No więc jak widać błąd dot. ligi polskiej. A skoro masz taką 100% skuteczność, to gratuluje, ale wydaje mi się, że temat cię nie dot. w takim razie i nie masz co zabierać głosu. To jakbym ja zabierał głos w sprawie budowy reaktoru atomowego i powiedział, że mają dupny problem, przecież ja mam baterie słoneczne...
Wilson, jeśli ma się w statystykach oddanych 27 strzałów to co za różnica ile setek ? Nadal jesteśmy u punktu wyjścia, bo jest jeszcze większy problem ze skutecznością, więc że tak powiem kolokwialnie, ugryzłeś problem od dupy strony...
Taher, ja również mecze wygrywam i również gram Górnikiem i o tyle o ile do Wodeckiego, Chałasa, czy Sikorskiego ciężko mieć problemu odnośnie skuteczności, to ciężko się nie wpieniać, gdy napastnik z wykończeniem i techniką 15/16 i opanowaniem 14 wali wszędzie tylko nie w bramkę...
Lucas, problem rozkminiony, okazało się, że nie dałem w negocjacjach "zerwij". Jednak nadal scout twierdzi, że zawodnik byłby bardzo zainteresowany, sam zawodnik bardzo sympatycznie reaguje na pochlebne wypowiedzi i że nie wyklucza przeprowadzki, a nie mogę mu złożyć oferty, bo agent twierdzi, ze piłkarz nie jest zainteresowany...
Reasumując, twórcy gry chyba za bardzo chcieli urzeczywistnić ligę polską i teraz jest pewien problem, który sprawia, że gra jest mniej przyjemna niż mogłoby się wydawać. Zdarzają się mecze kiedy wygrywam na 4 czy 5 (raz nawet 7) do przodu, ale w tych meczach rywal nie stwarza syt. , a ja mam ich grubo 30 i o ile w takim wypadku wynik odzwierciedla przebieg meczu, o tyle przy wyniku 0:0 , czy 1:0 to po prostu człowieka krew zalewa....
Najnowsze posty