Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

Szotgun Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Jest też Genie Scout pobrania z naszej ulubionej strony. Zawodników których wymagasz są bardzo trudni do znalezienia wiec to twoja jedyna nadzieja. Najnowszy FM wyszedł stosunkowo nie dawno więc trzeba będzie poczekać na odkrycie podobnych talentów...
..::Hala Real Madrid::..

Yeti Partyzant

05.12.2010 18:27    #1742     Sufler - Porady do gry - dodatkowe kraje przy starcie
Mam takie pytanie, w poprzednich wersjach FM (nie mam tylko FM 2010) była opcja dodania różnych krajów w razie gdybym chciał grać jako reprezentant kraju. Przy FM 11 nie widzę tej możliwości, zacząłem grać polską ligę i np. po wysłaniu scouta do Albanii nie znalazł żadnego zawodnika....
Jeżeli ktoś wie gdzie się to włącza albo jak działa to w FM11 będę wdzięczny...

chodzi mi dokładnie o to żeby byli widoczni wszyscy gracze np. Albanii albo Macedonii lub innych małych krajów, gdzie dokładnie się to włącza ???

z góry dzięki za odpowiedź :)

Kampo Żołnierz frontu ideologicznego

04.12.2010 09:47    #1743     Sufler - Porady do gry - Ocena piłkarzy z listy życzeń
Zaznaczasz wszystkich na liście, klikasz PPM i scoutujesz, sprawozdania będą przychodzić gdzies co 2-3 dni po paru zawodników.

bulkatoto Partyzant

03.12.2010 20:56    #1744     Sufler - Porady do gry - Ocena piłkarzy z listy życzeń
Jest możliwość zlecenia scoutom żeby ocenili wszystkich piłkarzy z listy życzeń? Czy trzeba każdego piłkarza po kolei? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam

Macias Partyzant

[quote=Kleyo]Poprzez prośbę do zarządu o polepszenie siatki scoutingu. Tak samo jak ma to miejsce przy rozbudowie obiektów treningowych, młodzieżowych czy też stadionu.[/quote]
Ja nie widzę tej opcji..

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
Poprzez prośbę do zarządu o polepszenie siatki scoutingu. Tak samo jak ma to miejsce przy rozbudowie obiektów treningowych, młodzieżowych czy też stadionu.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

unhumanrr Partyzant

30.11.2010 17:56    #1747     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout 11

bimbass Partyzant

28.11.2010 12:22    #1748     Sufler - Porady do gry - Problem ze scoutami
Dodam jeszcze, że zatrudnienie nowego scouta, który moze pelnic role tylko i wylacznie scouta w klubie, odblokowalo tych scoutów których mam w klubie i wszystko wrocilo do normy.
Troche maslo maslane wyszlo, mam nadzieje ze jest zrozumiale.

bimbass Partyzant

28.11.2010 12:15    #1749     Sufler - Porady do gry - Problem ze scoutami
Uwaga! Problem wyjaśniony.
Chodzi o to zeby zatrudnić tylko scoutów którzy są tylko i wyłacznie scoutami i w swoim profilu nie maja dodatkowych innych profesji. Np. ze moze byc asystentem, managerem mimo ze jego głownym zajęciem jest "bycie"scoutem. Zatrudnilem na próbe goscia który jest tylko i wylacznie scoutem i nikim więcej i mogę go wysylac gdziekowlwiek chce. Jak dla mnie to jest BUG. Dodam ze Gram na najnowszej latce.
Dodatkowo zauwazylem ze jak scout oprocz wysokich atrybutów "zd. d. adaptacji", "Oceney Um. i Oceny pot." ma równiez wysoki poziom determinacji to na bank moze równiez w klubie pełnic funkcje asystenta, trenera itp. nie tylko scouta i tak ma to pokazane w swoim profilu.
Coś mi tu śmierdzi SI !

bimbass Partyzant

28.11.2010 10:12    #1750     Sufler - Porady do gry - Problem ze scoutami
Nie no są jako scouci i widnieją w zakładce "obserwacje". Wczesniej zatrudnialem scoutów i nie było takich dziwnych problemów. Zastanawia mnie czy moze zarząd jednak nie wyraża na coś zgody mimo, że nic takiego nie zauważyłem.
Please Help!!! :(

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution