Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

XxGieno95xX Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam.
Gram w Football Managera 2011 na łatce 11.3.0 :)

Legia Warszawa
- Potrzebuję środkowego pomocnika, najlepiej o dobrych walorach ofensywnych. Przydało by się żeby też miał dobre rzuty rożne.
- Potrzebuję również scoutów. Jeśli znacie jakichś dobrych to pisać ;)
BUDŻET: 10 mln !

Sandecja Nowy Sącz
- Potrzebuję dobrego napastnika oraz Prawego pomocnika ofensywnego.
Oprócz tego na każdą pozycję oprócz bramkarza.
- Potrzebuję też trenerów :)
BUDŻET: 350 tys. :/
(nie ptarzcie na to aby wszyscy sie w tym budżecie zmieścili)

lew77 Partyzant

12.03.2011 17:33    #1632     Sufler - Porady do gry - Problem z newgenami.
Czy u was też gdy chcecie wejść w profil newgena gra zacina się na 10-15 sec.?? Wiem że to mało ale w późniejszych latach kariery staje się to denerwujące ;(
PS.Gra zacina się też gdy np;szukam scouta, zgłaszają się i gdy chcę któregoś wybrać to gra się wiesza ..
Widzew ole ,ole .xD

unnical333 Partyzant

12.03.2011 09:59    #1633     Sufler - Porady do gry - FMRTE kiedy będzie??
Możliwe że w przyszłym tygodniu (info. z forum FMRTE), na pocieszenie powiem Ci że Genie Scout działa na nowej łatce.

gucioprawda Młody aktywista

Panowie,
Zrobiłem zestawienie FM z Genie Scoutem odnośnie punktów (1-20) za bazę treningową i szkółkę. Wyniki poniżej:

Baza treningowa:

1-2 Mizerna
3-5 Dosyć podstawowa
6-9 Zadowalająca
10-12 Przeciętna
13-15 Dobra
16-20 Doskonała

Nieco inaczej się sprawa przedstawia ze szkółkami młodzieżowymi. Nie wiem, czy to zależy też od posiadania przy okazji akademii, ale przedziały są trochę inne i niektóre się nakładają:

1-4 Mizerna
5-6 Podstawowa
7-9 Podstawowa/Zadowalająca
10-14 Przeciętna
15-16 Dobra
17-18 Doskonała
19-20 Doskonała/Najnowocześniejsza

Badanie zrobione na losowych drużynach z różnych zakątków świata, także myślę, iż wiarygodne.
Pozdrawiam

/edit:/ zauważyłem, że jednorazowa rozbudowa zwiększa o 1-2 punkty, nie więcej.

Enzo Partyzant

01.03.2011 17:51    #1635     Sufler - Porady do gry - Dobrzy piłkarze
Witam
Mam pytanie o tematyce ogólnej. Otóż zastanawiałem się nad tym w jakich regionach świata można znaleźć dobrych, utalentowanych piłkarzy pasujących od średnich drużyn w Europie takich jak: Dnipro, PAOK, FC Basel.
Jeśli ktoś zna jakieś kraje, regiony, gdzie można znaleźć piłkarzy o w miarę wysokich umiejętnościach i młodych zdolnych, to prosiłbym o wpisywanie nazw tych krajów, kontynentów itp.
Myślę, że odpowiedzi przydadzą się nie tylko mi, bo domyślam się, że trochę osób nie wie, gdzie wysyłać scoutów.
P.S Moim kandydatem jest Chorwacja, gdzie w samym Hajduku i Dinamo można znaleźć sobie piłkarzy do prawie całej pierwszej 11 prowadzonego przez siebie zespołu.

jaruone Młody aktywista

Genie Scout - tyle że w nim też można zapisać zmiany ;)
Nie rozumiem - jeśli chcesz koniecznie poznać PA zawodnika to czemu nie chcesz użyć edytora?? (inna sprawa że Genie wygodniejszy) Przecież nie jest powiedziane, że musisz coś zmieniać (czy wręcz że po wejściu w profil gościa coś samo się zmieni) - wchodzisz, przeglądasz, zamykasz.
Ciekawość zaspokojona, nowego Maradony nie stworzyłeś.

Raskolnikovv Partyzant

kto pisał o CA 170..? :p:p Gram GKS Katowice, więc ani o CA ani nawet o PA 170 nie ma mowy i raczej mnie interesują bardziej "rozsądne" PA. ;p taki zawodnik który ma CA na poziomie około 110 - może mieć mimo młodego wieku osiągnięty już maksymalny albo prawie maksymalny poziom PA, a może mieć wręcz przeciwnie-> jeszcze się rozwinąć do poziomu międzynarodowego... i o to mi chodzi- by sprawdzić czy gostek jeszcze ma szanse zrobic Jakiekolwiek... postepy;p;p tymbardziej, że opieranie się na moich trenerach to też szału nie ma :) 1 może naprawdę dobrze ocenia potencjał. No ale na tym polega zabawa

edit: Jeszcze pytanko co do GenieScout- on nie zmienia NIC w pliku i nie ma wpływu na stabilność gry? i jak nim wczytam kobie savea to z gry nic nie wczytuje??? z gory dzieki

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
Genie scout.

Ale nawet jeśli ma osiągnięta PA czyli CA równe 170 to po co ma się rozwijać, skoro już jest świetny.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Kazimir Partyzant

Bez uzycia edytora to chyba tylko raporty scoutów (pisemne relacje i gwiazdki). Wartosci liczbowej PA nie zobaczysz w grze.

buczek93 Młody aktywista

25.02.2011 20:22    #1640     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Z miłą chęcią zagram on-line w 2011/2010 (11.2.1/10.3). Mogę hostować, ligi nie grają roli, zezwalam na używanie genie scouta. Zainteresowanych zapraszam na gg - 8007438

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution