Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

bimbass Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.11.2010 00:23    #1751     Sufler - Porady do gry - Problem ze scoutami
Zatrudniłem dwóch scoutów, ale nie mogę ich przydzielić do żadnego regionu (kraju) mimo, że zarząd zgadza się na szukanie zawodników. (Mogę szukać w całej Wielkiej Brytanii i Francji). Opcja dodaj nowy przydział po prostu nie działa.
Jakieś pomysły dlaczego tak jest? Dotychczas nie miałem z tym problemu.

sokol174 Partyzant

25.11.2010 12:28    #1752     Sufler - Porady do gry - Raport Scouta
dlaczego nie wszystkich zawodnikow moge sprawdzic przez raport scouta? u niektorych jest odrazu dodaj do listy zyczen

gucioprawda Młody aktywista

24.11.2010 23:39    #1753     Sufler - Porady do gry - Trening
To czy trening przynosi efekty zależy od kilku czynników:
1) baza treningowa
2) umiejętności trenerów
3) pracowitość piłkarzy

Mam u mnie w Wiśle trening Tuga przekonwertowany na FM '11 i jedyne co w nim zmieniłem, to jego natężenie. Efekty są, choć ze względu na jeszcze mocno przeciętną bazę nie zadowalają mnie.
Co do znalezienia Tuga '11 co wyszukiwanie nie boli. Albo jest już w fileplanet, albo szukaj poprzez google. Ściągałem go AFAIR z fmscout.com

Pzdr

fbd Młody aktywista

22.11.2010 21:22    #1754     Sufler - Porady do gry - Wyszukiwanie wolnych graczy
Ja zawsze wyszukuję wolnych zawodników po jednym atrybucie. Unika się wtedy pośrednio problemu, o którym mówił Tobi. Szukamy napastnika - wykańczanie akcji. Skrzydłowego - wrzutki itd... Jak znajdziesz kogoś, kto na widoczne atrybuty wygląda ciekawie, wysyłasz scouta i masz odpowiedź.
The colors of a rainbow, so pretty in the sky!

Ludzie, uśmiechnijcie się!

Kanius Partyzant

21.11.2010 22:25    #1755     Sufler - Porady do gry - Wyszukiwanie wolnych graczy
Witam. Mam do was pytanie. Chcę poszukać dobrych zawodników z wolnych transferów, ale zupełnie nie wiem jak to wykonać(nie chcę pobierać gotowej listy, bo chodzi mi tu o szukanie długotrwałe). Gdy wyfiltruję wyszukiwanie ( pozycje, często wiek, występy w kadrze, choć nie wszyscy przyzwoici gracze musieli zaliczyć grę w reprezentacji) to i tak ciągle zostaje mi lista słabiutkich grajków. Jest możliwość by scout mógł obserwować rynek wolnych graczy i wyszukał mi dobrych zawodników ? Czy może wy polecacie mi jakąś metodę.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Widocznie osiągnąłeś już maksymalny dopuszczalny przez zarząd poziom i tyle, skoro przy próbie pozyskania kolejnego trenera/scouta zarząd ci to blokuje. :)

rodem Młody aktywista

No ale przecież napisałem że zarząd się zgadza na zwiększenie, tyle że nic się nie zwiększa,jest nadal tak jak było max 9 scoutów.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
[quote=rodem]Chyba mam kolejnego buga. Proszę zarząd o więcej scautów lub trenerów - zarząd się zgadza, ale nic się nie zmienia - mam 6 trenerów maksymalnie 6 , 9 scoutów maksymalnie 9. Gdy próbuję ściągnąć nowego do klubu transfer jest anulowany przez zarząd "kolejny trener nie jest nam potrzebny".
Ta sytuacja występuje co najmniej od czterech sezonów, 3 liga angielska.
Macie tak samo czy to tylko u mnie?[/quote]

Z tego co się orientuję to w FM 10 miało to związek z reputacją klubu, więc może po prostu twoja reputacja klubowa utrzymuje się na tym samym poziomie, więc zarząd nie chce zwiększać ilości trenerów i scoutów. Spróbuj awansować o ligę wyżej i zobacz co zarząd powie wtedy na ten temat.

rodem Młody aktywista

Chyba mam kolejnego buga. Proszę zarząd o więcej scautów lub trenerów - zarząd się zgadza, ale nic się nie zmienia - mam 6 trenerów maksymalnie 6 , 9 scoutów maksymalnie 9. Gdy próbuję ściągnąć nowego do klubu transfer jest anulowany przez zarząd "kolejny trener nie jest nam potrzebny".
Ta sytuacja występuje co najmniej od czterech sezonów, 3 liga angielska.
Macie tak samo czy to tylko u mnie?

falcao_82 Partyzant

17.11.2010 09:51    #1760     Sufler - Porady do gry - Brak Newgenów w CM 01-02
Witam. Gram sobie w CM 01-02, Mam wgraną łatkę SI Games Official Patch - v3.9.68. oraz uaktualnienie składów CM 01/02 March 2009 Data Update. Rozegrałem już dwa sezony i niestety nie pojawiają sie nowi gracze. Widzę to w programie scout. W czym tkwi problem czy ktoś może mi pomóc. Zastanawiam sie czy w edytorze savów nie można ustawić czegoś żeby się robili nowi młodzi gracze.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.