Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

Szotgun Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam! Potrzebuje trenerów do Jagielloni Białystok FM2011 pierwszy sezon. Szczególnie interesowaliby mnie spece od taktyki i siły, także jakimś fajnym scoutem bym nie pogardził.
..::Hala Real Madrid::..

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

Ja bym się nie sugerował tym co mówi scout-oni nie zawsze mówią prawdę.Pozdrawiam

Wojtek514 Młody aktywista

15.07.2011 01:26    #1503     Sufler - Porady do gry - Siatka wyszukiwania juniorów
Witam. Podobnych pytań pewnie było tu wiele, jednak nie znalazłem dokładnych odpowiedzi na moje pytania.
1. Czy maksymalny poziom Akademii Piłkarskiej i siatki wyszukiwania juniorów w edytorze to 20?
2. Przy maksymalnym poziomie siatki wyszukiwania juniorów jest napisane "Rozległa siatka wyszukiwania juniorów", tak?
3. W moim klubie mam doskonałe obiekty młodzieżowe, akademię piłkarską, reputację kontynentalną, 14 scout'ów, a poziom siatki wyszukiwania juniorów jest... "dosyć podstawowy". Na dodatek w prośbach do zarządu jest napisane, że klub dysponuje obecnie maksymalną siatką jak na rozwój mojego klubu... Dlaczego tak jest i jak mogę podwyższyć ten poziom?

TheKronos Partyzant

Znalazłem dobrego juniora (bramkarza) który w przyszłości powinien zostać kluczowym piłkarzem 1 drużyny (FCB). Niestety scout w raporcie napisał, że pan "Alphonse Areola nie czuje się zbyt pewnie w meczach o dużą stawkę". Stąd pytanie. Jakie to są mecze o dużą stawkę, jak ta niepewność przekłada się na jego grę oraz - ostatecznie - czy opłaca się go kupować???

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
13.07.2011 13:37    #1505     Sufler - Porady do gry - Finanse i kupowanie zawodników
W Polsce takie budżety jest mimo wszystko łatwo osiągnąć. Przecież za sam awans do LM dostajemy 7 milionów euro. Jeżeli dobrze poprowadzimy politykę transferową (kup tanio upadłe gwiazdy, daj im pograć i sprzedaj za krocie), to 50 milionów jest na spokojnie.
W Anglii jeszcze łatwiej, na starcie sezonu dostajesz przecież 40 baniek za samo to, że można Cię pokazywać w telewizji. Liga Mistrzów to kolejne wielkie pieniądze.
Ja osobiście zawsze kupuję mnóstwo regenów poleconych przez scouta za grosze i potem, jak już wiem, że się nie przebiją do pierwszego składu, to sprzedaję z klauzulą 30% od nst. transferu. W ten sposób naprawdę można dużo zarobić.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Salim Partyzant

13.07.2011 11:45    #1506     Sufler - Porady do gry - Dom a wyjazd
Z wszystkim co napisali koledzy powyzej sie zgadzam. FM specjalnie zrobil ze druzyny slabsze `spinaja sie` na gigantow - w Hiszpanii Real, Barca, Sevilla, Valencia, a np w Polsce owymi `gigantami` sa Wisla, Legia, Lech.

Ja na wyjazdach staram sie troche inaczej motywowac zawodnikow, jesli gram klubem gdzie gracze nie radza sobie zbytnio z wielka presja to nei wywieram jej na nich, gram troche bardziej kontratakami, scout ustala mi jak gra przeciwnik (w raporcie przed meczem) wiec wiem jakie jest boisko - krotkie, waskie, dlugie etc.

powodzenia : )

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

12.07.2011 11:02    #1507     Sufler - Porady do gry - Gwiazdki Potencjału w Raportach
Gwiazdki oznaczają wynik porównania scoutowanego zawodnika to zawodników już znajdujących się w klubie. W jednym przypadku Fabregas miałby 5 gwiazdek
(mało klasowych środkowych pomocników w zespole) w innym - jak u Ciebie, przypuszczam, że prowadzisz topowy zespół - tylko trzy.
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

@Rut3k
Aż specjalnie ściągnąłem Genie Scouta, żeby sprawdzić Alexa. Scout chyba dobrze mówił, bo mimo dobrego PA, Sandro ma słabe atrybuty ukryte, co daje mu tylko 3 gwiazdki rozwoju z 5 możliwych, czyli trochę mało jak na tak młodego piłkarza.
A Wendt ma 25 lat i PA poniżej 140, tak na oko, czyli trochę za słaby do Fiorentiny.
Darkness... for me is where I shine

Sztaficer Młody aktywista

11.07.2011 20:48    #1509     Sufler - Porady do gry - Gwiazdki Potencjału w Raportach
Bo tak jest :D

CA i PA podaje edytor, ale tylko te sprzed gry, a informacje na bieżąco i PA newgenów tzw. "narzędzie szatana" (czyt. Genie Scout)

Żurek98 Partyzant

11.07.2011 10:41    #1510     Sufler - Porady do gry - Problem z gra fm 2011
Witam
Mam pewien problem z gra fm 2011. Gdy klikam na jakiekolwiek nazwisko (piłkarza, trenera, scouta itd) zamyka mi się gra. Wiecie może co, to może być i jak to naprawić?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution