Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

endrus Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.12.2010 14:44    #1731     Sufler - Porady do gry - Siatka scoutingu
[quote=Kanius]Gram Portsmouth, mogę szukać zawodników jedynie w Europie. Powysyłam ich na Bałkany i Skandynawię, tylko jakie dać preferencje scoutom ?[/quote]
Ja skupiłbym się na krajach z Unii Europejskiej z racji tego, że grasz w Anglii i cudzoziemcy muszą ubiegać się o pozwolenie na pracę. Wiec jeżeli chciałbyś ściągać młode talenty to może być problem z grajkami z poza UE. Ja raczej odradzałbym wysyłanie scoutów na określone regiony np Bałkany, raczej skupiłbym się na konkretnych państwach np Rumunia.
"Piłka nożna to element innego wszechświata, równie poważnego i stresującego jak praca, z takimi samymi zmartwieniami, nadziejami i rozczarowaniami"

Kanius Partyzant

12.12.2010 13:29    #1732     Sufler - Porady do gry - Siatka scoutingu
Gram Portsmouth, mogę szukać zawodników jedynie w Europie. Powysyłam ich na Bałkany i Skandynawię, tylko jakie dać preferencje scoutom ?

endrus Młody aktywista

12.12.2010 13:05    #1733     Sufler - Porady do gry - Siatka scoutingu
To też zależy jakim klubem grasz i w jakiej lidze. Nie ma sensu wysyłać scouta do Anglii jeżeli prowadzisz klub z Polski. (No chyba, że mocno ci się zdynamizuje reputacja). Ja osobiście wysyłam scoutów w te regiony bądź państwa gdzie jest więcej klubów i nie chce mi się samemu tam szukać. Tam gdzie jest mało klubów szukam sam, bo scoutom nie można do końca ufać, że akuratnie znajdą samych najlepszych.
"Piłka nożna to element innego wszechświata, równie poważnego i stresującego jak praca, z takimi samymi zmartwieniami, nadziejami i rozczarowaniami"

Czarodziejski Partyzant

12.12.2010 11:49    #1734     Sufler - Porady do gry - Beznadziejni newgeni.
Jakoś nie chce mi się wierzyć w takie "koksiarskie" newgeny. Oto moje najlepsze (i jedne z najwięcej wartych w grze):
http://img52(...)ybu.png/
http://img81(...)ila.png/

Pomimo niezłego treningu, wszystkich trenerów na 4,5 gwiazdki, dobrego scoutingu, nie trafiłem na lepszych zawodników.
A i u was też wysyp piłkarzy z Egiptu? Tudzież Tanzanii/Etiopii? Owe reprezentacje rozwalają u mnie nie jedną kolebkę piłki.

Magicc Ekspert

12.12.2010 00:00    #1735     Sufler - Porady do gry - Beznadziejni newgeni.
Mi się kilku naprawdę niezłych trafiło w FM2010- kwestia szczęścia i dobrego scoutingu rozsianego po całym świecie.

Kanius Partyzant

11.12.2010 22:14    #1736     Sufler - Porady do gry - Siatka scoutingu
Witam. Posiadacie jakieś dobre metody, aby wysyłać scoutów do krajków/regionów , aby skutecznie szukali graczy młodych ( nie koniecznie samych juniorów !) i przynosiło to efekty w postacie dobrej listy ?

rodem Młody aktywista

Mam na myśli scoutów, a raporty sobie przeglądam w liście życzeń lub Wyszukiwanie->scout->raporty.
Denerwuje mnie to od zawsze w fm, gdy powiedzmy w ciągu 7 dni otrzymuje 1000 wiadomości (sprawdzam każdego młodego zawodnika poniżej 17 lat) nt. zawodników a i tak mam wszystko ładnie pokazane w liście życzeń

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
[quote=rodem]To nie jest błąd, tak ma być. Osobiście chciałbym żeby nie pokazywały się raporty scoutów, bo robię ich dużo i mam całe wiadomości tym zaspamowane, ale niestety nie ma jak.[/quote]
A jeśli masz na myśli agentów, to można ich polecenia wyłączyć w opcjach drużyny.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
[quote=rodem]To nie jest błąd, tak ma być. Osobiście chciałbym żeby nie pokazywały się raporty scoutów, bo robię ich dużo i mam całe wiadomości tym zaspamowane, ale niestety nie ma jak.[/quote]

Trochę by to było dziwne gdybyś wysyłał scoutów do jakiegoś kraju i nie chciał od nich otrzymać raportu.

rodem Młody aktywista

To nie jest błąd, tak ma być. Osobiście chciałbym żeby nie pokazywały się raporty scoutów, bo robię ich dużo i mam całe wiadomości tym zaspamowane, ale niestety nie ma jak.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution