Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

szfedo Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.06.2011 13:07    #1521     Sufler - Porady do gry - problem z babacarem
No właśnie problem w tym, że Babi ma zmienne. I na jednej grze miał 185 i był kluczowym napadziorem gry, a w następnej już tylko 160 i średniak. Najlepiej sprawdzić Genie Scoutem jakie ma PA wtedy wszystko jasne.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Wiedza z obserwacji, to jest główny czynnik. Możesz nie mieć nikogo w sztabie szkoleniowym z innego kraju, nie nawiązywać z nikim współpracy, ale wyślesz scoutów w świat, a w nowym sezonie może trafi ci się egzotyczny junior. Nie raz miałem młodzież z Samoa, Brytyjskich Wysp Dziewiczych czy Erytrei.

Sir Mih Partyzant

Witam. Moje pytanie brzmi: Czy to, że w naszej szkółce pojawi się obcokrajowiec zależy od czegokolwiek, czy to czynnik losowy gry? Kiedyś grając Middlesbrough trafił mi się junior z Polski. Grając Rodą Kerkrade też chyba polak się pojawił. Czy wpływ na to może mieć moje pochodzenie? (gra się tym sugeruje?) A może zasięg siatki scoutów (bo ich pochodzenie raczej nie) i wiedza na temat światowej piłki?
W realnym życiu wygląda to tak, że jak znajdzie się taką perełke, to sprowadza się ją do swojej szkółki (tak bylo chociażby z Lionelem Messim). W FMie też tak jest?

Ktoś kto grał wiele sezonów, na pewno coś na ten temat wie - zwykła losowość czy można tym jakoś "pokierować"?

PDrasta Młody aktywista

Ja widziałem nie raz, poza tym moim zdaniem przejdzie jak będzie mieć 18 lat(ja mialem tak, ze gdy mial 15 musialem czekać jeszcze 2,5 roku, az skonczy 18.. Spróbuj wysłać scouta jak kicks wyzej napisal, nic innego do glowy mi rowniez nie przychodzi
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

kicks Partyzant

Daj raport scouta. Ogólnie to jeszcze niewidziałem 14 latka w FM'ie 11

Kacper125 Partyzant

06.06.2011 17:18    #1526     Sufler - Porady do gry - GENIE SCOUT 2011
Pobrałem genie scouta 2011 z tej strony http://www.cmrev(...)nal.html

Nie wiem jak się tym obsługiwać, ale chciałbym się dowiedzieć, czy da radę znaleźć takiego zawodnika, od PA 180-200 by wszystkich takich wyszukać naraz. Jeżeli to możliwe, to proszę o instrukcję. Pozdro

gajda99 Partyzant

01.06.2011 20:31    #1527     Sufler - Porady do gry - Czy to wykonalne?
Sprawdziłem w FmScout, i mam rep 6555 przy początkowej 5950 więc jakiś progres jest. Jeszcze 1000 pkt czyli jakieś 5 sezonów bez wielkich sukcesów typu LM, LE i chyba się uda(kontynentalna). A rep. ligi owszem jest dynamiczna, bo na początku są bodajże 3 gwiazdki(chyba) a potem miałem 2,5 a teraz znowu 3.

kibic_wierny powiedz mi czy udało Ci się 'zwiększyć' siatkę wyszukiwania juniorów? Mam 3 kluby filialne i zarząd nie chce tego rozbudować/rozszerzyć. A bez tego chyba ciężko dochować, się przyzwoitych juniorów - przez co, nie mam ani jednego Polaka(w sensie tu urodzonego) w składzie :/

gajda99 Partyzant

01.06.2011 15:45    #1528     Sufler - Porady do gry - Czy to wykonalne?
Mam pytanie odnośnie reputacji klubu i ligi. Mianowicie czy komuś udało się jakimś Polskim zespołem osiągnąć poziom reputacji powyżej krajowej? Oczywko bez edytorów, S&L. No może z FmScout?

Ja mam sezon 14/15 Wisłą, LP ma 3 gwiazdki, reputacja klubu oczywiście krajowa. Skład mam już wystarczający na coroczne wychodzenie z grupy LM, ale chyba lepiej raz nie wyjść i wygrać LE(zakładając, że się uda). Bardzo pomogło mi przejęcie klubu w 2 sezonie i 16mln E na konto. Nie chodzi mi o to aby się chwalić, ale o to czy reputacje klubu naprawdę da się zwiększyć? Wszędzie czytałem, że trzeba wygrać LM albo LE, ale czy komuś się to uczciwie udało zrobić(zwiększyć rep)?

exeter_city Partyzant

Witam. Mam pytanie: czy żeby znaleźć talent ze szkocji Griffits to muszę mieć aktywną ligę szkocką w grze ? Czy to zależy od scoutów ?

Mój komputer to Intel E5200 2,5 ghz 2 rdzenie
ram 2,5 GB ddr2
grafika radeon 5670 512 mb
tacens 430 w
dysk stary seagate 160 gb

Ile lig wziąć ?
Duża baza danych

witja Partyzant

[quote=PanMagik]Pfii, ani w Liverpoolu, ani w Blackburn, ani w Nottingham NIGDY nie dostał pozwolenia, btw patch 11.3[/quote]
no to nie wiem, dwie kariery grałem w Newcastle za każdym razem po apelacji(tak jak scout mowił) i raz w Man Utd i tez po apelacji. U mnie np Lacina Traore nigdy nie dostaje pozwolenia na prace.
Tak łatka 11.3.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution