Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

Królewski Bercik Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.02.2011 15:24    #1681     Sufler - Porady do gry - Słabo rozwijający się zawodnik
Czyli genie scout może sie mylić?

matifootball95 Partyzant

jak na 15 lat to nieźle :)

http://zapod(...)png.html

szkoda, że dopiero za 3 sezony przyjdzie do mnie, jak na lige litewską będzie koksił :D oby nie poszedł po ok. 2 sezonach przez akceptacje zarządu oferty, lipa, ze nie moge scoutowac obszarow poza europą :/
Sokół Ostróda :D

dybciox Partyzant

31.01.2011 16:58    #1683     Sufler - Porady do gry - Skauci
Wybierając jakikolwiek region nie możesz nakazać mu szukać w konkretnym państwie. Scout sam wybiera i co jakiś czas zmienia kraj poszukiwań.

Wg. moich obserwacji (nie wiem czy trafne) opcja "gdziekolwiek" powoduje, że scout będzie szukał grajków dopóki go nie odwołamy, a przy odhaczeniu tej opcji będzie "na trasie" przez określony czas (również możemy go wcześniej odwołać).

przetwarzanie Partyzant

[quote=Adrianek14]Ja szukam bramkarza do beniaminka I ligi, maksymalne zarobki to 1,400 funtów. [/quote]

Pierwszej ligi czego? Madagaskaru? Ciężko będzie kogoś namówić. Holendrzy w miarę chętnie przemieszczają się po świecie więc proponuję Holendra. Wyślij do tego kraju scouta. Z silnej europejskiej ligi raczej do Afryki nikt ci nie przyjdzie - wyjątkiem jest Holandia.

rainfall248 Młody aktywista

28.01.2011 20:05    #1685     Sufler - Porady do gry - Skauci
Szukałem w suflerze, ale przeszukiwanie tematów, ze słowem "scout" jest ..., więc proszę o odpowiedź tutaj.

Czy jeśli wyślę scouta w określony region i odznaczę opcję "Gdziekolwiek" to będę mógł wybrać kraj z tego regionu (oraz ewentualnie zmieniać) i nakazać mu tam szukać?

/1. Ok, po najechaniu kursorem na opcję "Gdziekolwiek" przy wysyłaniu scouta w jakiś region pojawia się napis:
[quote]Pozostaw scoutowi wybór krajów w regionie, do których się uda. To zadanie będzie miało charakter ciągły.[/quote]

I co dalej? Scout samowolnie wybrał kraj, ale ja mu tego wyboru przecież nie pozostawiłem. Jak to kontrolować? Jak decydować do jakiego kraju z tego regionu wyruszy?

Marjo_O Partyzant

Jest też druga strona medalu - często zdarza się, że po takim filtrowaniu na liście i tak zostają piłkarze, którzy nie chcą do nas przejść, a szczególnie dotyczy to wypożyczeń (np. prowadząc Legię mam na liście do wypożyczenia przy użyciu tego filtra M. Eikrema z ManU , ale scout mówi, że "nie byłby nawet w najmniejszym stopniu zainteresowany przejściem do naszego klubu). Ale mimo to warto - szczególnie w słabszych klubach, choć czasem przejdą do nas zawodnicy, o których asystent nie ma pojęcia, że łaskawie chcieliby do nas przyjść ;)

Tome888 Partyzant

26.01.2011 19:08    #1687     Sufler - Porady do gry - Mentor
[quote=BKS_Skrzat]Przede wszystkim pozycjom i podobnym stylem gry.[/quote]
Styl gry bede widzial przez obserwacje zawodnika albo raprot scouta? A ma też znaczenie podobny charakter?

bryndol Partyzant

26.01.2011 02:00    #1688     Sufler - Porady do gry - Wyszukiwanie 'Nzw'
Genie scout ma kryterium 'Happiness', im jego wartość niższa tym zawodnik bardzoiej niezadowolony.

przetwarzanie Partyzant

23.01.2011 17:48    #1689     Sufler - Porady do gry - Zamknięcie trybun przez BHP
[quote=Marjo_O]Ciekawe jak Citizens cię zatrudnili, skoro zamykanie stadionu->mało kasy->mało transferów->marne sznse na awanse, itp.(bez obrazy:)
[/quote]

Zaczynałem od V ligi angielskie i zaliczyłem 3x awans z rzędu. A i tak od początku jechałem na minusowym koncie i kibiców ten klub nie miał za bardzo xD więc Genie Scout i dobre wolne transfery misiu. A potem mi się znudziło bo z II ligi angielskiej miałem marne szanse na awans i musiałbym mozolnie budować skład przez 5 sezonów żeby pomału klubowi przybywało kibiców, reputacji i kasy. Nie chciało mi się czekać. Podbiłem sobie na chwilę reputację w edytorze gry, przeszedłem do Man City i obniżyłem reputacje do tej co była.
Oszustwo wiem :)

Magicc Ekspert

23.01.2011 16:48    #1690     Sufler - Porady do gry - Skauci
Zwykle nie wysyłam scouta dwa razy w to samo miejsce, ale też nie rzucam ich z kontynentu na kontynent- jeżeli scout miał przeszukiwać Europę wschodnią, to następnym razem daję mu np. zachodnią. Dzięki temu po jakimś czasie będziesz miał grupę scoutów wyspecjalizowanych w przeszukiwaniu dużych, konkretnych obszarów, co bardzo przydaje się po kilku sezonach.

Chyba, że szukam kogoś na konkretną pozycję- wtedy pozwalam szukać na całym świecie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.