote2=BKS_Skrzat][quote=Żyrondysta z Bordeaux]Wiem że to troche głupie ale poszukuje całego bloku defensywnego - prawy obrońca - śr.obr dobra gra w powietrzu - ŚO znów dobrze grający w powietrzu - LO który może biegać w te i spowrotem. Cena max do 100kk

WAŻNE - Muszą to być obywatele UE bo nie mam już miejsc dla obcokrajowców w Bordeaux[/quote]

Ja na obronie stawiam na doświadczenie.Eboue,Maicon,Vermalen.Dani Alves,Thiago Silva,Marquez ,Czyhryński może poszedłem na łatwiznę ale to są gracze światowej klasy już doświadczeni a ty masz 100 mln to czemu nie?

Chyba wszyscy mają obywatelstwo UE bo Maicon i Thiago Silva już trochę grają w Europie ale pewien nie jestem

[quote=Tome888]Szukam jakiegos dobrego scouta z polskiej ligi.[/quote]

Gildo Rodrigues z Górnika Zabrze bodajże[/quote2]
Nie chce przejsc inny?

Tome888 Partyzant

Jak ktos szuka napadziora to polecam jeslineka genialny.
Pomocy

BKS_Skrzat Młody aktywista

[quote=Żyrondysta z Bordeaux]Wiem że to troche głupie ale poszukuje całego bloku defensywnego - prawy obrońca - śr.obr dobra gra w powietrzu - ŚO znów dobrze grający w powietrzu - LO który może biegać w te i spowrotem. Cena max do 100kk

WAŻNE - Muszą to być obywatele UE bo nie mam już miejsc dla obcokrajowców w Bordeaux[/quote]

Ja na obronie stawiam na doświadczenie.Eboue,Maicon,Vermalen.Dani Alves,Thiago Silva,Marquez ,Czyhryński może poszedłem na łatwiznę ale to są gracze światowej klasy już doświadczeni a ty masz 100 mln to czemu nie?

Chyba wszyscy mają obywatelstwo UE bo Maicon i Thiago Silva już trochę grają w Europie ale pewien nie jestem

Gildo Rodrigues z Górnika Zabrze bodajże

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.