[quote=pezot97]Mozliwe ze gwiazdki zmalaly gdyz twoj zespol jest teraz lepszy, a cena to dla tego ze pilkarze zaczeli grac i cena skacze za forme. Zawsze tak jest z ta cena, na przyklad Pavel Sitko do kupienia za 300 tys euro po dwoch i pol miesiaca 2,1 mln euro[/quote]
Co do tego, że moi zawodnicy są lepsi, to bym oponował. Sprawdzam głównie zawodników na pozycje OP i DPŚ, bo na tych mam braki. Sergio Ramosowi, czyli mojemu najlepszemu OP nie wzrósł żaden atrybut (sprawdzałem), a mojemu najlepszemu DPŚ, Xabi Alonso, część satów wręcz spadła, bo miał 3- miesięczną kontuzję, a testowani gracze wypadają przy nich gorzej o 1 lub 1,5 gwiazdki.
Co lepsze są gracze, którym gwiazdki nie opadły, a grają na tej samej pozycji, co inni którzy tych gwiazdek mają mniej, więc są porównywani z tym samym najlepszym graczem na danej pozycji w moim zespole. Więc jeśli taki Santon ma 1 gwiazdkę mniej i jest porównywany do Ramosa, to Rafael, grający na tej samej pozycji również powinien stracić jedną gwiazdkę. A o dziwo ma tyle samo.
Ekstremalnym przypadkiem jest Paulo Henrique - OPŚ, a moim najlepszym na tej pozycji jest Kaka (po 4- miesięcznej kontuzji). Kace co najmniej 5 atrybutów spadło o 1 lub 2, a Paulo Henrique mając u scouta w ocenie na początku gry 4 gwiazdki, teraz ma 3.
Darkness... for me is where I shine
Najnowsze posty