Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

Margo Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.11.2010 17:25    #1761     Sufler - Porady do gry - Siatka wyszukiwania juniorów
Ale co ta siatka konkretnie daje, bo w FM-ie 10' liczyli się tylko scoutowie?

Scross Partyzant

14.11.2010 17:21    #1762     Sufler - Porady do gry - Siatka wyszukiwania juniorów
Myślę, że umiejętności scoutów mają tutaj priorytet. Pierw jeszcze musisz zakupić juniora po znalezieniu go:)

Margo Młody aktywista

14.11.2010 17:02    #1763     Sufler - Porady do gry - Siatka wyszukiwania juniorów
Jak ona wpływa na wyszukiwanie talentów i pojawianie się ich w klubie? Czy mając bardzo dobrych scoutów, a słabo rozwiniętą siatkę mam większe szanse znalezienie talentu niż ze słabymi scoutami i bardzo dobrze rozwiniętą siatką?

bugi42 Młody aktywista

[quote=fabianwow]szukam dobrych Scoutów do Lecha Poznań.
1 sezon początek, FM 2011. ![/quote]

Co za problem wpisać sobie w wyszukiwarkę 3 atrybuty: ocena um. gracza, ocena pot. gracza i determinacja?
...

deeluks Partyzant

No więc jak widać błąd dot. ligi polskiej. A skoro masz taką 100% skuteczność, to gratuluje, ale wydaje mi się, że temat cię nie dot. w takim razie i nie masz co zabierać głosu. To jakbym ja zabierał głos w sprawie budowy reaktoru atomowego i powiedział, że mają dupny problem, przecież ja mam baterie słoneczne...

Wilson, jeśli ma się w statystykach oddanych 27 strzałów to co za różnica ile setek ? Nadal jesteśmy u punktu wyjścia, bo jest jeszcze większy problem ze skutecznością, więc że tak powiem kolokwialnie, ugryzłeś problem od dupy strony...

Taher, ja również mecze wygrywam i również gram Górnikiem i o tyle o ile do Wodeckiego, Chałasa, czy Sikorskiego ciężko mieć problemu odnośnie skuteczności, to ciężko się nie wpieniać, gdy napastnik z wykończeniem i techniką 15/16 i opanowaniem 14 wali wszędzie tylko nie w bramkę...

Lucas, problem rozkminiony, okazało się, że nie dałem w negocjacjach "zerwij". Jednak nadal scout twierdzi, że zawodnik byłby bardzo zainteresowany, sam zawodnik bardzo sympatycznie reaguje na pochlebne wypowiedzi i że nie wyklucza przeprowadzki, a nie mogę mu złożyć oferty, bo agent twierdzi, ze piłkarz nie jest zainteresowany...

Reasumując, twórcy gry chyba za bardzo chcieli urzeczywistnić ligę polską i teraz jest pewien problem, który sprawia, że gra jest mniej przyjemna niż mogłoby się wydawać. Zdarzają się mecze kiedy wygrywam na 4 czy 5 (raz nawet 7) do przodu, ale w tych meczach rywal nie stwarza syt. , a ja mam ich grubo 30 i o ile w takim wypadku wynik odzwierciedla przebieg meczu, o tyle przy wyniku 0:0 , czy 1:0 to po prostu człowieka krew zalewa....

fabianwow Partyzant

szukam dobrych Scoutów do Lecha Poznań.
1 sezon początek, FM 2011. !

LucasLFC Partyzant

[quote=deeluks]bugi42, strzał z 1m na pustaka, to raczej nie jest strzał z dystansu ?
Ponadto, ów strzały z kilkunastu metrów lądują częściej w siatce, niż te z bliskich odległości....

Mam kolejną dziwną sytuację, znalazłem ciekawych zawodników zainteresowanych grą u mnie, klub zgodził się ich sprzedać, po czym nie mogłem zaoferować kontraktów, poprosiłem o raport scouta, zawodnicy rzekomo są zainteresowani, ale nie mam opcji złożenia oferty, ani nawet ponownego przeskanowania scoutem... Ja sie pytam, co jest kurde grane z tą grą?

Tutaj na potwierdzenie:
http://img57(...)3417.jpg[/quote]

może jest na wypożyczeniu ?

parachutes Młody aktywista

13.11.2010 17:06    #1768     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout 11
"It is similar to Genie Scout"
http://www.fmsco(...)-11.html
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

deeluks Partyzant

bugi42, strzał z 1m na pustaka, to raczej nie jest strzał z dystansu ?
Ponadto, ów strzały z kilkunastu metrów lądują częściej w siatce, niż te z bliskich odległości....

Mam kolejną dziwną sytuację, znalazłem ciekawych zawodników zainteresowanych grą u mnie, klub zgodził się ich sprzedać, po czym nie mogłem zaoferować kontraktów, poprosiłem o raport scouta, zawodnicy rzekomo są zainteresowani, ale nie mam opcji złożenia oferty, ani nawet ponownego przeskanowania scoutem... Ja sie pytam, co jest kurde grane z tą grą?

Tutaj na potwierdzenie:
http://img57(...)3417.jpg

sokol174 Partyzant

13.11.2010 12:18    #1770     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout 11
Witam, czy wie moze ktos kiedy wyjdzie ten scout ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution