Miałem takie same sytuacje jak ty i powiem szczerze byłem wtedy taki zdenerwowany, że dałem sobie spokój na parę dni. Później jednak wróciłem do tego save i jakoś z tym grałem. Sam do dzisiaj nie znam odpowiedzi na to pytanie. To jest moim zdaniem najczarniejsza strona FM'a

. Jakby te wyniki się powtarzały to ok, ale one zmieniają się diametralnie. To najgorsze co może się zdarzyć, ale ja zawsze jakoś z tym grałem, wiem to trochę wkurzające przecież to gra oszukała itd, ale jeśli przegrywałbym mecz i później wygrał to trochę jakbym ja oszukał więc u mnie wygląda to na konsekwencje totalną

Od momentu gdy to mnie najbardziej zdenerwowało zapisuję ZAWSZE przed meczem i odrazu ZAWSZE po meczu. Wtedy jest ryzyko, że wynik zmieni sie tylko w jednym meczu, a nie kilku, więc każdy spadek morale nie wpłynie tak bardzo, że by pojawiła się passa porażek. Ale kieruj się sumieniem tak jak kolega wyżej napisał niektórzy używają innych scoutów itd, jeśli grasz bez tych wszystkich dodatków i wygrałeś mecz w taki sposób to potraktuj to jako nagrodę

. Gram trybem HC więc strasznie dotykają mnie takie porażki, a zwycięstwa traktuję jako nagrodę za cierpliwość i wytrwałość
Najnowsze posty