Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

bugi42 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.01.2011 16:05    #1691     Sufler - Porady do gry - Skauci
U mnie każdy ma jakieś zajęcie i każdy jest w innym kraju, raz jest to np. Hiszpania, a raz np. Kongo. Wszędzie można znaleźć utalentowanych piłkarzy. Zawsze jak wysyłam scouta to co jakiś czas sprawdzam czy znalazł kogoś wartego uwagi, a jak skończy poszukiwania wysyłam go do następnego kraju. Nigdy nie przerywam poszukiwań, czekam aż sam scout je zakończy. A co do kryteriów to tylko wiek zmieniam odpowiednio do ligi w której gram.
...

Soap Partyzant

23.01.2011 15:49    #1692     Sufler - Porady do gry - Skauci
Witam. Czy na początku rozgrywki lub w trakcie zmieniacie coś ze scoutami? Mam na myśli usuwanie i dodawanie nowych przydziałów i kryteriów wyszukiania. Warto poświęcić 15 minut i powysyłać ich GDZIEŚ TAM, czy raczej lejecie na to?

Dzięki.

ElDiablo Partyzant

23.01.2011 13:31    #1693     Sufler - Porady do gry - scouting handbook
Mógłby mi ktoś podesłać poradnik na maila? Klikałem download i podawałem maila kilka razy i wogóle nie dostałem żadnego linka...

ksgdamian Partyzant

21.01.2011 16:23    #1694     Sufler - Porady do gry - Poszukiwany dodatek
Genie scout 11

namptip Partyzant

20.01.2011 11:54    #1695     Sufler - Porady do gry - Brak przygotowania do meczu
Nie mogę wybrać opcji przygotowanie do meczu w zakładce z nazwą klubu jest ona na szara tak samo jak wszystkie inne szaraki.Nie wiem czemu tak jest mam scouta przydzielonego by obserwował drużynę przeciwną i gdy pojawia się jego raport tam też możemy ustalić przygotowania do meczu lecz gdy klikam w to na ekranie wiadomości to przenosi mnie do ekranu drużyny.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

18.01.2011 15:15    #1696     Sufler - Porady do gry - Skouci a newgeni
Ja osobiście przy zatrudnianiu scoutów patrzę na wspomniane przez Was atrybuty oceny potencjału i umiejętności oraz determinacji i zdolności do adaptacji. Determinacji, by bardziej zawzięcie szukał mi piłkarzy, a adaptacji, by jak najszybciej zaczął pracować na pełnych obrotach.

Poza tym scouci nie mają wpływu na newgenów w Twoim klubie, od tego jest stopień rozbudowania obiektów młodzieżowych i bazy treningowej. Dobrze by też było, jakbyś posiadał akademię piłkarską.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
18.01.2011 15:00    #1697     Sufler - Porady do gry - Skouci a newgeni
Im lepszy scout, tym większe szanse na kogoś lepszego, logiczne. Jeżeli chcesz młodych, to przyda się bardziej ocena potencjału niż umiejętności, choć obie powinny być jak największe. Do tego też determinacja i zdolność do adaptacji, a jeżeli scout ma obserwować następnego przeciwnika, to też i wiedza taktyczna. Sprowadzaj scoutów z różnych krajów, bo wtedy wiedza w twoim klubie będzie lepsza i będziesz mógł sprowadzić ciekawszych piłkarzy.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

17.01.2011 17:11    #1698     Sufler - Porady do gry - Kontuzja, a potencjał
Witam!
Ponieważ nadal nie otrzymałem odpowiedzi na moje pytanie ( http://www.cmrev(...)l?page=1 ), nie mogę grać w FM 2011 ( a bardzo bym chciał:( ), więc postanowiłem wrocić do gry w FM 2010.
Zacząłem nową grę Arsenalem i postanowiłem kupić młodego, obiecującego, ale posiadającego już pewne umiejętności lewego obrońcę. Moj wybór padł na Garetha Bale'a z Tottenhamu. Zapytałem scouta o opinię na jego temat i otrzymałem odpowiedź, że Bale będzie w przyszłości czołowym bocznym obrońcą ligi i osiągnie wyższy poziom umiejętności od Gaela Clichy'ego.
Niestety w chwili rozpoczęcia nowej gry Bale ma około miesięczną kontuzję.
Po upływie miesiąca ponownie wysłałem TEGO SAMEGO SCOUTA na obserwację Bale'a, żeby się dowiedzieć jak kontuzja wpłynęła na jego cenę.
Otrzymałem raport, w którym było napisane, iż Bale będzie jedynie solidnym obrońcą w lidze i ma szansę stać się zaledwie NIEWIELE GORSZYM graczem od Clichy'ego.
Skąd więc ta różnica w dwóch opiniach scouta?
Dodam jeszcze, że specjalnie sprawdziłem i przez okres kontuzji nie spadł Bale'owi żaden atrybut...
P. S. Jeżeli ktoś jednak chciałby mi pomóc w uruchomieniu FM 2011 i odpowiedzieć na moje poprzednie pytanie byłbym bardzo wdzięczny. Dla pewności podaję linka jeszcze raz:
http://www.cmrev(...)l?page=1
Darkness... for me is where I shine

fogtrin Partyzant

16.01.2011 13:34    #1699     Sufler - Porady do gry - Screeny z przyszłości
z tego co pamiętam Genie Scout ma funkcję pokazania rozwoju zawodnika. chociaż nie wiem czy te dane są wiarygodne

KN0w Partyzant

12.01.2011 21:02    #1700     Sufler - Porady do gry - Save
Tak jak pisałem, żeby sprawdzić coś w Genie Scout, do tego nie potrzebuję gry :P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution